LLM în Studii Juridice Internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul nostru Master of Laws (LLM) vă oferă o cunoaștere aprofundată a dreptului în contextul său internațional. Veți evalua cercetarea și bursa avansată în domenii de studiu juridic, cum ar fi dreptul drepturilor omului, dreptul imigrării și refugiaților, drept internațional bancar și financiar și drept internațional de mediu.

Cu o serie de module opționale disponibile alături de curriculum-ul de bază, veți putea adapta programul la domeniile de interes academic și aspirațiile tale de carieră.

Veți învăța de la academicienii de la School of Law, cu experiență semnificativă în cercetare și experiență juridică internațională în domenii, inclusiv:

 • Justiție socială
 • Drept penal
 • Drepturile omului
 • Energie și mediu
 • Legea competitiei
 • Proprietate intelectuală

Nu trebuie să fi studiat dreptul la nivel de licență pentru a lua LLM în Studii Juridice Internaționale. Dacă nu ați studiat anterior legea, veți lua o cursă de două săptămâni de Introducere în Drept înainte de începerea programului pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu instituțiile juridice de bază și sursele de drept internațional și englez.

În plus față de furnizarea de cunoștințe juridice de specialitate, LLM vă va dota cu abilități evaluate în orice profesie, cum ar fi de cercetare, abilități analitice și de comunicare. De asemenea, programul vă oferă o perspectivă asupra modului în care legea internațională formează societatea globală și modul în care acționăm în cadrul acesteia. Aceasta înseamnă că veți fi pregătiți să explorați o gamă largă de oportunități de carieră odată ce ați absolvit.

Clasamente

University of Bradford este clasată pe locul 301-400 în lume pentru afaceri și economie în clasamentul universitar de 2019 de ani în învățământul superior.

107941_the-business-ranking.jpg

Cerințe de intrare

 • 2: 2 sau mai mult într-un subiect relevant (un subiect relevant ar include toate științele sociale, științele umane și programele de afaceri și management).
 • Absolvenții fără drept vor fi obligați să finalizeze cu succes o cursă de două săptămâni Introducere în drept înainte de începerea semestrului 1.

Limba engleză

 • IELTS la 6,5 sau echivalent

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

Studiile juridice internaționale LLM sunt concepute pentru a oferi un program provocator și stimulativ de studiu care consideră legea în contextele sale sociale, economice și politice internaționale.

Cele patru module de bază studiate pentru a vă oferi o înțelegere detaliată a problemelor cheie globale în drept și să vă concentrați pe dezvoltarea abilităților dvs. de cercetare analizează și discută aspecte importante în dreptul internațional, în drepturile omului și în teoria juridică. De asemenea, vă pregătesc pentru partea finală a programului de master, care este disertația dvs. prin care aveți ocazia să studiați în detaliu un anumit subiect la alegere. Modulele opționale oferite vă permit să urmăriți un anumit interes cu accent pe problemele juridice globale.

Rețineți că pentru intrarea în 2020, informațiile modulului pot fi modificate.

module

miez

 • Bazele dreptului și abilităților (LAW7029-R)
 • Legea dezvoltării durabile în societatea și societatea contemporană (LAW7030-B)
 • Teoria și practica reglementării (LAW7035-B)
 • LLM Disertație (LAW7032-E)

Opțiune

 • Dreptul internațional privind drepturile omului (LAW7043-B)
 • Legea comerțului și investițiilor internaționale (LAW7045-B)
 • Drept internațional public (LAW7044-B)
 • Dreptul umanitar internațional (LAW7019-B)
 • Legea Internațională de Mediu (LAW7021-B)
 • Contractele comerciale internaționale și comerțul electronic (LAW7031-B)
 • Legea privind proprietatea intelectuală internațională (LAW7008-B)
 • Legea privind petrolul internațional (LAW7033-B)
 • Drept internațional bancar și finanțe (LAW7037-B)
 • Drept penal internațional (LAW7046-B)
 • Legea privind imigrația și refugiații (LAW7023-B)
 • Legea concurenței internaționale (LAW7007-B)
 • Afaceri, drepturile omului și mediu (LAW7041-B)
 • Soluționarea litigiilor comerciale (LAW7036-B)
 • Legea și politica privind schimbările climatice (LAW7040-B)
 • Legea privind resursele internaționale în domeniul apei (LAW7034-B)
 • Cyberlaw (LAW7039-B)
 • Managementul deșeurilor (LAW7042-B)
 • Drept și gen (LAW7038-B)

electiv

Învățare și evaluare

Acest program LLM își propune să integreze cunoștințele aplicate și teoretice cu procesele de evaluare care testează cunoștințele, aplicarea și analiza subiectului. În acest scop, strategia de învățare, predare și evaluare pentru acest program a fost dezvoltată pentru a vă ajuta să vă construiți cunoștințele în mod incremental în cursul anului de studiu și să vă dezvoltați cercetarea, gândirea critică și abilitățile de scriere.

Vei fi învățat în grupuri mici într-un mediu axat pe tine și dezvoltarea ta. Învățarea dvs. va fi ghidată și susținută prin sesiuni de predare și învățare săptămânală la care veți participa la o varietate de activități. Prin urmare, toate modulele predate au un spațiu didactic de două ore în fiecare săptămână pe tot parcursul semestrului în care sunt predate. În prima parte a programului, majoritatea acestor sloturi vor fi utilizate ca timp de curs, cu aport de lectori, activități de lucru individuale și de grup. Orarul programat va fi utilizat pentru a vă ajuta să vă înțelegeți legile referitoare la subiectul în discuție.

Vi se va cere să lucrați independent, să vă pregătiți pentru toate sesiunile de predare și să profitați de toate oportunitățile oferite pentru a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele, să contribuiți la discuțiile în grupuri mici și să vă implicați în alte activități susținute prin mediul virtual de învățare.

Taxe, finanțare și burse

Taxă de școlarizare

 • Acasă / UE: 7.190 de lire sterline pe an
 • Internațional: 16.840 de lire sterline pe an

burse de studiu

În fiecare an, acordăm numeroase burse nerambursabile studenților din Regatul Unit, din UE și din străinătate, pe baza excelenței academice, a circumstanțelor personale sau a dificultăților economice.

Îmbunătățirea capacității dvs. de angajare

Clinica de Drept

Clinica noastră de drept oferă studenților posibilitatea de a pune teoria în practică. Elevii lucrează în cadrul clinicii noastre de avocatură, consultând membrii publicului împreună cu Biroul de Consiliere pentru Cetățeni și CHAS @ StVincent's.

Elevii sunt instruiți să intervieveze și să consilieze membrii publicului cu privire la orice aspect al legii. Lucrând ca parte a unei echipe, elevii discută cazul și decid dacă clientul are nevoie de consultanță juridică. Sub îndrumarea directorului clinicii, elevii își pregătesc apoi sfaturile pentru clientul lor.

Elevii au, de asemenea, ocazia de a beneficia de formare formală privind legislația în materie de imigrație, ceea ce conduce la acordarea calificărilor de nivel 1 și 2 ale OISC (Oficiul pentru serviciile de imigrare), prin colaborarea cu CHAS @ StVincent's. Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a se implica în acordarea de consiliere în materie de imigrație, în timp ce câștigă calificări recunoscute.

Mooting

Studenții noștri au oportunitatea de a se implica într-o serie de competiții interne și externe.

Mooting completează educația juridică a studenților și este o modalitate excelentă de a învăța cum să folosiți legea pentru a crea argumente juridice convingătoare. Elevii trebuie să analizeze problemele, să studieze legea, să pregătească în scris observații și să-și prezinte argumentele unui avocat sau unui judecător instruit.

Competiția imită procedurile aplicate în instanțele de apel și reprezintă o mare șansă pentru ca elevii să-și pună aptitudinile și cunoștințele în practică.

Suport pentru carieră

Universitatea se angajează să ajute studenții să dezvolte și să sporească capacitatea de angajare și aceasta este o parte integrantă a multor programe. Suportul specializat este disponibil pe tot parcursul cursului de la serviciile de carieră și ocuparea forței de muncă, inclusiv pentru a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă în timpul studiilor, plasamentelor, vacanțelor și posturilor vacante. Elevii sunt încurajați să acceseze acest sprijin într-un stadiu incipient și să utilizeze resursele extinse pe site-ul Cariere.

Discutarea opțiunilor cu consilierii specialiști ajută la clarificarea planurilor prin explorarea opțiunilor și perfecționarea abilităților de vânătoare de locuri de muncă. În majoritatea programelor noastre, există contribuții directe de către consilierii de carieră în curriculum sau prin ateliere special amenajate.

Perspectivele de carieră

Absolvenții continuă să urmeze o varietate de căi, inclusiv cariere în afaceri, practică juridică, predare și mediul academic.

Îmbunătățirea carierei

În timpul studiilor la Facultatea de Management, Drept și Științe Sociale, veți avea ocazia să participați la programul nostru distinctiv de îmbunătățire a carierei pe întreaga durată a cursului. Programul este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile necesare și atributele de absolvent pentru a fi gata de lucru atunci când caută un loc de muncă cu organizații inovatoare de conducere. Programul Career Booster (PDF, 2.8 MB) vă oferă posibilitatea de a obține certificate în:

 • Licența europeană de conducere pe calculator (ECDL) - punctul de referință pentru alfabetizarea digitală
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Salarizare - instruire care vă va permite să vă dezvoltați abilitățile de contabilitate și de salarizare
 • Manager de proiect Certificate profesionale - oferindu-vă avantajul atunci când doriți să deveniți un manager de proiect certificat
 • Abilități de analiză și raportare a datelor - folosind Software și Servicii (SAS) care vor duce la certificare.

În plus, programul va include, de asemenea, activități de promovare a muncii în echipă, a încrederii, a comunicării și a multor alte aptitudini solicitate de angajatori.

Dezvoltarea unui portofoliu de certificate de dezvoltare profesională continuă (CPD) va demonstra angajatorilor că nu ești doar ambițios, ci și că îți asumi responsabilitatea pentru propria dezvoltare profesională.

Suportul studiului

Vi se va aloca un tutore personal - cineva cu care veți putea vorbi despre orice preocupări academice sau personale. Personalul responsabil cu administrarea LLM este disponibil pentru a vă ajuta să obțineți întrebări zilnice despre program.

Suntem o mică Școală de Drept, dedicată și prietenoasă, care permite personalului nostru academic și de sprijin să cunoască personal elevii și să ofere sprijin individual și predare. Ne asigurăm că timpul dvs. cu noi este cât mai plăcut posibil și facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul.

Biblioteca de Drept a acordat sprijin din partea Bibliotecarului nostru de Drept, care vă va oferi îndrumări cu privire la utilizarea bazelor de date juridice, OSCOLA referindu-se sau găsind o carte în bibliotecă.

Pe lângă faptul că oferă acces la manualele cheie și alte materiale în format tipărit, biblioteca de drept subscrie și la trei dintre bazele de date juridice cheie:

 • Westlaw
 • Biblioteca Lexis
 • Hein Online

Prin urmare, veți avea acces electronic 24 de ore, în afara campusului și în afara campusului, la majoritatea materialelor de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes programul. În cazul în care tutorii vă solicită să citiți materiale care nu sunt la fel de ușor disponibile, acesta vă va pune la dispoziție prin intermediul mediului virtual de învățare. Sunteți încurajat să consultați și alte colecții, deoarece există materiale interesante și utile pentru toate subiectele studiate disponibile dintr-o varietate de discipline și, prin urmare, veți fi introduse bibliotecii în ansamblu, mai degrabă decât doar colecții specifice ca parte a acest program.

Biblioteca include facilități de auto-întoarcere și de auto-întoarcere, fotocopiatoare și imprimante, zone pentru studii silențioase și învățare socială și acces wireless în întreaga clădire. Există un birou de informare, un bar de laptop special pentru calculatoare și zone de învățare socială. Clădirea include acces deplin la dizabilități. Studenții LLM au, de asemenea, acces la spații sociale, inclusiv postuniversitare.

Cercetare

Toate modulele sunt predate de cadre didactice cu experiență, cu cercetări considerabile și expertiză practică în problemele pe care le veți studia din diferite jurisdicții.

La sfârșitul LLM, veți lua un modul de disertație, folosind o serie de metode de cercetare și proiectare de cercetare pentru a finaliza un proiect substanțial de cercetare. Disertația vă permite să dezvoltați o înțelegere fermă a burselor avansate și a principiilor cercetării și a modului în care limitele cunoașterii sunt extinse prin cercetare academică.

Prin disertația dvs., veți învăța, de asemenea, cum puteți evalua și examina critic datele primare și / sau secundare și veți dezvolta o înțelegere aprofundată a subiectului ales.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin