close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Licență în Drept în Drept administrativ

În funcție de țara în care este oferit grad, o diplomă de drept administrativ LLB poate fi desemnat ca "LL.B ", un acronim pentru Bachelor of legi sau Legum latină Baccalaureus. Acesta este considerat un grad profesional pentru prima dată în cea mai mare parte de jurisdicțiile de drept comun și originea în Anglia în urmă cu câteva sute de ani. Ce face un LLB în Drept administrati… Citeste mai mult

În funcție de țara în care este oferit grad, o diplomă de drept administrativ LLB poate fi desemnat ca "LL.B ", un acronim pentru Bachelor of legi sau Legum latină Baccalaureus. Acesta este considerat un grad profesional pentru prima dată în cea mai mare parte de jurisdicțiile de drept comun și originea în Anglia în urmă cu câteva sute de ani.

Ce face un LLB în Drept administrativ format din?

De asemenea, numit "lege de reglementare ", drept administrativ se ocupă cu normele și reglementările de control agenții guvernamentale. Exemple de unitățile administrației publice care fac obiectul dreptului administrativ includ securitate socială / handicap, imigrare, impozitarea, agenții de mediu și de comerț internațional. Drept administrativ este un extrem de complex set de legi destinate fundamental pentru a preveni birocrații de la monopolizarea drepturilor individuale, de familie și comunitate.

Cazurile care implică de drept administrativ nu sunt auzite într-o sală de judecată tradițional. Ele sunt prezentate inițial de un judecător administrativ care ascultă ambele părți ale cauzei, înainte de el sau ea oferă o hotărâre. În țările de drept cele mai comune, părțile, care sunt nemulțumiți de hotărârea poate avea cazul lor rejudecat într-o instanță superioară.

Care sunt beneficiile unui LLB în Drept administrativ?

Dreptul administrativ este o zonă extrem de specializate de drept care se ocupă cu codurile legale, reglementările guvernamentale, regulile agenții și precedente. Elevii care obțin o diplomă de LLB se pot aștepta să câștige mai mult decât un avocat penal sau civil ca urmare a cantității de informații complexe cu care se așteaptă ca avocatul să fie familiar.

Cât costă să ia un LLB în Drept administrativ?

Costurile de obținere a unui grad LL.B este aproape la fel ca și o diplomă în drept tradițional. Trecerea este necesar examenul de barou și stagii sunt, uneori, obligatorii înainte de un avocat administrativ poate începe să lucreze în mod independent sau cu o firmă de drept administrativ.

Cum să se înscrie într-un LLB în Drept administrativ?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
International University of Struga
Struga , Republica Macedonia

Entuziasmul şi dorinţa de a contribui la dezvoltarea învăţământului superior a fost singurul motiv ne duce la formarea dreptul de euro College - Struga.Primii paşi au început ... +

Entuziasmul şi dorinţa de a contribui la dezvoltarea învăţământului superior a fost singurul motiv ne duce la formarea dreptul de euro College - Struga.Primii paşi au început cu sinceritate universitar, modul în care a ales sa este mult mai dificil, dar ne propunem să insistăm -
LLB
Normă întreagă
3 ani
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici