LLM în dreptul comercial internațional

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Noul LLM în Dreptul Comercial Internațional vă oferă cunoștințe de specialitate privind reglementarea comerțului internațional și o înțelegere aprofundată a contextelor sociale, economice și politice mai largi care modelează dreptul comercial și practica modernă.

Cursul oferă o gamă largă de module care sunt contemporane, academice riguroase și orientate spre competențe. Veți obține cunoștințe de bază despre mediul cadru și de reglementare al comerțului modern, având în același timp flexibilitatea de a vă adapta gradul de potrivire a intereselor dvs. și a aspirațiilor de carieră alegând dintr-o gamă de module de drept comercial specializat (și module opționale de la Școala de Management ).

Oricare ar fi alegerea dvs., studiile dvs. vor examina chestiuni cheie contemporane, cum ar fi evoluțiile tehnologiei informației, comerțul liber și protecționismul comercial, Brexit și durabilitatea.

Clasamente

University of Bradford este clasată pe locul 301-400 în lume pentru afaceri și economie în clasamentul universitar de 2019 de ani în învățământul superior.

107941_the-business-ranking.jpg

Cerințe de intrare

 • 2: 2 sau mai sus în orice subiect, sau experiență de muncă relevante la nivel de absolvent.

Limba engleză

 • IELTS la 6,5 sau echivalent, cu un minim de 5,5 în fiecare subtest.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

O inducție intensă de două săptămâni la începutul cursului asigură faptul că toți elevii, inclusiv cei din medii non-legislative și / sau internaționale, sunt învățați conceptele de bază și abilitățile academice necesare pentru a atinge rezultatele învățării.

Elevii iau 180 de credite de module conținând un element predat de 120 de credite, și o disertație 60 de credit.

Elevii vor fi obligați să ia 40 de credite din modulele de bază care acoperă subiecte privind principiile de reglementare și executare; și Legea dezvoltării durabile în afaceri și societate, care va explora temele principale și va oferi contextul necesar și contextul mai larg al mediului modern în care funcționează întreprinderile și reglementarea lor.

În plus, studenților li se va solicita să obțină un număr de 60 de credite de module din următoarele (20 de credite fiecare), care vor oferi cunoștințe specifice și aprofundate în aspectele de specialitate ale dreptului comercial:

 • Rezolvarea litigiilor comerciale
 • Contracte comerciale internaționale și comerț electronic
 • Legea privind proprietatea intelectuală internațională
 • Banca Internațională și Finanțe
 • Dreptul comercial și al investițiilor

Modulul final de 20 de credite din LLM în Dreptul Comercial Internațional este o opțiune care poate fi aleasă fie dintr-o listă de mai sus, dintr-o gamă mai largă de module postuniversitare de la Școala de Drept, cum ar fi Afaceri, Drepturile Omului și Mediu, Dreptul Petrolului , Legea privind schimbările climatice sau module din alte departamente, cum ar fi Școala de Management.

Rețineți că pentru intrarea în 2020, informațiile modulului pot fi modificate.

module

miez

 • Bazele dreptului și abilităților (LAW7029-R)
 • Legea dezvoltării durabile în societatea și societatea contemporană (LAW7030-B)
 • Teoria și practica reglementării (LAW7035-B)
 • LLM Disertație (LAW7032-E)

Opțiune

 • Contractele comerciale internaționale și comerțul electronic (LAW7031-B)
 • Legea comerțului și investițiilor internaționale (LAW7045-B)
 • Legea privind proprietatea intelectuală internațională (LAW7008-B)
 • Soluționarea litigiilor comerciale (LAW7036-B)
 • Drept internațional bancar și finanțe (LAW7037-B)
 • Legea concurenței internaționale (LAW7007-B)
 • Cyberlaw (LAW7039-B)

electiv

Învățare și evaluare

Veți fi învățați în grupuri mici într-un mediu de învățare interactiv și atrăgător.

Veți avea ocazia să participați, în unele module, la educația juridică clinică, unde veți obține experiență practică în lucrul cu cazuri reale, în timp ce veți fi sprijinite de cadre universitare.

Cursul este, de asemenea, îmbunătățit prin vizitarea invitat de vorbitori din toate categoriile sociale, inclusiv profesii juridice, academice, și afaceri.

Taxe, finanțare și burse

Taxă de școlarizare

 • Acasă / UE: 7.190 de lire sterline pe an
 • Internațional: 16.840 de lire sterline pe an

burse de studiu

În fiecare an, acordăm numeroase burse nerambursabile studenților din Regatul Unit, din UE și din străinătate, pe baza excelenței academice, a circumstanțelor personale sau a dificultăților economice. Pentru detalii complete, vizitați site-ul nostru de burse.

Îmbunătățirea capacității dvs. de angajare

Clinica de Drept

Clinica noastră de drept oferă studenților posibilitatea de a pune teoria în practică. Elevii lucrează în cadrul clinicii noastre de avocatură, consultând membrii publicului împreună cu Biroul de Consiliere pentru Cetățeni și CHAS @ StVincent's.

Elevii sunt instruiți să intervieveze și să consilieze membrii publicului cu privire la orice aspect al legii. Lucrând ca parte a unei echipe, elevii discută cazul și decid dacă clientul are nevoie de consultanță juridică. Sub îndrumarea directorului clinicii, elevii își pregătesc apoi sfaturile pentru clientul lor.

Elevii au, de asemenea, ocazia de a beneficia de formare formală privind legislația în materie de imigrație, ceea ce conduce la acordarea calificărilor de nivel 1 și 2 ale OISC (Oficiul pentru serviciile de imigrare), prin colaborarea cu CHAS @ StVincent's. Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a se implica în acordarea de consiliere în materie de imigrație, în timp ce câștigă calificări recunoscute.

Mooting

Studenții noștri au oportunitatea de a se implica într-o serie de competiții interne și externe.

Mooting completează educația juridică a studenților și este o modalitate excelentă de a învăța cum să folosiți legea pentru a crea argumente juridice convingătoare. Elevii trebuie să analizeze problemele, să studieze legea, să pregătească în scris observații și să-și prezinte argumentele unui avocat sau unui judecător instruit.

Competiția imită procedurile aplicate în instanțele de apel și reprezintă o mare șansă pentru ca elevii să-și pună aptitudinile și cunoștințele în practică.

Suport pentru carieră

Universitatea se angajează să ajute studenții să dezvolte și să sporească capacitatea de angajare și aceasta este o parte integrantă a multor programe. Suportul specializat este disponibil pe tot parcursul cursului de la serviciile de carieră și ocuparea forței de muncă, inclusiv pentru a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă în timpul studiilor, plasamentelor, vacanțelor și posturilor vacante. Elevii sunt încurajați să acceseze acest sprijin într-un stadiu incipient și să utilizeze resursele extinse pe site-ul Cariere.

Discutarea opțiunilor cu consilierii de specialitate ajută la clarificarea planurilor, explorând opțiunile și perfecționând abilitățile de vânătoare de locuri de muncă. În majoritatea programelor noastre, există contribuții directe de către consilierii pentru cariera în curriculum sau prin ateliere special amenajate.

Perspectivele de carieră

Cursurile noastre sunt modelate de Comitetul Consultativ Internațional al Școlii de Drept, alcătuit din personalități de conducere din domeniul justiției și practicilor juridice, din mediul academic și din industrie și din societate, care ne sfătuiesc cu privire la abilitățile și competențele necesare în locul de muncă actual și viitor. Acest lucru contribuie la proiectarea și livrarea cursurilor noastre, asigurându-ne că studenții noștri dobândesc cunoștințe și experiență care nu sunt doar riguroase din punct de vedere academic, ci și evaluate de angajatori.

Suportul studiului

Vi se va aloca un tutore personal - cineva cu care veți putea vorbi despre orice preocupări academice sau personale. Personalul responsabil cu administrarea LLM este disponibil pentru a vă ajuta să obțineți întrebări zilnice despre program.

Suntem o mică Școală de Drept, dedicată și prietenoasă, care permite personalului nostru academic și de sprijin să cunoască personal elevii și să ofere sprijin individual și predare. Ne asigurăm că timpul dvs. cu noi este cât mai plăcut posibil și facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul.

Biblioteca de Drept a acordat sprijin din partea Bibliotecarului nostru de Drept, care vă va oferi îndrumări cu privire la utilizarea bazelor de date juridice, OSCOLA referindu-se sau găsind o carte în bibliotecă.

Pe lângă faptul că oferă acces la manualele cheie și alte materiale în format tipărit, biblioteca de drept subscrie și la trei dintre bazele de date juridice cheie:

 • Westlaw
 • Biblioteca Lexis
 • Hein Online

Prin urmare, veți avea acces electronic 24 de ore, în afara campusului și în afara campusului, la majoritatea materialelor de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes programul. În cazul în care tutorii vă solicită să citiți materiale care nu sunt la fel de ușor disponibile, acesta vă va fi pus la dispoziție prin tablă. Sunteți încurajat să consultați și alte colecții, deoarece există materiale interesante și utile pentru toate subiectele studiate disponibile dintr-o varietate de discipline și, prin urmare, veți fi introduse bibliotecii în ansamblu, mai degrabă decât doar colecții specifice ca parte a acest program.

Biblioteca include facilități de auto-întoarcere și de auto-întoarcere, fotocopiatoare și imprimante, zone pentru studii silențioase și învățare socială și acces wireless în întreaga clădire. Există un birou de informare, un laptop special pentru laptop și zone de învățare socială în Atrium-ul superior de la nivelul 1. Clădirea încorporează accesul deplin la dizabilități.

Elevii LLM au, de asemenea, acces la spații sociale, inclusiv postuniversitare comună cameră și cameră Weir.

Cercetare

Tema noastră principală de cercetare este legea ca un motor al schimbării într-o societate globală. Aceasta reflectă experiența personalului nostru academic și angajamentul nostru față de cercetarea contemporană și practic relevantă, globală în context și orientată spre asigurarea unor societăți durabile și rezistente, inclusiv în contextul afacerilor internaționale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin