LAWSTUDIES

Compară Programe de Licență în Drept în Studii paralegale

Primirea unui LLB este o realizare care stabilește absolvenți pe un curs pentru a lucra în domeniul dreptului. Această licență de legi le oferă calificările pentru a lucra în domenii specializate de drept și deschide ușile pentru multe cariere.

Ce este LLB în studiile Paralegal? Acest grad oferă studenților abilitățile și cunoștințele profesionale pentru a lucra în profesia de paralegal. Multe cursuri sunt predate de avocați care pot enumera sarcinile zilnice ale unui paralegal, cum ar fi căutările de titlu și scrierea și depunerea depozițiilor legale. Cursurile pot atinge o serie de subiecte juridice, cum ar fi dreptul familiei și dreptul penal. Unele programe permit studenților să aleagă o arie de specializare.

Un grad de studii paralegal oferă studenților posibilitatea de a înțelege profesia de avocat și de a determina dacă doresc să meargă la școala de drept. Această arie de studiu încurajează abilități organizaționale puternice, precum și abilități de rezolvare a problemelor și logică care pot fi transferate în multe domenii ale vieții.

Fiecare universitate este unică, iar costurile LLB la fiecare școală pot varia. Datorită locațiilor și programelor variate ale universităților, nu există costuri de școlarizare stabilite peste tot. Acest program de gradul durează aproximativ patru ani de studiu cu normă întreagă pentru a finaliza.

Participanții la programe în studiile paralegal LLB devin adesea paralegali în firmele de avocatură, dar, de asemenea, adesea găsesc locuri de muncă ca asistenți juridici, grefieri sau revendicări. Alții lucrează în diverse capacități în departamentele juridice ale corporațiilor. Elevii învață despre multe aspecte ale profesiei juridice și dobândesc experiență cu legile țării în care studiază. Acest lucru le oferă instrumentele necesare pentru a oferi servicii cum ar fi asistarea avocaților în pregătirea proceselor, închiderilor și audierilor. Dacă un student și-a specializat în continuare cursul, există și mai multe oportunități de angajare în domeniul specializării.

LLB poate duce la o carieră înfloritoare, și există mai multe opțiuni de universități care oferă acest grad. Opțiunile online sunt, de asemenea, oferite în întreaga lume, permițând învățarea să vină la cursant. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Studii paralegale Filter

Licențiat în arte aplicate - Studii paralegale

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
LLB
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Pe măsură ce doar patru ani, program de studii canadian paralegal, nu există nici un loc mai bine să se concentreze asupra educației în domeniul asistenței judiciare decât la ...

Citeste mai mult