LAWSTUDIES

Găsește Programe de LLB în Drept internațional în Turcia 2020/2021

Cu o diplomă de Licență în Drept (LLB) poți practica dreptul în majoritatea țărilor din întreaga lume. Unele programe academice de LLB se concentrează pe anumite sectoare ale dreptului în funcție de interesele studenților, precum dreptul internațional, penal sau cel de afaceri.

Dreptul internațional se referă la un set extins de precedente juridice care sunt general acceptate de către națiunile și statele cu caracter obligatoriu și valabil. Aceste legi sunt menite să servească drept bazele fundamentale pentru stabilitatea continuă a relațiilor dintre comunități internaționale.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Licențe în Drept (LLB) de Top în Drept internațional în Turcia 2020/2021

1 Rezultate din Drept internațional, Turcia Filter

BA în drept

Ozyegin University
LLB
<
4 ani
Turc
Campus

Facultatea de Drept a Facultății de Justiție dispune de distinsi membri ai facultăților care sunt experți în disciplinele lor respective și un curriculum modern și aprofundat ...

Citeste mai mult