LAWSTUDIES

Compară Programe de LLB în Drept interdisciplinar 2021 în Statele Unite ale Cheltenham în Marea Britanie

O diplomă de Licență în Drept (LLB) arată faptul că individul posedă o înțelegere aprofundată a conceptelor de drept și că esste capabil să le pună în practică. Aceasta este acreditarea de care absolventul are nevoie pentru a obține o poziție în domeniu.  

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Cheltenham este unde se află Universitatea din Gloucestershire (sau cel puțin trei din cele patru campusuri). Este singura universitate din Marea Britanie pentru a fi parte din BCA Programul oferă semestre în străinătate.

Solicită Informații Programe de LLB în Drept interdisciplinar în Statele Unite ale Cheltenham în Marea Britanie 2021

1 Rezultate din Drept interdisciplinar, Cheltenham Filter

Licență de drept

University of Gloucestershire
LLB
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus

stilul de studiu Cariere Avocat Avocat serviciul penitenciar serviciul de probațiune

Citeste mai mult