LLM în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Un program acreditat la nivel de master la nivel de limba engleză, cu cursuri zilnice de zi cu zi pentru avocați din inima Europei Centrale de către Facultatea de Drept a Universității Károli Gáspár din cadrul Bisericii Reformate din Ungaria, Budapesta.

  • Durata: septembrie 2018-iunie 2019
  • Locul predării: Budapesta, Ungaria (UE)
  • Termenul de depunere a candidaturilor: 30 aprilie 2018

STRUCTURA PROGRAMULUI

Acesta este un program cu o durată totală de 60 de credite ECTS. Programul oferă 24 de cursuri diferite care se concentrează asupra diferitelor aspecte ale dreptului european al afacerilor internaționale. Aproximativ jumătate din toate cursurile sunt opționale cu varietăți de specializare diferite. Lectorii sunt profesioniști renumiți în domeniu, atât ca medici universitari, cât și ca practicieni din cadrul firmelor de avocatură, al sistemului judiciar și al organizațiilor juridice internaționale sau naționale de nivel înalt. Vizitatorii lectori dintr-un număr de alte țări sunt de asemenea încorporați în program. Programul este încheiat cu apărarea tezei de doctorat și finalizarea examenului final.

În afară de cursurile și seminariile din clasă, posibilitatea de a cunoaște valoroase practica juridică relevantă reprezintă o altă formă de beneficii pentru participanți. Pentru a obține experiență profesională și pentru a crea o rețea de contacte, participanții la programul LLM vor avea ocazia să se angajeze în stagii de lucru neremunerate și să participe la funcționarea firmelor de avocatură cu o vastă practică europeană și internațională în materie juridică.

Curriculum-ul programului

CRITERII DE ADMITERE ȘI PROCESUL DE APLICARE

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de drept de la o universitate recunoscută și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Solicitanții trebuie să depună până la 30 aprilie următoarele documente electronice:

  • Formular
  • CV în limba engleză, inclusiv o fotografie de mărimea pașaportului
  • Copie a pașaportului
  • Scrisoare de motivare în limba engleză (minim 1 pagină, inclusiv fundalul, scopurile și obiectivele studiului)
  • Copie certificată în limba engleză a diplomei de drept (în cazul în care solicitantul este de așteptat să obțină titlul de lege după data limită de înscriere, dar procesul de absolvire va fi finalizat până la sfârșitul anului universitar curent, copia certificată în limba engleză a gradului de drept va după absolvire) - cerință minimă: gradul de drept BA de patru ani.
  • Două scrisori de recomandare (cel puțin una din instituțiile de studii juridice ale solicitantului)
  • Copie certificat de examen lingvistic - cerință minimă: CEFR B2 (echivalent Cambridge English First (FCE) / BEC Vantage / IELTS 5.5-6.5 / TOEFL iBT 87-109 / Michigan ECCE / PTE General Level 3 / PTE Academic 59-75 / Trinity ISE II)

Solicitanții trebuie, de asemenea, să plătească 100 EUR universității ca taxă administrativă nerambursabilă pentru procesul de depunere a cererilor, care va fi dedusă din taxa de școlarizare la data înscrierii.

Toate documentele vor fi trimise până la 30 aprilie la llm@kre.hu

Pe baza materialelor de înscriere și a preselecției, universitatea deține interviuri Skype cu candidați pe scurt.

Solicitanții sunt informați până la data de 30 iunie despre decizia universității, cu excepția solicitanților care pot obține diploma după această dată. În cazul lor, universitatea închide procedura de depunere a cererilor până la data de 31 iulie.

Universitatea trimite o scrisoare oficială de admitere și toate scrisorile de confirmare necesare solicitanților acceptați pentru a ajuta procesul de obținere a vizei. Solicitanții trebuie să confirme participarea prin e-mail.

Toți candidații acceptați pot fi rugați să prezinte documentele originale ale celor depuse în timpul procesului de înscriere.

TARIFE ȘI OPORTUNITATE DE BURSE

Taxă de școlarizare: 6000 EUR (în două tranșe)

Prima tranșă (2900 EUR) se plătește după confirmarea acceptării, înainte de a începe procesul de obținere a vizei solicitantului.

Taxa de școlarizare acoperă participarea la program, primirea diplomei, materialele de cursuri electronice, utilizarea bibliotecii și accesul la o serie de baze de date juridice, activități extracurriculare (de exemplu, participarea la curți în instanță), anumite evenimente sociale (recepții) servicii sociale.

Taxa de școlarizare nu acoperă cheltuielile de trai, cheltuielile de călătorie, asigurarea socială și acoperirea medicală, taxele în administrația publică, cazarea, evenimentele sociale care nu au legătură cu LL.M. program, etc.

Serviciile de asistență socială a studenților oferă ajutor în solicitarea vizelor și în înregistrarea străinilor, asigurări sociale, servicii medicale, participarea la programele de studenți locali etc. Universitatea ar putea oferi cazare în sălile de dormit sau poate oferi asistență în găsirea unui alt aranjament adecvat de cazare .

Solicitanții anumitor țări pot avea posibilitatea de a candida pentru programul de burse Stipendium Hungaricum finanțat de statul maghiar. Bursa acoperă întreaga taxă de școlarizare, bugetul pentru cazare (sau contribuția la costurile de cazare) și asigurarea medicală în Ungaria. Pentru mai multe informații, vizitați următorul site web: www.stipendiumhungaricum.hu

INFORMATII DE CONTACT

Toată corespondența trebuie trimisă la llm@kre.hu

Adresa: Károli Gáspár Universitatea din Biserica Reformată din Ungaria, Facultatea de Drept, 1042 Budapesta, Viola utca 2-4., Ungaria

Telefon central: -36-1-370-86-01

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The legal predecessor of our University was the Reformed Theological Academy of Budapest, founded in 1855 and granted University status by the Hungarian Parliament in 1900. In 1993 the General Assembl ... Citeste mai mult

The legal predecessor of our University was the Reformed Theological Academy of Budapest, founded in 1855 and granted University status by the Hungarian Parliament in 1900. In 1993 the General Assembly of the Hungarian Reformed Church took the decision to establish a multifaculty University, and this decision was approved later on in the year on 21st September by the Parliament of the Republic of Hungary. Through the creation of Károli Gáspár University, the Hungarian Reformed Church has fulfilled the aims of its forefathers. Our University, in the spirit of the universitas scientiarium, aims to raise the status of not solely the Church, but also the nation, through its educational, teaching and academic work. Citește mai puţin