LAWSTUDIES

Compară 3 Programe de Licență în Drept în Practică juridică

Pentru cei care doresc să lucreze în drept sau în justiție penală, un licență de drept (LLB) este o piatră de temelie în această direcție. Un LLB poate ajuta elevii să devină avocați sau să lucreze în domeniul aplicării legii.

Ce este LLB în practica juridică? Programele includ cursuri precum legea penală, fundațiile justiției penale, metodele de cercetare, criminalitatea și societatea. Sunt predate și cursuri de etică și sisteme juridice. Elevii își croiesc cursurile pentru a se potrivi carierei lor, cum ar fi dreptul asigurărilor, dreptul internațional sau alte specialități. Călătoria în străinătate pentru formare aprofundată a intereselor de drept internațional este, de asemenea, o posibilitate. Cursurile de curs se îndreaptă spre direcția în care se desfășoară examenul de bar și căile fără avocat. Programele variază de la doi la trei ani.

Multe oportunități de angajare utilizează abilitățile de cercetare dobândite în aceste programe, fie pentru sprijinirea avocaților sau agențiilor guvernamentale, fie pentru cunoașterea generală a consumatorilor înaintea achizițiilor de bilete mari. Elevii dobândesc, de asemenea, competențe analitice și gândire critică în timp ce se angajează în cursuri în urmărirea gradului lor.

În funcție de durata programului ales, costul pentru finalizarea cursurilor va varia. Alți factori care trebuie luați în considerare în cercetarea financiară sunt cazarea, locația și durata.

Valoarea învățării legii terenului deschide ușa unei varietăți de cariere. Mulți absolvenți cu LLB în practica juridică continuă să lucreze în calitate de avocați. În Regatul Unit, persoanele fizice iau acest program să lucreze în calitate de avocați sau avocați. Pentru cei care nu sunt interesați în a lua un examen de bar, de lucru ca un paralegal sau asistent juridic sunt opțiuni de carieră viabile. Absolvenții au plecat de asemenea din domeniul juridic, alegând o carieră în domeniul resurselor umane, contabilitate, respectarea legii, bunuri imobiliare, știința bibliotecii, relațiile guvernamentale și medierea.

Programele sunt disponibile în campus atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, precum și prin programe de învățare la distanță. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Practică juridică Filter

Legea LLB (Hons)

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Combinând rigoarea academică cu abilitățile juridice practice, într-un mediu asemănător afacerilor, LLB-ul nostru vă oferă bazele esențiale, indiferent dacă sunteți angajat să ...

Citeste mai mult

Program de drept

Glendale University College of Law
LLB
Sept 2021
Engleză
Campus

Echilibrarea vieții și a școlii de drept cu jumătate de normă Oferirea elevilor de o oportunitate mai mare de a excela din punct de vedere academic și de a avea o experiență m ...

Citeste mai mult

Legea LLB (Hons) accelerată

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibil. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv concentrat practic în d ...

Citeste mai mult