Dezvoltați-vă cariera juridică globală cu un LLM online de la The Dickson Poon School of Law, una dintre școlile de drept din lume.

Financiarul Internațional

Astăzi, lumea comerțului și a finanțelor este dominată de comerțul global și de fluxul liber de capital și de investiții. Practica juridică evoluează în mod constant și se adaptează noilor produse, noilor piețe și noilor tehnologii. Inovarea financiară înflorește în cadrul unui cadru de reglementare financiară în continuă creștere, generând noi actori de piață, noi produse financiare și noi tehnici de tranzacționare.

Pentru a captura în mod conceptual aceste fenomene, trebuie să aplicăm tehnicile noastre legale tradiționale în moduri inovatoare și de multe ori să inventeze un nou mecanism juridic care să se potrivească mai bine realității noastre economice globale. Acest lucru necesită ca avocații să se bazeze pe o multitudine de surse legale - interne, internaționale și transnaționale -, precum și pe utilizarea unei abordări interdisciplinare a legii, bazată pe perspectivele finanțelor și economiei.

Această lege de masterat de gradul de drept este predat 100% on-line, ceea ce înseamnă că vă puteți avansa educația fără a lua o pauză de la locul de muncă, și vă puteți potrivi studiile în jurul angajamentelor de viață. Puteți beneficia de învățământul de renume mondial al King's College din Londra oriunde vă aflați în lume.

Cursul este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în domeniul dreptului financiar sau comercial și ar fi ideal pentru avocații care doresc să-și îmbunătățească înțelegerea în lumea comerțului și a finanțelor, dominată de comerțul global și fluxul liber de capital și investiții. Ar fi, de asemenea, de interes pentru oamenii care lucrează în domeniul finanțelor și al afacerilor, al căror rol are un accent juridic.

Detalii curs

Internațional financiar internațional

Programul va:

  • Vă oferă o cunoaștere detaliată și o înțelegere a unei game largi de domenii din cadrul dreptului financiar și comercial (concepte, valori, principii și reguli juridice) din perspectiva legislației engleze, europene, internaționale și transnaționale.
  • Dotați-vă cu o cunoaștere activă a principiilor de bază ale finanțelor și relevanța lor pentru dreptul societăților comerciale. Acest lucru este esențial pentru oricine dorește să urmeze o carieră în dreptul comercial și financiar internațional.
  • Oferiți o abordare de vârf pentru înțelegerea realismului comercial care influențează deciziile juridice pe care întreprinderile trebuie să le facă în economia globală și contribuie la dezvoltarea unei conștientizări critice a problemelor actuale într-o serie de domenii ale dreptului financiar și comercial.
  • Evaluarea critică a funcționării și funcționării piețelor financiare moderne, acoperind atât aspectul tehnic, cât și cel juridic al modului în care sunt emise, deținute și tranzacționate diferite instrumente financiare.

Ea se bazează pe cea mai avansată gândire juridică care rezultă din experiența sistemelor juridice majore și a regimurilor de drept internațional și transnațional. Veți beneficia de perspectiva juridică transnațională juridică a juriului Dickson Poon School of Law în cercetarea și predarea juridică.

Clasat pe primul loc în Regatul Unit pentru excelență în cercetare (Research Excellence Framework 2014) și una dintre primele 10 școli din Marea Britanie din lume, cadrele didactice academice oferă o predare juridică de ultimă oră într-un mediu riguros și stimulativ din punct de vedere intelectual. Obțineți un masterat în drept de la King's College din Londra și îmbunătățiți oportunitățile de carieră.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de 2: 1 (sau o diplomă de peste mări) în drept, sau într-o măsură cu un conținut de 70% din lege sau în Diploma de Licențiat în Drept.

Dacă aveți o lege ridicată de 2: 2 (adică 57% -59%) în lege sau într-o măsură cu un conținut de drept de 70% și cel puțin 3 ani de experiență de muncă în domeniul dreptului, cererea dvs. va fi luată în considerare.

Experienta profesionala. Solicitanții care au obținut un grad de 2: 1 sau mai mare într-un grad de drept (de exemplu, finanțe sau afaceri) vor fi luați în considerare pentru acest program, cu condiția ca aceștia să aibă cel puțin 3 ani de experiență în muncă în drept (adică cei care lucrează într- firma ca avocat practicant sau cei care au trecut examenul de bara si lucreaza ca avocat practicant). Se pot lua în considerare, de asemenea, candidați excepționali care au o experiență de muncă substanțială, legată strâns de lege, dar care nu au un caracter juridic substanțial (de exemplu, administratori de contracte).

Marturii

Viața mea de lucru este extrem de ocupată. Călătoresc foarte mult și, de asemenea, trebuie să petrec timpul acasă cu familia mea. Știam că trebuie să jonglez cu acestea și să mă încadrez într-un fel între alte angajamente. Indiferent dacă sunteți acasă sau de lucru, puteți obține acces la curs oricând. Acest curs este conceput într-un mod care se potrivește cu munca mea și cu viața mea personală, motiv pentru care l-am ales.

- Salio, studentul King's Online

Perspectivele de carieră

La King's, veți intra într-unul dintre cele mai competitive corpuri de studenți din lume și vă veți alătura unei moșteniri de absolvenți, care sunt căutați de unii dintre cei mai importanți angajatori din domeniu. Școala de drept Dickson Poon are legături strânse cu unele dintre cele mai importante firme juridice din lume și angajatori internaționali. Un King's College London LLM vă va permite să studiați alături de alți profesioniști din domeniul juridic din întreaga lume și să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră.

Financiarul Internațional

Program predat în:
  • Engleză
King's College London Online

Vezi 2 mai multe cursuri de la King's College London Online »

Ultima actualizare Mai 2, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2, 2019
Oct 30, 2019
Duration
2 - 6 anii
Part time
Price
18,600 GBP
pentru LLM de 2 ani. 12 400 de lire sterline pe an pentru diploma de studii postuniversitare. 6.200 de lire sterline pe an pentru certificatul de studii postuniversitare.
Deadline
Contactează şcoala
Oct 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 30, 2019
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019

Sept 2, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 30, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019
End Date