LAWSTUDIES

Compară Programe de Licență în Drept în Drept englez

LLB, sau Bachelor of Laws, oferă oportunități candidaților pentru a obține experiență în domeniile concentrate ale legii. LLB poate oferi beneficiarilor o gamă largă de opțiuni de carieră în domeniul juridic.

Ce este LLB în legislația engleză? Acest program de grad este de multe ori primul pas pentru a intra în profesia de avocat în Regatul Unit. Participanții la program primesc o educație aprofundată în practicile legale, cum ar fi dezbaterile juridice false și scrisul juridic. Ofertele de curs includ adesea o introducere în sistemul juridic englez din punct de vedere al dreptului penal și al dreptului public. De asemenea, sunt studiate diferite domenii ale legii, cum ar fi dreptul proprietății, dreptul familiei, dreptul internațional, trusturile și dreptul delictual. În plus, legile și instituțiile Uniunii Europene sunt adesea incluse în programe.

Studiul dreptului oferă posibilitatea de a dobândi aptitudini valoroase de viață în domeniile gândirii critice, analizei și scrisului. Competențele de cercetare sunt fundamentale în profesia de avocat și sunt predate într-un program de lege engleză LLB.

Pregătirea pentru o LLB depinde de localizarea universității și de profilul său distinctiv. De obicei, este nevoie de un student cu normă întreagă de patru ani pentru a finaliza programul.

Un LLB în limba engleză este o piatră de hotar pentru profesia de avocat în Regatul Unit. Mulți absolvenți ai acestui program continuă să devină avocați de succes fie în Marea Britanie, fie pe plan internațional, în domeniile lor de interes. Cu toate acestea, există multe opțiuni de carieră, dincolo de a deveni avocat. Mulți absolvenți își continuă să-și folosească noile competențe în lumea afacerilor sau în agențiile guvernamentale cu capacitate juridică. Alții își folosesc cunoștințele juridice într-o profesie de poliție, cum ar fi ofițer de poliție. Încă alții continuă să devină profesori la nivel secundar sau universitar.

Programele de lege engleze pot fi găsite la nivel local și online. Există multe universități care oferă aceste programe în întreaga lume și fiecare are avantajele sale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Drept englez Filter

LLB Legea civilă și engleză

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

O diplomă dublă cu IE University, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, combinând studiul timp de trei ani cu ...

Citeste mai mult