close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Licență în Drept în Drept comparativ

O LLB este o diplomă care îi permite destinatarului să lucreze în disciplina de drept. Initialele "LLB" provin de la limba latina pentru licenta de drept. Acest grad este oferit cu diferite specializări, care pot spori acreditările absolvenților și oportunitățile de angajare. Ce este LLB în legislația comparativă? Elevii care iau acest program pot primi formarea și educația necesa… Citeste mai mult

O LLB este o diplomă care îi permite destinatarului să lucreze în disciplina de drept. Initialele "LLB" provin de la limba latina pentru licenta de drept. Acest grad este oferit cu diferite specializări, care pot spori acreditările absolvenților și oportunitățile de angajare.

Ce este LLB în legislația comparativă? Elevii care iau acest program pot primi formarea și educația necesare pentru a deveni cunoscători în dreptul internațional. Ei pot petrece timpul comparând și contracând legile diferitelor țări. O perspectivă cu hotărâre internațională este luată, deoarece studenții dobândesc experiență în mai multe jurisdicții juridice. Participanții la această schemă de studii studiază frecvent legea din țara de origine a universității, comparativ cu legile altor țări. Aceștia se ocupă de domenii precum contractele, delictele, dreptul penal și dreptul public. Unele programe oferă oportunități de studiu în străinătate, precum și alegerea unei zone de specializare. Există o multitudine de module de specializare, printre care criminologia, comerțul liber, dreptul mediului, corporațiile multinaționale, ocuparea forței de muncă și legislația privind asistența medicală.

Elevii dintr-un program LLB câștigă o perspectivă asupra numeroaselor probleme juridice contemporane și, în acest proces, pot obține o perspectivă multiculturală pe măsură ce studiază diferite jurisdicții. Absolvenții cu un LLB pot beneficia de competențele organizaționale implicate în studiul dreptului, precum și de amploarea cunoașterii în arii internaționale care pot fi transmise peste granițe.

Costul programelor LLB variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de țara de origine și de universitatea specială care oferă LLB. Acest grad durează, de obicei, aproximativ patru ani pentru a finaliza.

Cei care completează LLB în dreptul comparativ se pot găsi în orice număr de profesii. Datorită naturii globale a conținutului studiat, absolvenții pot găsi oportunități de mediere sau consultanță în cadrul organizațiilor internaționale. Aceștia ar putea funcționa ca funcționari guvernamentali care supraveghează interesele legale ale țării pentru care lucrează. Persoanele fizice, uneori, încep să devină judecători în arene internaționale, unde vor fi folosite expertiza lor în probleme juridice multinaționale. Întreprinderile încurajează uneori absolvenții de drept internațional să se ocupe de tranzacțiile internaționale de afaceri. Mulți care absolvesc cu LLB continuă să studieze și să devină profesori de drept la nivel colegial.

Există multe programe internaționale care oferă LLB în dreptul comparativ. Opțiunile online sunt, de asemenea, oferite pentru flexibilitate maximă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
University of Trento – Faculty of Law
Trento , Italia

Programul CEILS oferă studenților o experiență internațională autentică și o educație atotcuprinzătoare în legislația comparativă, europeană, internațională și transnațională. ... +

Programul CEILS oferă studenților o experiență internațională autentică și o educație atotcuprinzătoare în legislația comparativă, europeană, internațională și transnațională. Împreună cu alte sisteme juridice naționale, elementele dreptului italian sunt predate în cadrul european, comparativ și internațional. -
LLB
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici