LLM în dreptul bancar internațional

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Infrastructura juridică și de reglementare și conceptele teoretice fundamentale care stau la baza finanțării globale au suferit schimbări fundamentale începând cu anul 2008. Acest lucru a avut un impact profund asupra teoriei și practicii dreptului financiar, precum și asupra funcționării finanțelor globale.

Aceste evoluții, variind de la practicile financiare în continuă evoluție, impactul tehnologiei și o infrastructură de reglementare complexă, au creat un mediu provocator pentru cei care doresc să lucreze în domeniul mai larg al activităților bancare și financiare globale, ca lideri din industrie sau factori de decizie și autoritățile de reglementare.

O carieră de succes pe piețele globale de astăzi necesită o cunoaștere amplă și aprofundată a legilor, regulamentelor și practicilor complexe și sofisticate în domeniul finanțelor globale și interne. Acest set de competențe nu poate fi dezvoltat fără un studiu amănunțit și o înțelegere solidă a teoriilor economice și de reglementare care sprijină funcționarea finanțelor globale, care se extinde la influența disruptivă a tehnologiei financiare.

Acest program este ideal pentru cei care urmăresc o carieră de succes în industria juridică, contabilă și bancară sau cei care aspiră să colaboreze cu autoritățile de reglementare, băncile centrale și alte organizații din sectorul public. Absolvenții se vor poziționa ca experți cu înaltă calificare și viitori lideri în domeniul mai larg al dreptului bancar și al finanțelor.

Structura programului

Bazându-se pe expertiza juridică și financiară puternică din Edinburgh, acest program, predat de experți internaționali de conducere, oferă un studiu interdisciplinar privind aspectele juridice și economice ale legislației și practicilor bancare internaționale și ale finanțelor corporative și ale reglementării finanțelor globale.

Studenții anteriori au avut ocazia să participe la conferințe de oaspeți de la vorbitori de vârf, de la autorități de reglementare de vârf, anterior, inclusiv șefii Autorității bancare europene și ai Autorității de reglementare prudențială, până la profesori de drept foarte respectați și economiști remarcabili.

Programul se concentrează pe:

 • analiza interdisciplinară a politicilor și structurilor de reglementare care stau la baza finanțării internaționale în Regatul Unit, UE, SUA și Asia;
 • rolul cheie pe care îl joacă infrastructura dreptului privat și documentația însoțitoare în sprijinirea activităților bancare la nivel mondial și, în special, a tranzacțiilor financiare internaționale; și
 • rolul avocaților în structurarea tranzacțiilor transfrontaliere bancare și de finanțare corporativă.

Rețineți că, din cauza unor circumstanțe neprevăzute sau a lipsei de cereri pentru anumite cursuri, s-ar putea să nu reușim să conducem toate cursurile, așa cum este anunțat, începând cu anul universitar.

Oportunități de carieră

Absolvenții absolvenți s-au alăturat unor cariere preexistente cu bănci globale mari, firme de avocatură globale, agenții de reglementare, bănci centrale, firme de consultanță din sectorul privat, operatori FinTech, companii de capital de risc și private equity, companii de administrare a investițiilor, și alte organizații din sectorul public și privat.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă de minim 2: 1 în Marea Britanie, sau echivalentul său internațional în drept, finanțe, contabilitate, management sau studii de afaceri.

De asemenea, vom examina candidații cu un grad de 2: 1 din Marea Britanie, sau echivalentul său internațional, într-un alt subiect, dacă aceștia pot demonstra studii superioare sau experiență în domeniul legii și al reglementării financiare.

Alte calificări și experiență profesională vor fi, de asemenea, considerate ca parte a cererii dumneavoastră.

Intrarea la acest program este competitivă. Respectarea cerințelor minime pentru examinare nu garantează o ofertă de studiu.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit

  • Lista UKVI a majorității țărilor vorbite în limba engleză
 • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.5 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 23 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 67 (cel puțin 61 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
 • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 176 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Citește mai puţin
Edinburgh , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin