LLM în drept internațional

Generalități

Programul de descriere

Vă interesează actualitatea? Te atrage ideea studierii dreptului internațional în cel mai vibrant oraș din Africa? Doriți să vă continuați studiile într-un domeniu vibrant și dinamic al legii?

Într-o lume din ce în ce mai globalizată, nu mai este suficient să vă familiarizați cu dreptul intern. Indiferent dacă sunteți interesat de urmărirea penală a crimelor de război sau de încălzirea globală, LLM în Drept internațional oferit de Facultatea de Drept a University of Johannesburg vă oferă o șansă să vă specializați în domenii ale dreptului, care sunt nu numai interesante, dar și din ce în ce mai multe util și relevant. Cursul de un an adoptă o abordare interdisciplinară și evaluează întrebările juridice internaționale din perspectiva dreptului internațional, precum și din perspectiva regională africană.

Stilul de prelegere este interactiv. Studenții beneficiază de un contact strâns cu lectorul lor și cu experți din domeniul juridic relevant. Diversitatea participanților la programul LLM contribuie semnificativ la experiența educațională. University of Johannesburg are o bibliotecă superioară și resurse electronice.

Cursul va consta din următoarele trei module:

  • Protecția internațională a drepturilor omului
  • Drept penal internațional / Drept internațional umanitar
  • Legea Internațională a Mediului

Studenții trebuie să finalizeze o disertație minoră pe orice temă în Drept internațional. Studenții vor beneficia de ateliere de cercetare care vor avea loc pentru a ghida studenții în procesul de scriere.

Gradul poate fi efectuat ca studiu cu normă întreagă sau cu normă parțială. Prelegerile au loc după ora 18:00 pentru a găzdui studenții care lucrează în timpul zilei.

lectorii

Cursul va fi susținut de prof. Mia Swart și un grup select de experți invitați locali și străini. Prof. Swart este un expert recunoscut internațional în Drept internațional.

Cerințe de admitere

În general, ca o cerință minimă de admitere, studenții trebuie să fi atins, în medie, 65% pentru disciplinele de drept din gradul lor de licență.

burse de studiu

Bursele sunt disponibile. Studenții care își termină studiile în termen de un an se califică pentru rambursarea taxelor de școlarizare (cu excepția taxei de înregistrare și a taxei TIC și sub rezerva anumitor condiții).

Oportunități de carieră

Există multe oportunități de carieră pentru studenții cu drept internațional LLM. Unele dintre aceste oportunități includ o carieră la o organizație internațională, precum Națiunile Unite, Crucea Roșie, tribunalul penal internațional și tribunalele, precum și la multe organizații non-guvernamentale locale și internaționale, cum ar fi Human Rights Watch și Amnesty International. sunt, de asemenea, din ce în ce mai interesați de absolvenții cu expertiză în drept internațional. Prof. Swart este proactiv în sfătuirea studenților în această privință. Stagiile pot fi organizate la organizații precum Amnesty International.

Pentru informații suplimentare și întrebări cu privire la cerințele de intrare și procedura de cerere, precum și substanța lucrărilor de curs, contactați facultatea:

Doamna P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law

Prof M Swart: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3214, e-mail: mswart@uj.ac.za,

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin