LAWSTUDIES.RO

Caută Programe de LLB în Dreptul afacerilor De învăţare la distanţă 2019/2020

Un LLB este o diplomă acordată indivizilor care au terminat o educație universitară în drept. Cu această certificare absolvenții vor putea practica dreptul și vor putea urma o carieră în acel domeniu.  

Studenții din învățământul superior care doresc să obțină o mai bună înțelegere a reglementărilor legale și a proceselor care se ocupă în mod specific cu relații de afaceri urmează adesea un Masterat în Drept, cunoscut și ca LLM în dreptul afacerilor.  

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Solicită Informații Programe de LLB în Dreptul afacerilor De învăţare la distanţă 2019/2020

4 Rezultate din Dreptul afacerilor, De învăţare la distanţă Filter

Dreptul de afaceri de licență

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 6 - 12 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Bachelor in Business Law (LL.B.) în IUBH de învățare la distanță vă deschide calea spre o carieră distinsă în domeniul combinat de administrare a afacerilor și concentrarea legii.

LLB (Hons) Legea cu afaceri

University of Essex Online
Online Part time 48 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Colchester

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră cu programul nostru unic de lege și afaceri. Obțineți o diplomă de drept calificat dezvoltând în același timp competențe în management, comunicare și finanțe. În acest program combinat, veți dobândi cunoștințe despre concepte juridice și de afaceri, îmbunătățind în același timp abilitățile transferabile la locul de muncă.

Online LLB (Hons) Law cu afaceri internaționale

University of Law Online
Online La zi Part time 3 - 6 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Marea Britanie online + 1 mai mult

Legea noastră LLB (Hons) cu diploma de afaceri internaționale vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau comerciale internaționale. Aceasta este o diplomă în drept, care vă permite să treceți la următoarea etapă a pregătirii juridice. Fiecare modul este învățat de profesioniști cu experiență din lumea dreptului și a afacerilor, oferindu-vă perspectivele practice de care aveți nevoie pentru cariera dvs.

Online LLB (Hons) Legea cu afacerile

University of Law Online
Online La zi Part time 3 - 6 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Marea Britanie online + 1 mai mult

În dreptul nostru LLB cu gradul de afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și abilități conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o gamă de domenii juridice, necesare pentru a obține o diplomă de drept calificativ. Un accent practic cu aplicarea reală a legii și afaceri cu angajabilitate încorporate în curs.