LLM în dreptul comercial internațional

Generalități

Programul de descriere

Programul va fi deosebit de atractiv pentru absolvenții de drept care doresc să dezvolte o specializare în dreptul comercial și, în special, o abilitate de a înțelege și de a aplica dreptul comercial în scenarii multi-jurisdicționale. Programul va spori perspectivele de carieră ale absolvenților, celor care încep cariere în profesiile juridice, consilierii juridici ai entităților comerciale și ai oricărui avocat a cărui activitate va implica relații comerciale transfrontaliere.

Prezentare generală

De ce să alegeți LLM în dreptul comercial internațional

Școala de Drept

Facultatea de Drept este un departament al Facultății de Arte, Umanistice și Științe Sociale. Acesta este situat la parterul clădirii Fundației.

Facultatea de Drept are, de asemenea, o tradiție îndelungată de a ne angaja să dezvoltăm abilitățile transferabile ale studenților prin proiecte precum Advanced Lawyering și Moot Court și prin module de bază de ultimă generație, cum ar fi soluția alternativă a litigiilor. Toate aceste inițiative promovează gândirea holistică „de ansamblu” și pot spori în mod explicit abilitățile soft ale elevilor, cum ar fi rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, comunicarea, munca în echipă, planificarea, gândirea critică și abilitățile de relații umane. În combinație cu inițiativele noastre obligatorii de educație clinică, acestea oferă un impuls integrator - promovând un sentiment de coerență în cadrul anumitor programe de studiu și facilitând studenților să înțeleagă modul în care învățarea lor se aplică în contexte particulare. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că absolvenții noștri au ajuns ca parteneri în marile firme de avocatură, ca parteneri în marile firme de contabilitate, la bar, în funcții de conducere în departamente guvernamentale, ONG-uri, în UE, în mediul academic și în industria privată.

Studenții postuniversitari beneficiază, de asemenea, de această expertiză în cercetare, indiferent dacă decid să se înscrie la un LLM general sau la un LLM de specialitate (LLM Drept internațional comercial, drepturile omului în justiție penală sau drept european și comparat) sau efectuează o diplomă de studii postuniversitare de cercetare ca parte a studiului nostru semnificativ. cohorta doctorală de studenți.

Școala este, de asemenea, puternic angajată să colaboreze cu profesia de avocat care practică, departamentele guvernamentale, ONG-urile și alte părți interesate relevante din toate disciplinele de drept. Am dezvoltat relații de lucru deosebit de puternice cu An Garda Síochána și Biroul comisarilor de venituri. De asemenea, am promovat legături internaționale puternice și este posibil ca studenții noștri să desfășoare stagii în Canada și SUA. Studenții noștri pot petrece, de asemenea, un an universitar complet într-o universitate europeană din Malta, Cipru, Grecia, Italia și Olanda. De asemenea, avem legături cu universități din Germania, Franța și Spania, unde disciplinele sunt predate prin limba maternă. Avem un corp internațional foarte vibrant de studenți la Facultatea de Drept. Un recent sondaj internațional al studenților, care a implicat peste 5000 de studenți internaționali care studiază în prezent în cele șapte universități irlandeze, a votat UL drept Universitatea numărul unu în furnizarea celei mai bune experiențe studențești, cel mai bun sprijin studențesc și cea mai caldă primire din Irlanda. UL este, de asemenea, printre primele 100 de universități gazdă Erasmus, conform celor mai recente statistici publicate de Comisia UE.

De ce să alegeți LLM în dreptul comercial internațional?

LLM în dreptul comercial internațional a fost un program UL foarte reușit de la înființare, cu, în medie, peste 88% dintre absolvenții care își găsesc un loc de muncă în decurs de un an de la absolvire. Programul va fi deosebit de atractiv pentru absolvenții de drept care doresc să dezvolte o specializare în dreptul comercial și, în special, o abilitate de a înțelege și de a aplica dreptul comercial în scenarii multi-jurisdicționale.

LLM în dreptul comercial internațional scufundă studentul postuniversitar în aspecte mai detaliate ale dreptului comercial, precum și în dezvoltarea cercetării juridice aplicabile pe scară largă și a altor abilități transferabile. Accentul se pune pe acele domenii ale dreptului, precum creditul și securitatea, proprietatea intelectuală și dreptul concurenței, care sunt esențiale pentru funcționarea oricărei întreprinderi comerciale din lumea modernă. Programul ia în considerare, de asemenea, internaționalizarea tot mai mare a comerțului cu module din dreptul global al concurenței și din organizațiile comerciale internaționale. Acest accent internațional al programului oferă oportunități absolvenților de a-și găsi un loc de muncă, nu doar în Irlanda, ci în multe alte jurisdicții.

Alegeți dintr-o gamă largă de module, inclusiv:<UL>

Legea organizațiilor de comerț internaționalLegea asociațiilor de afaceri internaționale / guvernanța corporativăLegea concurenței globaleProtecția internațională a proprietății intelectualeDreptul împotriva terorismului și afacerile internaționaleUL>

Conținutul programului

Această diplomă poate fi luată cu normă întreagă, cu douăsprezece luni sau cu jumătate de normă cu jumătate de normă. Studenții cu normă întreagă finalizează programul pe o perioadă de douăsprezece luni luând patru module atât în semestrele de toamnă, cât și în cele de primăvară, înainte de a finaliza o disertație în timpul semestrului de vară. Studenții cu jumătate de normă finalizează programul pe o perioadă de 24 de luni, luând două module atât în semestrele de toamnă, cât și în cele de primăvară ale fiecărui an, înainte de a finaliza o disertație în semestrul de vară din al doilea an. Selecția modulului pentru fiecare semestru va fi de comun acord cu directorul cursului.

Subiectul pentru disertație a unui student este stabilit în timpul semestrului de primăvară, supravegheat de un membru al facultății și prezentat la sfârșitul semestrului de vară.

Semestrul 1<UL>

LA6001 Abilități avansate de cercetare juridicăLA6031 Legea organizațiilor de comerț internaționalLM6021 Asociații de afaceri internaționaleLM6011 Tranzacții comerciale internaționaleUL>

Semestrul 2<UL>

Metodologia disertăriiUL>

3 electives din<UL>

LA6032 Drept global al concurențeiLA6022 Dreptul împotriva terorismului și afaceri internaționaleLA6112 Protecția internațională a drepturilor de proprietate intelectualăLA4062 Drept internațional al munciiLA6102 Legea creditului și securitățiiLA6072 Drept internațional și afaceriUL>

Semestrul 3<UL>

DisertațieUL>

În cazul în care un student dorește să finalizeze masteratul pe o perioadă de doi ani de studiu cu jumătate de normă, vor fi luate două module în fiecare din cele patru semestre urmate de o disertație de 15.000 de cuvinte. Selecția modulului se va face de comun acord cu directorul cursului.

Cerințe de intrare

Pentru înscrierea la acest program de masterat vor fi necesare onoruri de clasa a doua într-o diplomă de licență în drept (nivelul 8 - Autoritatea Națională a Calificărilor din Irlanda). În circumstanțe excepționale, un solicitant care nu poate îndeplini cerința de licență poate fi acceptat pe baza experienței profesionale relevante.

Ce să includeți în cererea dvs.<UL>

Transcrieri și certificate de calificare.Calificări în limba engleză dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă.Traducere certificată în engleză a transcrierilor / certificatelor dvs. în cazul în care transcrierile originale sunt într-o altă limbă decât engleza.O copie a certificatului de naștere sau a pașaportului.UL>

Limba engleză cerințe

Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să furnizeze dovezi ale succesului prealabil al UL al unei calificări de studii predate prin intermediul limbii engleze sau să îndeplinească unul dintre criteriile de mai jos (nu mai mult de doi ani înainte de depunerea cererii):

Calificările acceptabile în limba engleză includ următoarele:<UL>

Examenele de înmatriculare din țările europene în care limba engleză este prezentată ca subiect și un nivel acceptabil sunt atinse.Certificat de părăsire a limbii irlandeze engleză - nivel ordinar clasa D sau mai mare.TOEFL - 580 (pe hârtie) sau 90 (pe internet).IELTS - Scor minim de 6,5 *, cu cel puțin 6 într-o componentă.Test de engleză în scopuri de limbă engleză și academică (ETAPP) - Clasa C1.Limba engleză la nivelul „O” GCE / Limba engleză GCSE - Clasa C sau mai mare.Cambridge Assessment English - Certificat de competență în limba engleză - Clasa C / Certificat în limba engleză avansată Clasa B.GCE Examination Boards - Oxford Delegacy of Local Examinations - Grade C / Cambridge Local Examinations Syndicate - School Certificate Pass 1-6 / the University of London Entrance and School Examinations Council - School Certificate Pass 1-6.UL>

Rezultatele la examene, altele decât cele enumerate mai sus, pot fi, de asemenea, acceptate ca îndeplinind cerințele noastre de limba engleză. Contactați Divizia de Educație Internațională pentru sfaturi.

Profil absolvent

LLM în dreptul comercial internațional atrage studenți din China, Germania, India și multe alte jurisdicții. Programul permite studenților să se specializeze în drept comercial și să dezvolte engleza legală și engleza comercială care domină lumea comerțului. Studenții internaționali reacționează pozitiv la UL și la program.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow.

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow. Citește mai puţin