Nou pentru 2018, LLM în LegalTech este un program de masterat inovatoare și actual, care explorează modul în care tehnologiile cum ar fi Inteligența artificială și impactul Blockchain asupra serviciilor juridice.

Organizațiile din lumea juridică și din cea a tehnologiilor vor fi implicate în livrarea programului, care va oferi oportunități de lucru cu sistemele de inteligență artificială; să dezvolte aplicații și soluții LegalTech; pentru a deveni confortabil cu Big Data și pentru a înțelege provocările legale și de reglementare asociate cu tehnologia.

Caracteristici cheie

Fii unul dintre primii LLM din UK în absolvenții LegalTech!

Obțineți cunoștințele și experiența pentru a vă dezvolta într-un avocat / specialist în servicii juridice din secolul 21 capabil să desfășoare diferite tehnologii pentru a ajuta practica juridică și pentru a stimula inovația în întreaga profesie.

Descoperiți modul în care este aplicată inteligența artificială în Lege (de exemplu introducerea în teorie, tehnici și instrumente) și modul în care legea este aplicată AI (de exemplu, impactul legal, de reglementare și etic al automatizării și al accesului la informații).

Aflați concepte AI și lucrați cu instrumente AI pentru a vă dezvolta propriile soluții LegalTech, pentru a câștiga experiență în lucrul cu "Big" și pentru date mici și pentru a vă aplica cunoștințele în exerciții practice.

Descriere

Inteligența artificială și tehnologiile computerizate asociate modelează profesia de avocat cu o rată fără precedent. În timp ce avocații trebuie să continue să apere statul de drept și să promoveze accesul la justiție, trebuie să dobândească abilitățile de a adopta noi tehnologii, de a inova și de a aplica în practică "LegalTech".


Ce este LegalTech?

Tehnologia transformă natura furnizării serviciilor juridice - de la Intelligence Artificial și Blockchain la soluționarea online a disputelor și la platformele digitale pentru îmbunătățirea accesului la justiție.

Domeniile tradiționale ale LegalTech, cum ar fi managementul cazurilor, sistemele financiare și cercetarea juridică, sunt simplificate de platformele și aplicațiile digitale inovatoare. Acestea vor face practicile mai eficiente, mai competitive și mai relevante într-o lume digitală, asigurându-se că legea este accesibilă tuturor.

Care sunt beneficiile acestui LLM?

Veți dobândi o serie de aptitudini și experiențe care vă vor completa cunoștințele juridice și vă vor înzestra să conduceți inovațiile în practica juridică. Veți obține cunoștințe despre modul în care gândirea computațională poate fi legată de procesele legale și va înțelege modul de implementare a diferitelor tehnologii pentru a ajuta la practica juridică.

Ce voi studia?

Veți lua modulele necesare și opționale în două domenii generale - cum este aplicată AI în Lege (de exemplu, introducerea teoriei, tehnicilor și instrumentelor) și modul în care legea este aplicată AI (de exemplu, impactul legal, de reglementare și etic al automatizării și accesul la informații). Veți învăța concepte AI și veți lucra cu instrumente AI pentru a vă dezvolta propriile soluții LegalTech, pentru a câștiga experiență în lucrul cu "Big" și "Datele mici" și pentru a vă aplica cunoștințele în exerciții practice.


Cerințe de intrare

Dacă sunteți pasionat de tehnologia legală, dorim să auzim de la dvs.!

Cursul este destinat absolvenților de drept și practicanților care lucrează la toate nivelurile profesiei de avocat. Nu este de așteptat ca studenții din acest program să aibă experiență anterioară de codificare sau de lucru cu tehnologia.

Apreciem aplicațiile studenților potențiali din întreaga lume. În mod ideal, veți deține o diplomă de 2: 1 în drept, deși noi vom lua în considerare candidații cu 2: 2 pe baza performanțelor modulului lor global și individual. Candidații cu experiență relevantă sunt de asemenea încurajați să se aplice.

Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, veți avea nevoie de un permis acceptabil într-o calificare aprobată în limba engleză. Considerăm o gamă largă de calificări, inclusiv testul englez la Swansea University , testul britanic IELTS (cu un scor de cel puțin 6,5 și 6,0 în fiecare componentă) și TOEFL (cu un scor de cel puțin 88 și cel puțin de ascultare: 21 , Reading: 22, Vorbind: 23, Scrierea: 21).


Module incluse de obicei

 • Inteligența Artificială și Legea (Informatică aplicată Legii)
 • Automatizarea serviciilor juridice
 • Gândirea și programarea computațională pentru avocați
 • Analiza cantitativă și lucrul cu Big Data
 • Tehnologie de blocare / distribuire a cărților
 • Legea și inteligența artificială (Legea aplicată în domeniul informaticii)
 • Drepturile și responsabilitatea în economia digitală
 • Servicii juridice într-o lume digitală
 • LegalTech antreprenoriat
 • IP digital
 • Disertație sau proiect


Cariere și angajabilitate

Există o gamă largă de oportunități profesionale de carieră tradiționale și de specialitate disponibile.

 • avocaţi
 • Ingineri legali
 • Directori de proiect legal
 • Jurnaliști de date legale
 • Managerii de risc legal
 • Tehnologi juridici
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Swansea University »

Ultima actualizare Noiembrie 3, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
15,400 GBP
- studenti internationali; 7000 GBP - Regatul Unit / UE
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Iulie 31, 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 31, 2020