LAWSTUDIES

Compară Programe de Licență în Drept în Drept constituțional

Drept constituțional este un tip de organism de drept care se ocupă în mod special cu statul, inclusiv legislativ, judiciar, și executiv. Pentru acei elevi de drept care doresc să urmeze un grad de specialitate în acest domeniu, o varietate de programe exista.

Ce este drept constituțional?

În programele de drept constituțional, scopul este de a se concentra asupra Constituției țării individului se studiază inch Pe scurt, acesta este un accent pe modul în care este interpretat legea a terenului.

Care sunt beneficiile de a lua un LLB în Drept Constituțional?

Cei care doresc să studieze dreptul la o bază mai largă, mai degrabă decât studiind pentru a lucra la cazuri individuale, vor găsi acest tip de program de interesant.În unele aplicații, elevi cu acest accent în educația lor de drept pot lucra în poziții mai mare cu reglaj electric și, potențial câștiga mai mult.

Cât de mult costă să ia un LLB în Drept Constituțional?

Costul de a câștiga un LLB în drept constituțional variază semnificativ de la școală. Unele școli, inclusiv școli online, taxa mai puțin decât altele. Acesta este de până la școală pentru a stabili informații de cost.

Care sunt cerințele pentru un LLB în Drept Constituțional?

Cele mai multe persoane care lucrează pentru a câștiga un LLB, va trebui să se concentreze pe primul câștigul salarial un Bachelor Degree 's sau un echivalent. Elevii vor trebui apoi să fie acceptate într-o ofertă Facultatea de Drept acest curs de educație.

Ce fel de cariera puteți aștepta cu un LLB în Drept Constituțional?

Elevii concentrându-se în această zonă a legii, inclusiv reforma constituțională și modificările propuse, se poate lucra în diverse aspecte de drept, inclusiv de lucru în sectorul public și privat. Acești elevi pot lucra în grupuri de lobby, de asemenea.

Ce să ia un LLB în Drept Constituțional online?

Studentul poate câștiga lui sau a ei LLB în drept constituțional on-line. Acest lucru poate ajuta la reducerea costurilor si asigura un acces mai bun la educație în acest tip de programe de gradul uneori limitate.

Cum să se înscrie într-un LLB în Drept Constituțional?

 

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb

1 Rezultate din Drept constituțional Filter

LLB

Anglo-American University
LLB
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

LLB, o diplomă de calificare în drept atât în Anglia, cât și în Țara Galilor, este un curs de studiu provocator bazat pe dreptul comun. Studenții cu studii superioare se înscr ...

Citeste mai mult