LLM în drept de proprietate intelectuală

Generalități

Programul de descriere

LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale

Cu noile tehnologii și practici sociale care conduc la noi probleme de proprietate intelectuală, de formare de vârf în dreptul IP și tehnici practice legate este necesar pentru a ține pasul și în avans în mișcare rapidă, lume competitivă de proprietate intelectuală. LLM noastre în Dreptul Proprietății Intelectuale vă oferă un avantaj competitiv care aveți nevoie pentru a excela în practică. Aflați dreptul material și abilități practice la unele dintre natiuni de top academicieni IP, judecători, și practicieni.

LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale candidați alege John Marshall Facultatea de Drept pentru ofertele sale de curriculum extinse, inclusiv cursuri de drept numeroase brevete. Programul LLM oferă două piese de studii: o piesa de brevet pentru candidații cu medii tehnice care doresc să se specializeze în practică brevet și o pistă IP generală pentru candidații care doresc să obțină cunoștințe aprofundate cu privire la întreaga gamă de legi IP și evoluții.

Candidații grad poate câștiga, de asemenea LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale on-line prin intermediul educației eDegrees la distanță.


Cerințe

LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale candidații trebuie să completeze 24 de ore de credit, în scopul de a câștiga gradul lor. În plus față de cursuri necesare, vă va selecta cursuri electivă specifice domeniile dumneavoastră de interes. Candidații de ieri trebuie să absolvent cu un GPA de 2.5 sau mai bine.

Programul nostru atrage absolvenții facultăților de drept și avocați care practică recente care doresc o mai bună înțelegere a practicii complex și în continuă schimbare a dreptului de proprietate intelectuală. Pentru a se adapta diverselor nevoi și experiențele candidaților grad, programul poate fi urmărit cu normă întreagă și completat de peste două semestre sau completat part-time in mai putin de cinci ani.

Ultima actualizare Ian 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The s ... Citeste mai mult

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The school was named for the influential nineteenth century U.S. Supreme Court Chief Justice John Marshall.The John Marshall Law School offers JD, MS and LLM programs for both part-time and full-time students, with both day and night classes available, and offers January enrollment — choices most law schools no longer offer. Citește mai puţin