LLM în Drept internațional corporativ și comercial

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dezvoltați-vă cariera juridică globală cu un LLM online de la The Dickson Poon School of Law, una dintre școlile de drept din lume. Dreptul internațional corporativ și comercial LLM 100% online vă permite să beneficiați de învățarea de renume mondial a King's College London, oriunde v-ați afla. Veți obține o înțelegere inegalabilă a domeniilor de drept care guvernează lumile corporative și comerciale extrem de complexe, sofisticate și dinamice, care au un caracter din ce în ce mai global.

Acest master de drept de gradul este predat online, ceea ce înseamnă că vă puteți avansa educația fără a lua o pauză de la locul de muncă sau alte angajamente. Șase puncte de intrare pe tot parcursul anului au pus învățarea pe programul dvs.

Dreptul internațional corporativ și comercial LLM este conceput pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în drept corporatist sau comercial. Ar fi util studenților care aspiră să lucreze în sectoarele corporative și comerciale, dar nu neapărat în cadrul unei cariere juridice. Programul ar fi o bază excelentă pentru studenții care iau în considerare să continue cercetarea juridică.

Detalii curs

Masteratul în drept internațional corporativ și comercial online este structurat tematic în jurul ciclului de viață al unui corp corporativ, oferindu-vă o înțelegere aprofundată a actualelor companii complexe și dinamice globale și a lumilor sale comerciale. Programul va avea o mare relevanță practică; acesta va echipa elevii cu abilități de soluționare a problemelor, o capacitate de a face față problemelor și întrebărilor legale pe fundalul realităților economice și un bun simț al afacerii. Programul va:

  • Examinați aspectele dreptului internațional al corporațiilor, inclusiv reglementarea fuziunilor și achizițiilor, forma corporativă și aspectele sale, actorii corporativi și finanțarea corporativă internațională.
  • Concentrați-vă pe tranzacții-cheie și acorduri juridice încheiate de un organism corporativ, inclusiv tranzacții comerciale, transport, finanțe, energie și tranzacții legate de investiții.
  • Includeți o etapă când "lucrurile merg prost", cu accent pe soluționarea litigiilor și pe insolvența corporativă. Include cursuri privind arbitrajul comercial internațional și insolvabilitatea internațională a corporațiilor.
  • Furnizați temele juridice generale și teme pentru domeniile corporative și comerciale ale legii, precum și consolidarea unei viziuni globale și transnaționale care stau la baza programului.

Ea se bazează pe cea mai avansată gândire juridică care rezultă din experiența sistemelor juridice majore și a regimurilor de drept internațional și transnațional. Veți beneficia de perspectiva juridică transnațională juridică a juriului Dickson Poon School of Law în cercetarea și predarea juridică.

Clasat pe primul loc în Marea Britanie pentru excelență în cercetare (Research Excellence Framework 2014) și una dintre primele 10 școli din Marea Britanie din lume, cadrele didactice academice oferă o predare juridică de vârf într-un mediu riguros și stimulativ din punct de vedere intelectual. Obțineți un masterat în drept de la King's College din Londra și îmbunătățiți oportunitățile de carieră.

Dacă sunteți interesat să studiați cu noi aici, la Londra, Scoala de Drept Dickson Poon oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de diplomă pe LLM.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de 2: 1 (sau o diplomă de peste mări) în drept, sau într-o măsură cu un conținut de 70% din lege sau în Diploma de Licențiat în Drept.

Dacă aveți o lege ridicată de 2: 2 (adică 57% -59%) în lege sau într-o măsură cu un conținut de drept de 70% și cel puțin 3 ani de experiență de muncă în domeniul dreptului, cererea dvs. va fi luată în considerare.

Experienta profesionala. Solicitanții care au obținut un grad de 2: 1 sau mai mare într-un grad de drept (de exemplu, finanțe sau afaceri) vor fi luați în considerare pentru acest program, cu condiția ca aceștia să aibă cel puțin 3 ani de experiență în muncă în drept (adică cei care lucrează într- firma ca avocat practicant sau cei care au trecut examenul de bara si lucreaza ca avocat practicant). Se pot lua în considerare, de asemenea, candidați excepționali care au o experiență de muncă substanțială, legată strâns de lege, dar care nu au un caracter juridic substanțial (de exemplu, administratori de contracte).

Perspectivele de carieră

La King's, veți intra într-unul dintre cele mai competitive corpuri de studenți din lume și vă veți alătura unei moșteniri de absolvenți, care sunt căutați de unii dintre cei mai importanți angajatori din domeniu. Școala de drept Dickson Poon are legături strânse cu unele dintre cele mai importante firme juridice din lume și angajatori internaționali. Un King's College London LLM vă va permite să studiați alături de alți profesioniști din domeniul juridic din întreaga lume și să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră.

Dreptul internațional corporativ și comercial LLM este conceput pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în drept corporatist sau comercial. Ar fi util studenților care aspiră să lucreze în sectoarele corporative și comerciale, dar nu neapărat în cadrul unei cariere juridice. Programul ar fi o bază excelentă pentru studenții care iau în considerare să continue cercetarea juridică.

Viața mea de lucru este extrem de ocupată. Călătoresc foarte mult și, de asemenea, trebuie să petrec timpul acasă cu familia mea. Știam că trebuie să jonglez cu acestea și să mă încadrez într-un fel între alte angajamente. Indiferent dacă sunteți acasă sau de lucru, puteți obține acces la curs oricând. Acest curs este conceput într-un mod care se potrivește cu munca mea și cu viața mea personală, motiv pentru care l-am ales.

- Salio, studentul King's Online

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Citeste mai mult

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Citește mai puţin