LAWSTUDIES.RO

Compară 5 Programe de Licență în Drept în Jurisprudență

Pentru studenții care caută o carieră în drept, câștigarea unui LLB este o opțiune bună. Această diplomă de licență ajută absolvenții să devină informați în legătură cu subiectele juridice și să deschidă opțiuni de carieră în multe domenii ale profesiei de avocați și dincolo de acestea.

Ce este LLB în jurisprudență? Acest grad este ideal pentru persoanele care sunt interesate de filosofia legii și problemele ei corespunzătoare. Unii continuă să practice legea, iar alții nu. Elevii din aceste programe se luptă cu teoriile legale și consecințele lor și discută abordări diferite ale legii. Unele cursuri non-law sunt frecvent oferite. Cursurile obișnuite includ clasele de drept penal, legea constituțională, dreptul delictual și dreptul contractelor și jurisprudența.

Participanții la program au adesea ocazia de a-și dezvolta înțelegerea surselor primare, cum ar fi documentele juridice. Acest lucru îi ajută să promoveze abilități puternice de gândire critică. Studenții din jurisprudență pun la îndoială nu numai ce este legea, dar de ce este așa. Acest lucru le oferă abilități analitice și logice puternice pe care le pot aplica în alte domenii ale vieții lor.

Această schemă de diplomă este oferită în multe țări, iar costurile de școlarizare depind de locație și de școală. LLB în jurisprudență poate dura între patru și cinci ani pentru a finaliza.

Deși mulți studenți în programele LLB din jurisprudență nu merg pe avocați, mulți fac. Programul LLB este uneori primul pas în a deveni barrister sau avocat. Unii absolvenți practică legea la nivel internațional și alții la nivel local. Unii absolvenți continuă să lucreze în corporații în departamente juridice, unele lucrează pentru agențiile guvernamentale cu capacitate juridică, iar altele devin profesori. Mulți absolvenți ai LLB în Jurisprudență continuă să studieze în drept și să devină profesori în instituțiile de învățământ superior.

LLB în jurisprudență este oferită de numeroase universități, atât la nivel local, cât și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

5 Rezultate din Jurisprudență Filter

Licențiat în Studii juridice comparative, europene și internaționale (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Italia Trento

Programul CEILS oferă studenților o experiență internațională autentică și o educație atotcuprinzătoare în legislația comparativă, europeană, internațională și transnațională. Împreună cu alte sisteme juridice naționale, elementele dreptului italian sunt predate în cadrul european, comparativ și internațional.

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * (* Sub rezerva aprobării)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Leeds Nottingham + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * este o diplomă de calificare calificată studiată de peste 4 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI.

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * (* Sub rezerva aprobării)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Leeds Nottingham + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * este o diplomă de calificare de 3 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI.

Legea LLB (Hons) accelerată

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibile. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv orientat practic în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic.

Legea LLB (Hons)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + 7 mai mult

Combinând rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice, într-un mediu de afaceri, LLB-ul nostru vă oferă temele esențiale dacă sunteți angajat în a fi un avocat sau doriți să explorați alte opțiuni de carieră.