21 LLB Programe în Drept interdisciplinar în Regatul Unit for 2024

LLB Programe în Drept interdisciplinar în Regatul Unit for 2024Filter
    • Hull, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Învață să gândești ca un avocat și descoperă-ți talentele pentru a argumenta, a scrie și a gândi critic.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Combinați dreptul cu o înțelegere a politicii și a relațiilor internaționale prin acest LLB.

    • London, Regatul Unit
    • Manchester, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    În gradul nostru de drept LLB cu afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și abilități conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o gamă largă de domenii juridice, necesare pentru a obține o diplomă de drept calificată. O concentrare practică cu aplicarea reală a legii și afaceri cu capacitatea de angajare încorporată în curs. Pentru studenții care doresc să facă o diplomă de drept de trei ani cu un accent practic, dar care doresc să-și păstreze opțiunile deschise pentru o carieră în lumea juridică sau mai largă a afacerilor. Avem un rating global de 5 stele din clasamentele QS World University și 5 stele în predare, angajabilitate, învățare online, dezvoltare academică și incluzivitate.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aceasta este singura legislație LLB (Hons) 100% online și cu jumătate de normă, fără a fi necesară deplasarea la centrele de evaluare sau completarea examenelor temporizate. Este o diplomă de drept calificată (QLD) recunoscută de Autoritatea de Reglementare a solicitanților și un prim mare pas pentru a trece la etapa de pregătire profesională pentru a te califica ca profesionist în drept. Acest program riguros din punct de vedere academic SQE axat pe LLB (Hons) Law program acoperă cele șapte baze ale cunoașterii juridice. Programa se concentrează asupra legilor din Anglia și Țara Galilor, dar include și aspecte globale relevante. Prin intermediul programului, veți dezvolta gândirea critică, munca în echipă, conducerea și prezentarea abilităților de argumentare juridică prin forumuri de discuții cu colegii voștri. La finalizarea diplomei, veți fi gata să urmați pregătire juridică și, de asemenea, echipați pentru a prospera într-o gamă largă de cariere în sectoare conexe.

    • Online

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Arden UniversityLLB (Hons) online cu statut de calificare vă va oferi abilitățile necesare pentru a vă începe cariera ca profesionist în drept. Dezvoltați-vă înțelegerea juridică și etică cu acest program LLB (Hons) și specializați-vă în domeniile care vă interesează și cariera dvs. Această diplomă în drept a fost dezvoltată pentru a vă ajuta să înțelegeți principiile dreptului dintr-o varietate de perspective și să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Senior Status LLB este un grad condensat, permițând studenților să finalizeze un program de licență de 3 ani în 2 ani. Acesta este un curs intensiv de studiu, potrivit pentru absolvenții de înaltă performanță. Senior Status LLB constă din module de licență predate alături de tradiționalii studenți LLB de 3 ani.

    • Stirling, Regatul Unit

    La zi

    24 Luni

    În campus

    Engleză

    Cursul nostru acreditat de doi ani oferă o cale de intrare în profesia de avocat din Scoția, permițând absolvenților să practice ca avocat sau să lucreze pentru a deveni avocat în Scoția.

    • Online United Kingdom

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • London, Regatul Unit
    • Manchester, Regatul Unit
    • + 2 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibil. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv practic concentrat în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic. Este un traseu mai intens și mai rapid, predat de aceiași tutori și folosind aceleași metode de predare de înaltă calitate ca și diploma de drept de trei ani. Avem un rating global de 5 stele din clasamentele QS World University și 5 stele în predare, angajabilitate, învățare online, dezvoltare academică și incluzivitate.

    • London, Regatul Unit
    • Manchester, Regatul Unit
    • + 4 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Combinând rigoarea academică cu abilitățile juridice practice, într-un mediu de afaceri, LLB vă oferă bazele esențiale, indiferent dacă vă hotărâți să fiți avocat sau doriți să explorați alte opțiuni de carieră. Cu calificarea noastră axată pe profesional, vă puteți aștepta să învățați abilități practice împreună cu un accent pe viitoarea dvs. angajare.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Această lege de 100% online și part-time LLB (Hons) cu psihologie este una dintre singurele de acest gen. Vă permite să studiați complet online - fără a fi necesar să călătoriți la centrele de evaluare sau să completați examene temporizate - și să obțineți o diplomă de drept calificată (QLD) care să satisfacă etapa academică a educației juridice. Această lege online LLB (Hons) cu psihologie vă permite să explorați modul în care sistemul juridic interacționează cu modul în care oamenii gândesc și se comportă. Programa se concentrează asupra legilor din Anglia și Țara Galilor, dar acoperă și probleme relevante la nivel mondial. Veți studia domeniile cheie ale dreptului, cum ar fi dreptul penal, dreptul contractual și dreptul tortului, și vă veți adânci în subiecte psihologice fascinante, cum ar fi psihologia socială și reperele în dezvoltarea umană. Indiferent de aspirațiile dvs. de carieră, cunoștințele și abilitățile de specialitate pe care le obțineți prin acest grad vă vor pregăti pentru cariere atât în industriile juridice și psihologice, cât și în sectoarele conexe.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Legea noastră LLB (Hons) cu afaceri este singurul program 100% online și cu jumătate de normă de acest gen, fără a fi necesară deplasarea la centrele de evaluare sau completarea examinărilor temporizate. Acest program este conceput pentru persoanele care doresc să obțină o diplomă de drept calificat (QLD) în timp ce dobândesc cunoștințe de afaceri. Dreptul nostru online LLB (Hons) with Business se concentrează asupra legilor din Anglia și Țara Galilor, dar acoperă, de asemenea, aspecte globale relevante. Studiile dvs. aprofundează domenii cheie ale dreptului, cum ar fi dreptul contractual și legea delictului, și vă vor oferi abilitățile de management, comunicare și financiare necesare mediului de afaceri global. Specializarea dvs. în domeniile dreptului și afacerilor vă va face un atu pentru orice corporație.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Birmingham, Regatul Unit
    • London Borough of Ealing, Regatul Unit
    • + 1 more

    Part time

    Amestecat

    Engleză

    Domeniul de activitate: Criminologie

    • Glasgow, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acreditat de Societatea de Drept din Scoția, LLB-ul nostru de 2 ani, rapid, este disponibil pentru cei care dețin deja o diplomă de onoare într-o altă disciplină. Programul oferă o cunoaștere fundamentală