96 LLB Programe în Drept 2024

LLB Programe în Drept 2024Filter
    • Hull, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Învață să gândești ca un avocat și descoperă-ți talentele pentru a argumenta, a scrie și a gândi critic.

    • Wrexham, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Combinați dreptul cu o înțelegere a politicii și a relațiilor internaționale prin acest LLB.

    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • London, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Gradul nostru de LLB (Hons) Drept cu afaceri internaționale de patru ani cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau comerciale internaționale. Pe lângă faptul că vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică ca avocat sau avocat, este, de asemenea, o alegere excelentă dacă doriți să treceți într-o carieră în afara sectorului juridic, deoarece veți studia o serie de module de afaceri care vă vor să vă pregătiți pentru angajare. Fiecare modul este predat de profesioniști cu experiență din lumea dreptului și a afacerilor, oferindu-vă perspectiva practică de care veți avea nevoie pentru cariera dumneavoastră.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cu un accent și o aplicare largi, diploma de drept cuprinde drept privat și public, alături de perspective socio-juridice mai largi. Veți studia aspectele cheie ale legii și veți dezvolta o gamă largă de abilități transferabile, relevante pentru viitoarea dvs. traiectorie profesională. Legăturile noastre cu profesiile, gama largă de oportunități suplimentare în cadrul școlii și dezvoltarea unui set de abilități extrem de nuanțate ajută la crearea absolvenților foarte căutați.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aceasta este singura legislație LLB (Hons) 100% online și cu jumătate de normă, fără a fi necesară deplasarea la centrele de evaluare sau completarea examenelor temporizate. Este o diplomă de drept calificată (QLD) recunoscută de Autoritatea de Reglementare a solicitanților și un prim mare pas pentru a trece la etapa de pregătire profesională pentru a te califica ca profesionist în drept. Acest program riguros din punct de vedere academic SQE axat pe LLB (Hons) Law program acoperă cele șapte baze ale cunoașterii juridice. Programa se concentrează asupra legilor din Anglia și Țara Galilor, dar include și aspecte globale relevante. Prin intermediul programului, veți dezvolta gândirea critică, munca în echipă, conducerea și prezentarea abilităților de argumentare juridică prin forumuri de discuții cu colegii voștri. La finalizarea diplomei, veți fi gata să urmați pregătire juridică și, de asemenea, echipați pentru a prospera într-o gamă largă de cariere în sectoare conexe.

    • Online

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Arden UniversityLLB (Hons) online cu statut de calificare vă va oferi abilitățile necesare pentru a vă începe cariera ca profesionist în drept. Dezvoltați-vă înțelegerea juridică și etică cu acest program LLB (Hons) și specializați-vă în domeniile care vă interesează și cariera dvs. Această diplomă în drept a fost dezvoltată pentru a vă ajuta să înțelegeți principiile dreptului dintr-o varietate de perspective și să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.

    • The City, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul LLB Onors Law este oferit în campusurile Universității Middlesex din Londra, Mauritius și Dubai. Pe parcursul acestui program, studenții dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în drept. O carieră în avocatură oferă absolvenților hotărâți perspective excelente de salariu și progres rapid.

    • Bristol, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Dreptul este o profesie globală. Înțelegerea mai multor sisteme juridice, limbă și cultură poate deschide o lume a oportunităților. Acest curs de patru ani este o extindere a dreptului nostru LLB, cu un an suplimentar în străinătate la una dintre universitățile noastre partenere. În prezent, colaborăm cu instituții din Singapore, Hong Kong, Japonia, Australia, Mexic și Columbia.

    • Dundee, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    In Law (Scots) LLB (Hons), you can study Scots Law and proceed to train as either a solicitor or an advocate in Scotland. Choose from a range of options in your third and fourth years. This course is recognized by the Law Society of Scotland and the Faculty of Advocates, which regulate the profession in Scotland.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cea mai bună pregătire pentru profesia de avocat este să te gândești ca un avocat încă din prima zi. Abordarea noastră bazată pe practică înseamnă că veți învăța să înțelegeți legea în contextul vieții de zi cu zi și practica juridică și să aplicați învățarea dvs. în mai multe moduri.

    • Limerick, Irlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    LLB de clasă mondială are o reputație internațională. A fost primul pas în cariera a mii de avocați profesioniști din întreaga lume.