LLM în dreptul comerțului internațional

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea monitorizează focarul Coronavirus (COVID-19) și impactul acestuia și face tot posibilul pentru a asigura securitatea și liniștirea potențialilor studenți. Pentru informații mai detaliate, actualizăm în mod regulat întrebările noastre frecvente pentru viitorii studenți pentru a include cele mai actualizate sfaturi.

Această Pathway vă permite să înțelegeți problemele complexe apărute în domeniul comerțului internațional. În lumea modernă, este esențial să înțelegem principiile și principiile principale ale comerțului internațional; cum ar fi tarifarea și reglementarea vamală, precum și înțelegerea modului în care aceasta afectează societățile, regiunile și mediul.

Această Pathway se bazează pe punctele noastre forte de cercetare în domeniile dreptului comerțului internațional, legislației UE, dreptului de integrare regională comparativă și relațiilor economice transnaționale mai larg. Principalul accent se pune pe sistemul comercial multilateral și pe legea Organizației Mondiale a Comerțului. Modulele noastre vă vor permite să dezvoltați o specializare aprofundată în domenii cheie, cum ar fi mediul, achizițiile publice sau dreptul concurenței.

Această Pathway este o alegere excelentă pentru cei care doresc să înțeleagă bazele comerțului internațional, dar, de asemenea, să se angajeze cu probleme critice contemporane. Această Pathway va oferi, de asemenea, o oportunitate unică pentru o mai bună înțelegere a provocărilor cu care se confruntă Regatul Unit în contextul Brexit.

De ce să studiezi acest curs

 • Alegerea modulelor - una dintre cele mai largi game de module LLM disponibile în Marea Britanie
 • Capacitatea de angajare - acest program oferă un set rar de module specializate care lasă absolvenți calificați unic pentru creșterea piețelor internaționale de ocupare a forței de muncă
 • Legături profesionale - târg de avocatură anual, vizite la și de la firme de vârf

module

Urmăriți un program modular (180 de credite în total), care cuprinde șase module predate (20 de credite fiecare) și o disertație de 15.000 de cuvinte (60 de credite); acestea din urmă fiind prezentate la sfârșitul anului de studiu. Studenții de la Dreptul Comercial Internațional Pathway va studia cel puțin trei din șase module lor din lista de mai jos;

 • Conflictul comercial de legi
 • Legea privind energia energetică
 • Finanțarea comerțului internațional
 • Legea concurenței globale
 • Guvernanța corporativă internațională
 • Dreptul și politica comercială internațională: fundațiile
 • Legea comerțului internațional și achizițiile publice
 • Drept internațional public

Elevii își pot alege cele trei module rămase din lista completă a modulelor LLM din Birmingham.

Învățarea și predarea

Pathways din Birmingham au fost concepute pentru a oferi o analiză aprofundată a unor subiecte juridice importante. Modulele au toate 20 de credite în valoare, cuprinzând 10 seminarii de două ore pentru a permite studenților să dezvolte experiență semnificativă în fiecare domeniu de drept.

Cursul LLM durează 12 luni, începând din septembrie până în septembrie. Toate Pathways LLM urmează aceeași structură de bază:

 • În partea I a cursului, luați șase module de credit 20: gama disponibilă depinde de Pathway vă decide să urmeze. Evaluarea în aceste module, prin eseu sau examen oficial, este în mai și iunie.
 • În partea a II-a a cursului, efectuați cercetările și scrieți o disertație de 15.000 de cuvinte pe un subiect selectat de lege sub supravegherea unui membru al personalului.

Inducția școlii de drept

La începutul cursului, există un program cuprinzător de întâmpinare și inducție destinat să vă ajute să vă stabiliți și să înțelegeți LLM-ul din Birmingham. Vă veți familiariza cu diferitele modalități prin care vă putem ajuta pe tot parcursul anului pentru a vă asigura că cursul dvs. LLM este o experiență interesantă și plină de satisfacții.

Elevii se pot înregistra pentru module înainte de sosire, precum și la începutul anului universitar. Ca parte a procesului de inducție, veți avea ocazia să aflați mai multe despre diferitele module disponibile și să faceți alegeri care să corespundă intereselor dvs.

Studiu cu jumătate de normă

Toate Pathways LLM pot fi luate cu jumătate de normă și completate pe o perioadă de doi ani. Acest mod de studiu este deosebit de potrivit pentru avocații barbari și solicitanții care doresc să combine practica profesională cu studiul la nivel universitar, obținând puncte CPD în acest proces.

Cursurile pentru studenții cu fracțiune de normă pe LLM vor fi programate între orele 9 și 6 pm și elevii vor avea, de obicei, între 2-4 ore de predare în fiecare săptămână. Tarifele sunt aceleași ca pentru studiile cu normă întreagă, dar sunt împărțite pe doi ani.

Pentru studenții din afara Marii Britanii, va exista o oportunitate de inducție pentru a se familiariza cu sistemul juridic englez, deoarece formează baza modulelor oferite. Unitatea engleză pentru studenți internațional oferă o gamă largă de suport în citirea și scrierea limbii engleze academice.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de studii superioare sau o diplomă într-o altă disciplină, care să fie completat cu o trecere în Examinarea Profesională Comună.

Studenti internationali

Cerințe academice: acceptăm o serie de calificări din diferite țări. Folosiți ghidul nostru de mai jos pentru a vedea ce calificări acceptăm din țara dvs.

Cerințe de limbă engleză: pentru acest curs, cerem IELTS 7.0 cu nu mai puțin de 6,5 în orice bandă sau PTE cu 67 în toate cele patru abilități. Dacă vi se oferă o ofertă a unui loc de studiu și nu îndepliniți cerințele de limbă, aveți opțiunea de a vă înscrie în limba noastră engleză pentru cursuri cu scopuri academice - curs final - dacă veți finaliza cu succes, veți putea îndeplini limba cerință fără a relua calificarea limbii.

IELTS 7.0 cu cel puțin 6,5 în orice bandă este echivalent cu:

 • TOEFL: 95 în general cu cel puțin 22 în orice bandă
 • Pearson Test of English (PTE): Academic 67 în toate cele patru abilități
 • Cambridge English (examene luate din 2015): Advanced sau Competență - punctaj general minim de 185, cu cel puțin 176 în orice componentă
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Citeste mai mult

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Citește mai puţin