LAWSTUDIES

Găsește Programe de LLB în Studii de Drept în Cipru 2020/2021

Majoritatea programelor de Licență în Drept (LLB) durează trei sau patru ani. Unele școli au programe concepute pentru a face față intereselor studenților într-un sector specific al dreptului, precum dreptul european, inainte ca aceștia să își înceapă practica în domeniu.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Cipru are un învățământ superior subvenționate și studenții-friendly. Ea are trei universități publice și private, patru. Universitățile de stat sunt Universitatea din Cipru, Open University din Cipru și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Această țară are o comunitate internațională, prin urmare, bariera lingvistică nu ar putea fi o provocare pentru elevi.

Licențe în Drept (LLB) de Top în Studii de Drept în Cipru 2020/2021

2 Rezultate din Studii de Drept, Cipru Filter

Legea LLB (Hons)

Alexander College - Cyprus
LLB
25 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Legea este un subiect incredibil de variat și cu mai multe fațete, care afectează fiecare parte a vieții umane, de la aerul pe care îl respirăm, relațiile și educația noastră ...

Citeste mai mult

Licențiat în Drept LLB (Hons)

University of Central Lancashire - Cyprus
LLB
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Cursul, unic pentru Cipru, îmbină moștenirea juridică engleză cu actuala lege a Ciprului. În beneficiul studenților noștri locali, educația privind cele două sisteme este comb ...

Citeste mai mult