LAWSTUDIES

Compară Programe de Licență în Drept în Studii de drept civil

Un LLB, sau Bachelor of Laws, este un program de licență adesea luat de studenți care doresc să urmeze o carieră în profesia de avocat. Programul este de obicei de trei până la patru ani în lungime și adesea introduce un student la principalele concepte, teorii și istoria dreptului.

Ce este un LLB în studiile de drept civil? Acest program urmărește să pregătească studenții pentru o carieră în profesia de avocat prin introducerea lor în probleme legate de lege prin instruire, studiu, cercetare, prelegeri și seminarii. Principalele domenii de studiu pot include contracte, testamente, accidente și proprietăți care duc la dispute între și între oameni și alte entități. Cursurile sunt deseori concepute pentru a conferi încrederea absolvenților într-o carieră juridică, dar pot crea și o bază solidă pentru a explora alte domenii și domenii de studiu.

Elevii care urmăresc acest program de studii dezvoltă deseori abilități organizatorice puternice care îi ajută la locul de muncă și la eforturile personale. Ei pot câștiga expertiză în soluționarea litigiilor dintre părți, precum și au capacitatea de a scrie contracte și testamente, ceea ce poate duce la opțiuni de carieră extinse.

Costurile acestui program vor depinde de mulți factori, inclusiv taxele de școlarizare, cazare, durata programului, precum și cărțile și materialele. Contactarea școlii este cea mai bună modalitate de a înțelege cheltuielile finale pentru fiecare program.

Elevii care absolvesc un LLB frecvent continuă să continue studii în domeniul juridic. Ele pot căuta, de obicei, locul de muncă ca paralegal, funcționar guvernamental, cercetător sau tehnician de înregistrări. Acest program poate deschide ușa unei cariere ca avocat, judecător, avocat pacient, consultant juridic, lector și cercetător științific. Absolvenții își găsesc adesea locul de muncă cu firme de avocatură, agenții guvernamentale, corporații, bănci și alte instituții financiare.

LLB în Studii de Drept Civil este oferit în multe universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Studii de drept civil Filter

LLB Legea civilă și engleză

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Diplomă dublă la Universitatea IE, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, care combină studierea a trei ani cu ...

Citeste mai mult