LLM în dreptul afacerilor și comerțul internațional

Generalități

Programul de descriere

LLM în Drept Afaceri Internaționale & Trade

Poziționați-vă pentru o cariera de succes juridică internațională cu LLM noastre în Afaceri Internaționale și Drept Comercial. Optimizate pentru a oferi candidaților grad cu o fundație solidă în normele, reglementările, și juridice care stau la baza abordărilor de afaceri internaționale și de drept comercial, programul nostru LLM oferă comercializare îmbunătățită prin construirea de resurse juridice, de afaceri, și comerciale din Chicago.

Curriculum-ul nostru combină cursuri, formare de competente, și de cercetare dezvoltate pentru a satisface nevoile unei lumi în schimbare și piață. Cursurile sunt predate de practicieni de conducere dreptul internațional și comerțului și mediului academic din SUA, care au practici internaționale și care cunosc problemele de vârf implicate în comerț, investiții, și a Regulamentului.

LLM în Dreptul Afacerilor și comerțului internațional oferă certificate de concentrație în două domenii:

  • International Corporate Finance și Drept
  • Dreptul Comerţului InternaţionalCerințe

LLM în Afaceri Internaționale și candidații Drept comercial trebuie să completeze 24 de ore de credit, în scopul de a câștiga gradul lor. În plus față de cursuri necesare, candidații selectați vor cursuri electivă pentru a îndeplini cerințele de gradul lor. Candidații de ieri trebuie să absolvent în termen de cinci ani, cu un GPA de 2.5 sau mai mare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The s ... Citeste mai mult

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The school was named for the influential nineteenth century U.S. Supreme Court Chief Justice John Marshall.The John Marshall Law School offers JD, MS and LLM programs for both part-time and full-time students, with both day and night classes available, and offers January enrollment — choices most law schools no longer offer. Citește mai puţin