LLM în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Un program acreditat la nivel de master la nivel de limba engleză, cu cursuri zilnice de zi cu zi pentru avocați din inima Europei Centrale de către Facultatea de Drept a Universității Károli Gáspár din cadrul Bisericii Reformate din Ungaria, Budapesta.

Durata: septembrie 2020 - iunie 2021
Locul predării: Budapesta, Ungaria (UE)
Limba de instruire: engleza

Structura programului

Acesta este un program full-time cu 60 de credite ECTS.

Programul oferă 24 de cursuri diferite, axate pe diverse aspecte ale dreptului european și internațional în afaceri. Aproximativ jumătate din cursuri sunt opționale, cu diferite varietăți de specializare. Lectorii sunt profesioniști renumiți din domeniul lor, atât în calitate de academicieni, cât și profesioniști de la firme de avocatură, justiție și organizații juridice internaționale sau interne de top. În cadrul programului sunt, de asemenea, încorporați profesori care vizitează o serie de alte țări. Programul se încheie cu apărarea tezei de master și finalizarea examenului final.

În afară de cursurile și seminariile din clasă, posibilitatea de a cunoaște valoroase practica juridică relevantă reprezintă o altă formă de beneficii pentru participanți. Pentru a obține experiență profesională și pentru a crea o rețea de contacte, participanții la programul LLM vor avea ocazia să se angajeze în stagii de lucru neremunerate și să participe la funcționarea firmelor de avocatură cu o vastă practică europeană și internațională în materie juridică.

În plus, studenții au posibilitatea să participe și la competiția anuală Willem C. Vis International Arbitration Moot din Viena.

Criterii de admitere și procesul de cerere

Termenul limită de depunere a cererilor: 30 aprilie 2020

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de drept de la o universitate recunoscută și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Solicitanții care se auto-finanțează înaintează electronic următoarele documente până la 30 aprilie:

  • Formular
  • CV în limba engleză, inclusiv o fotografie de mărimea pașaportului
  • Copie a pașaportului
  • Scrisoarea de motivație în limba engleză (minimum 1 pagină, inclusiv fondul, scopurile și obiectivele solicitantului)
  • Copie certificată în limba engleză a diplomei de drept (în cazul în care solicitantul este de așteptat să obțină titlul de lege după data limită de înscriere, dar procesul de absolvire va fi finalizat până la sfârșitul anului universitar curent, copia certificată în limba engleză a gradului de drept va după absolvire) - cerință minimă: gradul de drept BA de patru ani.
  • Două scrisori de recomandare (cel puțin una din instituțiile de studii juridice ale solicitantului)
  • Copie certificat de examen lingvistic - cerință minimă: CEFR B2 (echivalent Cambridge English First (FCE) / BEC Vantage / IELTS 5.5-6.5 / TOEFL iBT 87-109 / Michigan ECCE / PTE General Level 3 / PTE Academic 59-75 / Trinity ISE II)
  • Primire sau confirmare bancară a taxei de înscriere: solicitanții ar trebui să plătească 100 EUR universității ca o taxă administrativă nerambursabilă pentru procesul de cerere, care va fi scăzut din taxa de școlarizare în momentul înscrierii.

Taxe și oportunități de bursă

I. Termenul limită de depunere a cererilor pentru solicitanții de autofinanțare: 30 aprilie 2020

Taxa de școlarizare: 3.000 EUR / semestru pentru studenții non-UE și UE

Prima tranșă (2900 EUR) se plătește după confirmarea acceptării, înainte de începerea procesului de viză al solicitantului.

Taxa de școlarizare acoperă participarea la program, primirea diplomei, materialele de cursuri electronice, utilizarea bibliotecii și accesul la o serie de baze de date juridice, activități extracurriculare (de exemplu, participarea la curți în instanță), anumite evenimente sociale (recepții) servicii sociale.

Taxa de școlarizare nu acoperă cheltuielile de trai, cheltuielile de călătorie, asigurarea socială și acoperirea medicală, taxele în administrația publică, cazarea, evenimentele sociale care nu au legătură cu LL.M. program, etc.

Serviciile de asistență a studenților oferă ajutor în cererea de viză și în înregistrarea străinilor, securității sociale, serviciilor medicale, participării la programul local de student-student, etc. Universitatea oferă un număr limitat de spații de cazare în camere de dormitor, în mod alternativ, poate oferi asistență pentru găsirea altor potrivite aranjament de cazare.

II. Programul Stipendium Hungaricum

Suntem încântați să anunțăm că noul Apel pentru Aplicații pentru anul universitar 2020/2021.

Termenul limită de depunere a cererilor: 15 ianuarie 2020

Apel pentru cereri pentru programe de licență și masterat 2020/2021

Solicitanții din anumite țări pot avea posibilitatea să solicite Programul de burse Stipendium Hungaricum finanțat de statul maghiar. Bursa acoperă întreaga taxă de învățământ, bugetul pentru cazare (sau contribuția la costurile de cazare) și asigurarea medicală în Ungaria.

Acest program de studiu este disponibil cu bursa Stipendium Hungaricum pentru cetățenii din următoarele țări:
Algeria, Argentina, Cambodgia, Capul Verde, Georgia, India, Iran, Irak, Japonia, Iordania, Kazahstan, Kosovo, Kurdistan Guvernul regional / Irak, Kirgizistan, Liban, Moldova, Mongolia, Muntenegru, Maroc, Myanmar, Namibia, Macedonia de Nord, Pakistan, Palestina, Rusia, Singapore, Coreea de Sud, Sudan, Siria, Turcia, Vietnam, Yemen

III. Programul de burse pentru tinerii creștini

Suntem încântați să anunțăm că noul Apel pentru Aplicații pentru anul universitar 2020/2021.

Termenul limită de depunere a cererilor: 31 ianuarie 2020

Apel pentru cereri 2020/2021

Misiunea principală a Programului de burse pentru tinerii creștini este de a oferi posibilitatea studierii în Ungaria pentru studenții creștini tineri care trăiesc în regiunile de criză ale lumii și / sau să fie amenințați în țara lor din cauza credinței lor.

Pentru anul universitar 2020/21, bursa este anunțată pentru cetățenii din următoarele țări: Egipt, Republica Libaneză, Republica Irak, Statul Israel, Palestina, Republica Islamică Pakistan, Republica Arabă Siriană, Republica Kenya, Federal Democrat Republica Etiopia, Republica Armenia și Nigeria.

Informatii de contact

Toate corespondențele vor fi trimise prin e-mail la: llm@kre.hu

Adresa poștală: Universitatea Károli Gáspár din Biserica Reformată din Ungaria, Facultatea de Drept, 1042 Budapesta, Viola utca 2-4., Ungaria

Număr de telefon: + -36-1-370-86-01

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The legal predecessor of our University was the Reformed Theological Academy of Budapest, founded in 1855 and granted University status by the Hungarian Parliament in 1900. In 1993 the General Assembl ... Citeste mai mult

The legal predecessor of our University was the Reformed Theological Academy of Budapest, founded in 1855 and granted University status by the Hungarian Parliament in 1900. In 1993 the General Assembly of the Hungarian Reformed Church took the decision to establish a multifaculty University, and this decision was approved later on in the year on 21st September by the Parliament of the Republic of Hungary. Through the creation of Károli Gáspár University, the Hungarian Reformed Church has fulfilled the aims of its forefathers. Our University, in the spirit of the universitas scientiarium, aims to raise the status of not solely the Church, but also the nation, through its educational, teaching and academic work. Citește mai puţin