LLM în LegalTech

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

LLM în LegalTech vă pune în fruntea unui domeniu în creștere rapidă, deschizând oportunități interesante de carieră pentru a pune în valoare puterea tehnologiei în profesia de avocat.

Inteligența artificială și tehnologiile conexe joacă un rol în creștere rapidă în practica juridică. Acest program de master inovator și de actualitate vă va oferi abilitățile de a înțelege și îmbrățișa această nouă tehnologie, de a inova și de a pune în practică „LegalTech”.

Veți explora modul în care tehnologii precum Inteligența Artificială (AI) și Blockchain au impact asupra serviciilor legale. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a lucra cu sisteme AI, de a dezvolta aplicații și soluții LegalTech, de a deveni confortabil lucrul cu Big Data și de a înțelege provocările legale și de reglementare asociate tehnologiei.

De ce LegalTech la Swansea?

Ca student postuniversitar la Școala de Drept Hillary Rodham Clinton, veți face parte dintr-o școală de drept recunoscută la nivel mondial, cu un mediu academic înfloritor, dedicat excelenței în predare și cercetare și oferind o experiență de student excepțională.

Swansea University este pe locul 26 în Marea Britanie pentru calitatea cercetării și pe locul 22 pentru impactul cercetării (REF 2014)

Experiența dvs. LegalTech

Veți câștiga cunoștințe și experiență pentru a vă transforma într-un avocat sau practicant al serviciilor juridice din secolul 21, capabil să implementeze diferite tehnologii pentru a ajuta practica juridică și pentru a conduce inovația în întreaga profesie.

De asemenea, veți învăța prin:

 • Prelegeri invitate de către experți practicieni în LegalTech;
 • Învățarea la locul de muncă prin muncă voluntară și / sau plasament;
 • Implicarea în proiecte de cercetare colaborativă cu partenerii de cercetare;
 • Implicare cu Centrul Școlii pentru Inovare și Antreprenoriat în Drept (CIEL).

Veți descoperi modul în care inteligența artificială este aplicată legii și cum legea este aplicată AI.

Veți învăța concepte AI și veți lucra cu instrumente AI pentru a vă dezvolta propriile soluții LegalTech, veți dobândi experiență de lucru cu Big and Small Data și veți aplica cunoștințele dvs. în exerciții practice practice.

Cursul vă va oferi o serie de abilități și experiențe care vă vor completa cunoștințele legale și vă vor oferi cunoștințe cu privire la modul în care gândirea de calcul poate fi legată de procesele legale.

Oportunități de angajare LegalTech

Absolvenții LLM în LegalTech sunt bine poziționați pentru a stimula și recompensa oportunitățile. Viitorul dvs. ar putea avea un rol tradițional sau de specialitate, cum ar fi:

 • Avocat
 • Om de știință de date juridice
 • Inginer legal
 • Director de proiect legal
 • Director de risc legal
 • Tehnolog juridic

Cerințe de intrare

Dacă sunteți pasionat de tehnologia legală, dorim să auzim de la dvs.!

Cursul se adresează absolvenților de drept și practicienilor care lucrează la toate nivelurile profesiei de avocat. Studenții din acest program nu sunt așteptați să aibă experiență anterioară cu codificarea sau lucrul cu tehnologia.

Apreciem aplicațiile studenților potențiali din întreaga lume. În mod ideal, veți deține o diplomă de 2: 1 în drept, deși noi vom lua în considerare candidații cu 2: 2 pe baza performanțelor modulului lor global și individual. Candidații cu experiență relevantă sunt de asemenea încurajați să se aplice.

Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, veți avea nevoie de un permis acceptabil pentru o calificare aprobată în limba engleză, cum ar fi testul IELTS (cu un scor general de cel puțin 6,5 și minim 6,0 pentru fiecare componentă).

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră
 • Sfaturi și îndrumări individuale de la profesioniști calificați
 • Ajutați-vă să găsiți locuri de muncă, stagii, locuri de muncă și oportunități de voluntariat
 • Accesul la resursele informaționale pe o gamă largă de subiecte de management al carierei
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Angajabilitate la Școala de Drept

Școala de Drept adoptă o abordare proactivă pentru îmbunătățirea gradului de angajare a absolvenților, cu un angajator dedicat și ofițer de plasament. Școala oferă o gamă largă de locuri de muncă locale, naționale și internaționale, cursuri profesionale, sfaturi și sprijin pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă atinge ambițiile.

Absolvenții noștri merg la o mare varietate de cariere, care includ:

Avocat, inginer legal, manager de proiect juridic, om de știință de date juridice, manager de risc legal, tehnolog juridic

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin