16 LLB Programe în Asia for 2024

LLB Programe în Asia for 2024Filter
    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul LLB Onors Law este oferit în campusurile Universității Middlesex din Londra, Mauritius și Dubai. Pe parcursul acestui program, studenții dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în drept. O carieră în avocatură oferă absolvenților hotărâți perspective excelente de salariu și progres rapid.

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul nostru online de LLB (Hons) în drept este disponibil ca un curs de 3, 4 sau 6 ani (Reg. Nr. 253055). Dacă doriți să urmați o carieră în sectorul juridic sau comercial mai larg, dar aveți nevoie de o mai mare flexibilitate în modelele de studiu și doriți să studiați online, aceasta ar putea fi gradul potrivit pentru dvs. Acest grad are un accent practic, cu capacitatea de angajare încorporată în curs.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul LLB Honors Law with International Relations este oferit în campusurile Universității Middlesex din Londra și Dubai. Studiul în acest program vă oferă oportunitatea de a finaliza o diplomă de drept de calificare, în timp ce localizați legea în lumea turbulentă și în schimbare rapidă a relațiilor internaționale. Pe lângă îndeplinirea cerințelor studenților care doresc să se formeze pentru practica juridică generală, Legea LLB cu relații internaționale este potrivită în special pentru studenții interesați să urmeze o carieră în cadrul uneia dintre numeroasele tipuri de organizații multilaterale care se găsesc în societățile din ce în ce mai globalizate ( de exemplu politice, diplomatice, de reglementare, de campanie, de furnizare de servicii, de sănătate, comerț și alte agenții, ONG-uri și organizații caritabile).

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul LLB Honours Commercial Law este oferit în campusurile universității Middlesex din Londra și Dubai. De-a lungul acestui program, studenții dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în drept. Programul îndeplinește cerințele organismelor profesionale din Marea Britanie, ale autorității de reglementare a solicitanților și ale Comitetului pentru standarde ale baroului pentru a permite absolvenților să continue examenele profesionale, cursul de practică juridică sau cursul de formare profesională al baroului, dacă doresc acest lucru.

    • Kuala Lumpur, Malaysia
    • Petaling Jaya, Malaysia

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Universitatea din Londra este cu adevarat unul dintre cele mai mari universități din lume. O federație de 18 de Colegii de clasă mondială și 10 institute de specialitate, reputația sa de standarde ridicate academice a fost construit pe predare restante și de cercetare din universități sale din 1836.

    • Liaoning Province, China, China

    La zi

    În campus

    Engleză

    Legea maritim în DMU ocupă primul loc în China, printre toate programele relevante în domeniul jurisprudenței maritime.

    • Shah Alam, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia
    • + 1 more

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    BAC ofera un program de masterat de transfer pentru Marea Britanie (Legea), în cazul în care elevii au posibilitatea de a finaliza o 1 + 2 (1 an la BAC și 2 ani la un partener britanic Universitatea) sau 2 + 1 (2 ani de la BAC si 1 an la un britanic Universitatea partener), în funcție de preferințele lor.

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Mulți absolvenți de drept au atins succesul în carieră în afaceri, arte, știință, educație și sectorul public. Indiferent de industria pe care o alegeți în cele din urmă, va veti bucura mereu avantajul distinct de a fi o lege INTI absolvent.

    • Bekasi, Indonezia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    President University drept al președintelui înțelege că, pentru a reuși în era condusă de vasta globalizare și de evoluțiile transfrontaliere, necesitatea de a stăpâni limba engleză atât în plan profesional, cât și în cea de zi cu zi devine inevitabil importantă. Ca atare, toate cursurile din cadrul President University Drept ale Universității Președinte se desfășoară integral în limba engleză, oferite de profesori calificați din diferite școli de top din țară și din Indonezia. Cursurile sunt, de asemenea, adaptate la actualele tehnologii, tendințe de afaceri și financiare din întreaga lume.

    • Sha Tin, Hong Kong

    În campus

    Engleză

    CUHK LLB este o călătorie academică cu normă întreagă, de patru ani, concepută pentru a extinde orizonturile intelectuale ale studenților și a le oferi o platformă pentru succesul viitor în orice număr de cariere. LLB este primul pas pentru a deveni membru al unei profesii bine apreciate și influente.

    • Lung Fu Shan Morning Trail, Hong Kong

    În campus

    Engleză

    Introdus în 2004-05, programul LLB de 4 ani este conceput pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale absolvenților de drept. Acesta este conceput prin compararea cu programele de drept oferite de cele mai bune școli de drept la nivel global și are mai multe caracteristici pentru a asigura competitivitatea absolvenților noștri.

    • Ulu Tiram, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Acest LLB este unul dintre cele mai prestigioase diplome în drept din Malaezia și din întreaga lume. Este singura diplomă în drept de peste mări care poate fi finalizată în întregime în Malaezia și este recunoscută de către Consiliul de calificare a profesiei juridice din Malaezia pentru a intra în examenele sale de certificat de practică juridică (CLP); astfel, permițând absolvenților noștri LLB să devină avocați în Malaezia.

    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    3 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    College of Law and Business oferă o licență globală LL.B (Bachelor of Law) în Israel pentru vorbitori de limba engleză și ebraică. Acest program de 3,5 ani este o oportunitate uimitoare pentru studenții care doresc să câștige experiență internațională și să se pregătească profesional pentru o carieră de succes în drept. Studenții locuiesc în Israel, studiază atât în engleză, cât și în ebraică și primesc sprijinul de care au nevoie pentru a practica avocatura în ambele limbi, inclusiv cursuri de limbă ebraică judiciară în primul an și ajustări academice.

    • Beijing, China

    În campus

    Majoritatea dreptului are ca scop cultivarea atât a moralității, cât și a dreptului, dezvoltarea cuprinzătoare a moralității, inteligenței, educației fizice și a artei, cu bune științe umane și alfabetizare științifică, familiarizat cu sistemul juridic socialist și sistemul cu caracteristici chineze, teorie juridică solidă, un simț puternic de responsabilitate socială și sentimente profunde ale muncii.