51 LLB Programe în Studii de drept în Europa for 2024

LLB Programe în Studii de drept în Europa for 2024Filter
    • Hull, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Învață să gândești ca un avocat și descoperă-ți talentele pentru a argumenta, a scrie și a gândi critic.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Combinați dreptul cu o înțelegere a politicii și a relațiilor internaționale prin acest LLB.

    • London, Regatul Unit
    • Manchester, Regatul Unit
    • + 4 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Combinând rigoarea academică cu abilitățile juridice practice, într-un mediu de afaceri, LLB vă oferă bazele esențiale, indiferent dacă vă hotărâți să fiți avocat sau doriți să explorați alte opțiuni de carieră. Cu calificarea noastră axată pe profesional, vă puteți aștepta să învățați abilități practice împreună cu un accent pe viitoarea dvs. angajare.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Această diplomă de drept accelerată la intrarea absolvenților oferă studenților posibilitatea de a studia în doi ani cursurile necesare pentru a le permite să treacă la următoarea etapă a educației juridice. Acest program de studii atrage studenți din Marea Britanie, Irlanda și America de Nord, creând un mediu de învățare cosmopolit. Studenții beneficiază de studierea dreptului într-una dintre cele mai vechi și mai prestigioase școli de drept de pe aceste insule, cu o reputație internațională de excelență. În ultimii ani, absolvenții noștri au continuat o carieră juridică în Canada, Marea Britanie și Irlanda. La Facultatea de Drept QUB studenții au oportunitatea de a dobândi abilități juridice reale, precum și o înțelegere excelentă a dreptului din perspectivă academică.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aceasta este singura legislație LLB (Hons) 100% online și cu jumătate de normă, fără a fi necesară deplasarea la centrele de evaluare sau completarea examenelor temporizate. Este o diplomă de drept calificată (QLD) recunoscută de Autoritatea de Reglementare a solicitanților și un prim mare pas pentru a trece la etapa de pregătire profesională pentru a te califica ca profesionist în drept. Acest program riguros din punct de vedere academic SQE axat pe LLB (Hons) Law program acoperă cele șapte baze ale cunoașterii juridice. Programa se concentrează asupra legilor din Anglia și Țara Galilor, dar include și aspecte globale relevante. Prin intermediul programului, veți dezvolta gândirea critică, munca în echipă, conducerea și prezentarea abilităților de argumentare juridică prin forumuri de discuții cu colegii voștri. La finalizarea diplomei, veți fi gata să urmați pregătire juridică și, de asemenea, echipați pentru a prospera într-o gamă largă de cariere în sectoare conexe.

    • Bristol, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Dreptul este o profesie globală. Înțelegerea mai multor sisteme juridice, limbă și cultură poate deschide o lume a oportunităților. Acest curs de patru ani este o extindere a dreptului nostru LLB, cu un an suplimentar în străinătate la una dintre universitățile noastre partenere. În prezent, colaborăm cu instituții din Singapore, Hong Kong, Japonia, Australia, Mexic și Columbia.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Valencia, Spania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Spaniolă

    Competențe generale: să aibă o viziune integrală a ființei umane în dimensiunea ei imanentă și transcendentă. Atingerea acestei competențe implică o atitudine de a căuta adevărul, din diferite ordine de cunoaștere, despre natura umană și demnitatea personală comună tuturor bărbaților și femeilor, cu o atenție deosebită asupra implicațiilor etice și morale, apelând la cunoașterea diferitelor concepții ale persoanei de-a lungul istoriei și la consecințele sociale, politice și juridice ale acestor concepții.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cea mai bună pregătire pentru profesia de avocat este să te gândești ca un avocat încă din prima zi. Abordarea noastră bazată pe practică înseamnă că veți învăța să înțelegeți legea în contextul vieții de zi cu zi și practica juridică și să aplicați învățarea dvs. în mai multe moduri.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    LLB de clasă mondială are o reputație internațională. A fost primul pas în cariera a mii de avocați profesioniști din întreaga lume.

    • Newcastle upon Tyne, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Obțineți o înțelegere a bazelor cunoștințelor juridice și construiți abilități transferabile care vă vor pregăti pentru o carieră în drept și nu numai, cu LLB în drept. Dezvoltați abilități puternice transferabile și pregătiți-vă pentru o carieră ca avocat, avocat sau altă profesie cu Newcastle Law School LLB.

    • Leeds, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Vă vom oferi o înțelegere a sistemelor juridice, regulilor și practicilor care guvernează și reglementează societatea și relațiile noastre comerciale și sociale. De asemenea, veți avea ocazia să vă dezvoltați abilități de analiză, raționament juridic, evaluare și advocacy. Ca student al Facultății de Drept din Leeds, veți putea accesa gratuit o gamă largă de manuale de drept online prin Law Trove, un serviciu exclusiv cu abonament oferit de Oxford University Press.

    • Lincoln, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Statul de drept este piatra de temelie a oricărei societăți juste și echitabile, iar pentru a fi administrat corect este nevoie de profesioniști juridici calificați și cunoscători. Dreptul LLB (Hons) la Lincoln a fost dezvoltat pentru a promova înțelegerea studenților asupra naturii în schimbare și dinamică a dreptului și a modului în care funcționează în practică.

    • Bradford, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Gradul nostru LLB (Hons) vă oferă instrumentele juridice de care aveți nevoie pentru o carieră ca avocat sau avocat, precum și vă echipează pentru angajare în alte domenii dacă alegeți să nu continuați la o calificare profesională în drept.