Filter
Licență în Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Licență în Drept în Studii de drept economic

Pentru studenții cu un interes puternic în a-și desfășura o carieră în drept, LLB sau Bachelor of Laws oferă o introducere puternică în studiile pre-lege. Programul poate dura de la trei la cinci ani și poate sublinia o varietate de subiecte legate de lege.

Ce este o LLB în studiile de drept economic? Scopul acestui program este de a oferi adesea elevului o bază solidă în domeniile dreptului și economiei. Programul încearcă adesea să doteze studentului o mai bună înțelegere a problemelor juridice prin cursuri, prelegeri și seminarii predate de profesori cu diplome avansate. Dezbaterile și abilitățile de gândire critică sunt adesea subliniate pentru a stimula independența elevului. Fundamentele economice legate de chestiuni globale și personale pot constitui o componentă cheie a programului.

Cercetătorii care iau acest program dezvoltă deseori abilități avansate de comunicare, care pot contribui la situații personale și de carieră. De obicei, ei absolvesc o înțelegere profundă a principiilor economice și a problemelor legale, care îi pot ajuta să avanseze în poziții superioare în carieră.

Costurile acestui program de grad pot depinde de factori precum locația, universitatea și durata programului. Studenții interesați ar trebui să caute și să contacteze fiecare școală pentru a înțelege mai bine ce program este cel mai potrivit pentru ei.

Elevii care au studii superioare în domeniul dreptului economic pot fi bine pregătiți pentru cariere în profesiile juridice sau economice. Firmele de avocatură, corporațiile, universitățile și agențiile guvernamentale sunt un teren fertil pentru angajarea acestor persoane. Pozițiile în calitate de paralegal, secretar, director de birou sau avocat juridic pot fi disponibile în domeniul dreptului, în timp ce angajarea în calitate de manageri bancari, consultanți financiari, instructori și brokeri de investiții sunt opțiuni în arena economică.

O LLB în Studii de Drept Economice este oferit într-o serie de țări din întreaga lume, cu atât în ​​clasa și module on-line disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de drept economic

Independent College Dublin

Gradul LL.B în Drept cu contabilitate este un program de grad 4 ani combinarea disciplinele gemene de drept și de contabilitate. Gradul va implica studiul a modulelor de ... [+]

Gradul LL.B în Drept cu contabilitate este un program de grad 4 ani combinarea disciplinele gemene de drept și de contabilitate. Gradul va implica studiul a modulelor de bază necesare de o diplomă în drept și cele necesare pentru studiul de contabilitate. Calificarea oferă o pregătire excelentă pentru profesionale juridice și de afaceri.

Gradul de la Independent College Dublin beneficiază de girul și sprijinul puternic al Facultatea de Drept de la Universitatea Bristol din Vest din Anglia, Bristol una dintre școlile de conducere de drept din România. Cursul este livrat de către o echipă de profesori entuziaști și cu experiență. Mai mult decât atât, natura dimensiuni de clasă încurajează o abordare interactivă și discursiv spre studiul de drept.... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză