LLM în Dreptul Muncii

Generalități

Programul de descriere

LLM în Dreptul Muncii (un an cu normă întreagă sau doi ani de studii cu timp parțial) oferă studenților oportunitatea de a-și dezvolta competențele intelectuale și teoretice la un nivel avansat și de a-și consolida capacitatea de a înțelege dreptul muncii din punct de vedere critic. analiza principiilor de bază.

module

LLM în Dreptul Muncii constă din următoarele module obligatorii:

DENUMIREA MODULULUI

Formatul programului

Modulele vor fi prezentate într-o combinație de formate săptămânale și intensive.Lectiile au loc între orele 18:00 și 20:00 în zilele săptămânii pentru a găzdui studenții care lucrează în timpul zilei.

Cerința minimă de admitere

În general, ca o cerință minimă de admitere, studenții trebuie să fi atins, în medie, 65% pentru disciplinele de drept din gradul lor de licență.

burse

Burse sunt disponibile. Vă rugăm să o contactați pe doamna Daphney Nemakhavhani (011 559 4409 sau daphneyn@uj.ac.za) pentru mai multe informații despre bursele de merit. În plus, studenții care se înregistrează pentru prima dată în 2017 și își finalizează masterul într-o perioadă de doi ani, se califică pentru rambursarea taxei complete de școlarizare (cu excepția taxei de înregistrare și a taxei TIC), sub rezerva anumitor termene și condiții.

Cereri

Cererile de informații pot fi direcționate către:

Doamna P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin