Filter
Licență în Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Programe de Licență în Drept în Criminologie

Pentru cei care desfășoară o carieră în drept, un licență de drept (LLB) permite majoritatea absolvenților să practice legea în funcție de țară. Cursurile academice pun bazele înțelegerii legii și oferă abilitățile necesare pentru practica legii.

Ce este o LLB în criminologie? Cursurile se concentrează pe lege cu o aplicație în lumea reală. Elevii vor învăța bazele fundamentale ale dreptului și criminologiei, precum și etica, conceptele juridice și sistemele juridice. Cursurile îi învață pe psihologi, pe drepturile omului și pe sociologi să-i pregătească pentru viață care lucrează cu mentalitatea criminală. Unele programe oferă posibilitatea de a studia în străinătate. Programele durează doar trei ani și până la finalizarea a șase ani.

Competențele analitice și gândirea critică sunt componentele necesare ale gradului, dar pot, de asemenea, ajuta elevii din afara forței de muncă în relațiile lor interpersonale și deciziile generale de viață. O înțelegere profundă a legii ajută participanții la program să înțeleagă peisajul politic general și să ofere o înțelegere generală a celorlalți.

Elevii ar trebui să-și petreacă timpul cercetând costurile participării la programele LLB alese și ale elementelor suplimentare, inclusiv în camere și la bord. Costul va varia în funcție de instituție și locație.

Absolvenții cu LLB în criminologie au devenit avocați penale, însă mulți au urmat cariere în colaborare cu organele de drept pentru a prinde infractorii și a rezolva cazuri. Unele posturi potențiale includ includerea unui criminolog, ofițer de eliberare condiționată sau de probă, a unui detectiv de poliție și a unui tehnician de medicină legală. Absolvenții au ales chiar să-și urmeze cariera în străinătate, bucurându-se de tot ceea ce comunitatea internațională are de oferit. Cele mai multe oportunități de angajare oferă absolvenților șansa de a menține comunitățile în siguranță și de ai ajuta pe alții.

Elevii au posibilitatea de a alege între instruirea în campus sau flexibilitatea unei sali de clasă online pentru a-și finaliza studiile. Începeți pașii următori cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Criminologie

The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu Criminologie cu Anul Fundației este un grad de patru ani de calificare de drept. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de a ... [+]

LLB (Hons) Legea cu criminologia cu Anul Fundației

Legea noastră LLB (Hons) cu criminologie cu anul fundației este o diplomă de drept calificativă de patru ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminologiei, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul infracțional. Modulele de drept sunt livrate cu precădere de avocați calificați profesional, cu un nivel ridicat de învățare față în față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și criminologie. Angajabilitatea este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile cheie transferabile care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în sistemul de justiție penală. Primul an este un an al Fundației, care se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a abilităților cheie necesare pentru a urma cursul complet. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea noastră cu criminologia este o diplomă de drept de trei ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității ... [+]

Legea LLB (Hons) cu criminologia

Legea noastră cu criminalistică este o diplomă de drept calificativă de trei ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminologiei, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul infracțional. Modulele de drept sunt livrate cu precădere de avocați calificați profesional, cu un nivel ridicat de învățare față în față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și criminologie. Angajabilitatea este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile cheie transferabile care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în sistemul de justiție penală.... [-]

Regatul Unit London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză