LAWSTUDIES

Găsește Programe de LLB în Studii de Drept în Elveţia 2020/2021

Atunci când termini un program de studiu universitar în drept profesional, ți se oferă o diplomă de Licență în Drept (LLB). Cu acreditare suplimentară, un LLB îți va permite să practici dreptul în majoritatea țărilor din întreaga lume.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Licențe în Drept (LLB) de Top în Studii de Drept în Elveţia 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Drept, Elveţia Filter

Licențiat în drept

FernUni Schweiz
LLB
<
Frecvență redusă
<
9 semestre
Germană
Limba franceza
Online

Programul oferă o pregătire de bază științifică solidă în principiile de drept elvețian și discipline și aplicațiile lor: drept penal, drept privat, drept public, drept antitr ...

Citeste mai mult