Programe LLB

Programe LLB

Un LLB, sau Bachelor de legi, este gradul de drept profesional acordat după terminarea studiilor universitare. În cele mai multe țări, care deține un LLB cu acreditare suplimentar, permite practica de drept. Programe LLB oferi studenților o înțelegere solidă a legii, precum și abilități critice, analitice și strategice de gândire necesar pentru domeniul dreptului.

Câteva exemple de programe de LLB sunt în sectoare de drept, cum ar fi dreptul afacerilor, drept european, drept internațional, și dreptul penal. Unele universități, de asemenea, permite elevilor să-și dezvolte propriile programe de LLB specializate specific intereselor lor profesionale. Programele LLB poate fi de obicei finalizate în 3 sau 4 ani.

Varietatea de programe diferite LLB poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cel mai popular și LLB Bachelor de programe de drept enumerate mai jos.

LLB-uri adăugate recent

Kaplan Singapore

Facultatea de Drept (Onoruri) (Top-up)

Noiembrie 27, 2018
Acest program de lege LLB este perfect pentru adulții care lucrează care doresc să studieze pentru o diplomă de drept cu cunoștințe practică reală de aplicare.

UWL University of West London

LLB (Hons)

Noiembrie 5, 2018
Legea este un domeniu de studiu în continuă schimbare, complex, iar o carieră în drept se numără printre cele mai provocatoare și mai pline de satisfacții. Vă vom pregăti pentru cariera în lege, oferindu-vă informațiile, instrumentele, tehnicile și experiența necesară pentru a aborda problemele legale cu încredere și cunoștințe.

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

LLB Law (program absolvent)

Octombrie 15, 2018
Acest curs de doi ani este pentru dvs. dacă aveți deja o diplomă de licență într-un subiect non-lege. Cursul vă oferă ocazia de a afla despre lege, atât în ​​sensul tradițional de "gândire ca avocat", cât și în sensul mai larg al dreptului ca instituție socială.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un LLB?

Studiile de drept sunt indisolubil legate de istoria învățământului superior, ca unele dintre primele titluri academice oferite cercetătorilor universitari. În prezent există o varietate de programe de Licență în Drept disponibile.

Care este diferența dintre un LLB, un BA în Drept și un BSc în Drept?

Un LLB, de la latinul Latin Legum Baccalaureus, este un studiu de Licență în Drept oferit în majoritatea țărilor de drept comune ca studiu profesional primar în drept. Un studiu de Licență în Arte (BA) de Drept este un studiu universitar care oferă studenților flexibilitatea de a combina studiul dreptului cu o altă disciplină precum științe politice, comunicații sau afaceri. Un studiu de Licență în Științe (BSc) de Drept combină adesea un alt curs cu studiul dreptului, precum Economie, Afaceri, Criminologie sau Management.

Care sunt beneficiile unui LLB?

Absolvenții unui program de Licență în Drept de trei sau patru ani, fie acesta un LLB, BA în Drept sau BSc în Drept, sunt foarte calificați pentru a munci sau pentru a-și continua studiile. Programele de LLB, BA în Drept sau BSc în Drept pot fi obligatorii pentru studiul postuniversitar în drept, la un Masterat în Drept sau la Doctor Juris, de exemplu. Unele universități au programe de Drept online, oferind o alternativă flexibilă celor care doresc să își schimbe cariera sau să își îmbunătățească calificările profesionale.

Ce fel de cursuri sunt predate la un program de Licență în Drept?

Programele LLM se concentrează pe pregătirea studentului pentru a deveni avocat, notar sau pledant, și astfel se concentrează pe aceleași module de bază (ex: dreptul contractual, dreptul constituțional, dreptul penal, etc.), indiferent de universitate. Programele de Licență în Arte (BA) de Drept și cele de Licență în Științe (BSc) de drept pot include și alte domenii de studiu care se combină cu înțelegerea dreptului. De exemplu, studenții la Licență în Drept pot urma și cursuri de dreptul societăților comerciale, dreptul de imigrare, dreptul de proprietate intelectuală, drepturile omului, politică internațională, mass-media, afaceri și nu numai.

Care sunt cerințele pentru un LLB?

O cerință cheie pentru orice program de Licență în Drept este completarea unei educații liceale. În cadrul unui program de LLB sau de Licență în Drept, studenții trebuie să completeze module de bază orientate practic stabilite de Consiliul de Barou sau de Societatea de Drept. Aceasta este aceeași entitate care apoi va administra examinările pe care absolvenții trebuie să le treacă pentru a putea practica dreptul în regiunea sa. Studenții înscriși la BSc în Drept sau la BA în Drept pot avea și opțiunea de a se înscrie la cursuri care îi vor pregăti pentru examinarea de drept profesională (adesea numita ”examen de barou”).

Cât costă urmarea unui program de Licență în Drept?

Costurile unui LLB, Ba în Drept sau BSc în Drept pot varia mult de la o universitate la alta. Prețul pentru un studiu de Licență în Drept de trei sau patru ani va depinde și de țara sau de zona în care se află studentul. Modul de studiu - precum online, la distanță sau în campus - poate afecta abilitatea studentului de a lucra și de a studia în același timp.

De ce să faci un LLB Online?

Programele de Licență în Drept online oferă potențialilor studenți șansa de a lucra spre o diplomă de licență în Drept în timp ce își păstrează programul încărcat de la locul de muncă. Programele de licență în Drept Online sunt oferite la mai multe instituții academice și pot fi urmate oriunde, în orice moment. Poți găsi mai multe universități în Asia, Europa. America de Nord și Oceania care oferă programe de Licență în Drept online.

Unde sunt oferite programele de Licență în Drept?

Programele de LLM sunt oferite la universități din cele mai populare țări de drept, inclusiv Australia, Bangladesh, Canada, India, Malaezia, Pakistan, Singapore, Africa de Sud și Marea Britanie. Programele de BA în Drept și de BSc în Drept sunt oferite la universități din întreaga lume, în țări precum Brazilia, Germania, Italia, Lituania, Norvegia, Statele Unite și multe altele. Aruncă o privire mai jos și citește mai multe despre programele de Licență în Drept. Poți solicita mai multe informații în doar câteva minute direct de la universitățile alese de tine.