LLM în drept internațional și globalizare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea monitorizează focarul Coronavirus (COVID-19) și impactul acestuia și face tot posibilul pentru a asigura securitatea și liniștirea potențialilor studenți. Pentru informații mai detaliate, actualizăm în mod regulat întrebările noastre frecvente pentru viitorii studenți pentru a include cele mai actualizate sfaturi.

Această Pathway se bazează pe puterea noastră de cercetare în domeniile dreptului internațional, dreptului comparat și teoriei juridice globale. Veți dezvolta o înțelegere complexă a modului în care funcționează sistemul internațional, dar și provocările sale cheie moderne și modul în care le abordează legea și reglementările.

Această Pathway se bazează pe puterea noastră de cercetare în domeniile dreptului internațional, dreptului comparat și teoriei juridice globale. Veți dezvolta o înțelegere complexă a modului în care funcționează sistemul internațional, dar și provocările sale cheie moderne și modul în care le abordează legea și reglementările. Va fi o oportunitate de a ne concentra asupra problemelor mondiale critice, inclusiv a fluxului comerțului internațional sau a aprovizionării cu energie, dar și asupra globalizării criminalității și a terorismului și a implicațiilor care rezultă din acesta în drepturile omului și în dezvoltarea internațională, în general.

De ce să studiezi acest curs

 • Alegerea modulelor - una dintre cele mai largi game de module LLM disponibile în Marea Britanie
 • Capacitatea de angajare - acest program oferă un set rar de module specializate care lasă absolvenți calificați unic pentru creșterea piețelor internaționale de ocupare a forței de muncă
 • Legături profesionale - târg de avocatură anual, vizite la și de la firme de vârf

module

Urmăriți un program modular (180 de credite în total), care cuprinde șase module predate (20 de credite fiecare) și o disertație de 15.000 de cuvinte (60 de credite); acestea din urmă fiind prezentate la sfârșitul anului de studiu. Studenții în urma Drept Internațional și Globalizare Pathway va studia cel puțin trei din șase module lor din lista de mai jos;

 • Legea privind energia energetică
 • Probleme de criminalitate globală
 • Legea concurenței globale
 • Drepturile omului și justiția penală
 • Răspunsurile juridice internaționale și europene la terorism
 • Dreptul penal și justiția internațională
 • Dreptul internațional al drepturilor omului
 • Dreptul și politica comercială internațională: fundațiile
 • Legea organizațiilor internaționale
 • Drept internațional public
 • Legea penală transnațională

Elevii își pot alege cele trei module rămase din lista completă a modulelor LLM din Birmingham.

Învățarea și predarea

Pathways din Birmingham au fost concepute pentru a oferi o analiză aprofundată a unor subiecte juridice importante. Modulele au toate 20 de credite în valoare, cuprinzând 10 seminarii de două ore pentru a permite studenților să dezvolte experiență semnificativă în fiecare domeniu de drept.

Cursul LLM durează 12 luni, începând din septembrie până în septembrie. Toate Pathways LLM urmează aceeași structură de bază:

 • În partea I a cursului, luați șase module de credit 20: gama disponibilă depinde de Pathway vă decide să urmeze. Evaluarea în aceste module, prin eseu sau examen oficial, este în mai și iunie.
 • În partea a II-a a cursului, efectuați cercetările și scrieți o disertație de 15.000 de cuvinte pe un subiect selectat de lege sub supravegherea unui membru al personalului.

Inducția școlii de drept

La începutul cursului, există un program cuprinzător de întâmpinare și inducție destinat să vă ajute să vă stabiliți și să înțelegeți LLM-ul din Birmingham. Vă veți familiariza cu diferitele modalități prin care vă putem ajuta pe tot parcursul anului pentru a vă asigura că cursul dvs. LLM este o experiență interesantă și plină de satisfacții.

Elevii se pot înregistra pentru module înainte de sosire, precum și la începutul anului universitar. Ca parte a procesului de inducție, veți avea ocazia să aflați mai multe despre diferitele module disponibile și să faceți alegeri care să corespundă intereselor dvs.

Studiu cu jumătate de normă

Toate Pathways LLM pot fi luate cu jumătate de normă și completate pe o perioadă de doi ani. Acest mod de studiu este deosebit de potrivit pentru avocații barbari și solicitanții care doresc să combine practica profesională cu studiul la nivel universitar, obținând puncte CPD în acest proces.

Cursurile pentru studenții cu fracțiune de normă pe LLM vor fi programate între orele 9 și 6 pm și elevii vor avea, de obicei, între 2-4 ore de predare în fiecare săptămână. Tarifele sunt aceleași ca pentru studiile cu normă întreagă, dar sunt împărțite pe doi ani.

Pentru studenții din afara Marii Britanii, va exista o oportunitate de inducție pentru a se familiariza cu sistemul juridic englez, deoarece formează baza modulelor oferite. Unitatea engleză pentru studenți internațional oferă o gamă largă de suport în citirea și scrierea limbii engleze academice.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de studii superioare sau o diplomă într-o altă disciplină, care să fie completat cu o trecere în Examinarea Profesională Comună.

Studenti internationali

Cerințe academice: acceptăm o serie de calificări din diferite țări. Folosiți ghidul nostru de mai jos pentru a vedea ce calificări acceptăm din țara dvs.

Cerințe de limbă engleză: pentru acest curs, cerem IELTS 7.0 cu nu mai puțin de 6,5 în orice bandă sau PTE cu 67 în toate cele patru abilități. Dacă vi se oferă o ofertă a unui loc de studiu și nu îndepliniți cerințele de limbă, aveți opțiunea de a vă înscrie în limba noastră engleză pentru cursuri cu scopuri academice - curs final - dacă veți finaliza cu succes, veți putea îndeplini limba cerință fără a relua calificarea limbii.

IELTS 7.0 cu cel puțin 6,5 în orice bandă este echivalent cu:

 • TOEFL: 95 în general cu cel puțin 22 în orice bandă
 • Pearson Test of English (PTE): Academic 67 în toate cele patru abilități
 • Cambridge English (examene luate din 2015): Advanced sau Competență - punctaj general minim de 185, cu cel puțin 176 în orice componentă
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Citeste mai mult

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Citește mai puţin