LAWSTUDIES

Găsește Programe de LLB în Studii de Drept în Portugalia 2020/2021

Obținerea unei diplome de LLB atestă faptul că absolventul este calificat pentru a lucra în domeniul dreptului. Este posibil și să urmezi anumite specializări alături de această certificare pentru a-ți adapta cariera spre o direcție anume în cadrul dreptului.

Domeniul legilor și regulamentelor care ghidează diferite aspecte ale vieții este unul enorm. Cei interesați de acest subiect aleg de obicei să se specializeze pe ceea ce îi pasionează, precum teoria de reglementare și proprietatea intelectuală.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Licențe în Drept (LLB) de Top în Studii de Drept în Portugalia 2020/2021

2 Rezultate din Studii de Drept, Portugalia Filter

Diplomă dublă în drept și management

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Licenţă
LLB
<
Normă întreagă
<
5 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

Programul Dual Degree în Drept și Management permite obținerea în 5 ani a două diplome de licență în diferite domenii, dar complementare: un grad în drept și un grad în manage ...

Citeste mai mult

Bachelor of Laws

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB
<
Normă întreagă
<
4 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

"La Facultatea de Drept din Porto, formăm studenții pentru o cunoaștere riguroasă a subiectelor și o utilizare creativă a raționamentului juridic. Dezvoltăm abilitățile lor tr ...

Citeste mai mult