LAWSTUDIES.RO

Compară 4 Programe de Licență în Drept în Practică juridică

Pentru cei care doresc să lucreze în drept sau în justiție penală, un licență de drept (LLB) este o piatră de temelie în această direcție. Un LLB poate ajuta elevii să devină avocați sau să lucreze în domeniul aplicării legii.

Ce este LLB în practica juridică? Programele includ cursuri precum legea penală, fundațiile justiției penale, metodele de cercetare, criminalitatea și societatea. Sunt predate și cursuri de etică și sisteme juridice. Elevii își croiesc cursurile pentru a se potrivi carierei lor, cum ar fi dreptul asigurărilor, dreptul internațional sau alte specialități. Călătoria în străinătate pentru formare aprofundată a intereselor de drept internațional este, de asemenea, o posibilitate. Cursurile de curs se îndreaptă spre direcția în care se desfășoară examenul de bar și căile fără avocat. Programele variază de la doi la trei ani.

Multe oportunități de angajare utilizează abilitățile de cercetare dobândite în aceste programe, fie pentru sprijinirea avocaților sau agențiilor guvernamentale, fie pentru cunoașterea generală a consumatorilor înaintea achizițiilor de bilete mari. Elevii dobândesc, de asemenea, competențe analitice și gândire critică în timp ce se angajează în cursuri în urmărirea gradului lor.

În funcție de durata programului ales, costul pentru finalizarea cursurilor va varia. Alți factori care trebuie luați în considerare în cercetarea financiară sunt cazarea, locația și durata.

Valoarea învățării legii terenului deschide ușa unei varietăți de cariere. Mulți absolvenți cu LLB în practica juridică continuă să lucreze în calitate de avocați. În Regatul Unit, persoanele fizice iau acest program să lucreze în calitate de avocați sau avocați. Pentru cei care nu sunt interesați în a lua un examen de bar, de lucru ca un paralegal sau asistent juridic sunt opțiuni de carieră viabile. Absolvenții au plecat de asemenea din domeniul juridic, alegând o carieră în domeniul resurselor umane, contabilitate, respectarea legii, bunuri imobiliare, știința bibliotecii, relațiile guvernamentale și medierea.

Programele sunt disponibile în campus atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, precum și prin programe de învățare la distanță. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Practică juridică Filter

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * (* Sub rezerva aprobării)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Leeds Nottingham + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * este o diplomă de calificare calificată studiată de peste 4 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI.

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * (* Sub rezerva aprobării)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Leeds Nottingham + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * este o diplomă de calificare de 3 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI.

Legea LLB (Hons) accelerată

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibile. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv orientat practic în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic.

Legea LLB (Hons)

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham + 7 mai mult

Combinând rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice, într-un mediu de afaceri, LLB-ul nostru vă oferă temele esențiale dacă sunteți angajat în a fi un avocat sau doriți să explorați alte opțiuni de carieră.