LAWSTUDIES

Găsește Programe de LLB în Drept administrativ în Macedonia 2021

Împreună cu o acreditare suplimentară, obținerea unei diplome de Licență în Drept (LLB) îți permite să practici dreptul în aproape toate țările. Aceste programe academice îți oferă o înțelegere solidă a dreptului și competențele de gândire necesare pentru domeniu.

Dreptul administrativ este o ramură de drept public, care se ocupă cu agențiile guvernamentale și procedurile și reglementările care se aplică acestora. Există agenții care operează la toate nivelurile de guvernare. specializare în cadrul acestei categorii largi pot include domenii cum ar fi dreptul internațional, impozitare, proprietate, bancar și drept intelectual.

Macedonia 's abundenta mare de atracții naturale și culturale face o destinație atractivă de vizitatori. Skopje este țara 's centrul politic, cultural, economic și academic și are mai multe universități.

Licențe în Drept (LLB) de Top în Drept administrativ în Macedonia 2021

1 Rezultate din Drept administrativ, Republica Macedonia Filter

Licenţiat în competenţa

International University of Struga
LLB
<
Normă întreagă
<
3 ani
Campus

Entuziasmul şi dorinţa de a contribui la dezvoltarea învăţământului superior a fost singurul motiv ne duce la formarea dreptul de euro College - Struga.Primii paşi au început ...

Citeste mai mult