LLM în dreptul internațional al drepturilor omului și dezvoltare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Drepturile omului și legea reprezintă o zonă uriașă de creștere, evoluând și extindându-se ca răspuns la noile evoluții, amenințări și evoluții în gândirea noastră ca societate. Are o mare importanță pentru provocările majore la nivel mondial, cum ar fi războiul, terorismul, genul, migrația și schimbările climatice, și interfețele destul de semnificative cu impactul științei și inovării.

Acest nou LLM în drepturile omului și dezvoltare este conceput pentru a vă oferi o înțelegere a drepturilor omului în forma sa multistrat, cu un accent critic pe complementaritatea sa cu dezvoltarea.

Cursul oferă o gamă largă de module care sunt contemporane, academice riguroase și orientate spre competențe. Veți dobândi cunoștințe de bază despre contextul mai larg care încorporează legea și politica în acest domeniu, având în același timp flexibilitatea de a vă adapta gradul în funcție de interesele dumneavoastră și aspirațiile de carieră alegând dintr-o gamă de module de specialitate în domeniul drepturilor omului și de dezvoltare.

Clasamente

University of Bradford este clasată pe locul 301-400 în lume pentru afaceri și economie în clasamentul universitar de 2019 de ani în învățământul superior.

Cerințe de intrare

 • 2: 2 sau mai sus în orice subiect, sau experiență de muncă relevante la nivel de absolvent.

Limba engleză

 • IELTS la 6,5 sau echivalent, cu un minim de 5,5 în fiecare subtest.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

O inducție intensă de 2 săptămâni la începutul cursului asigură că toți elevii, inclusiv cei din mediul non-drept și / sau internațional, sunt învățați conceptele de bază și abilitățile academice necesare pentru a atinge rezultatele învățării.

Elevii iau 180 de credite de module conținând un element predat de 120 de credite, și o disertație 60 de credit.

Elevii vor fi obligați să ia 40 de credite din modulele de bază care acoperă subiecte privind principiile de reglementare și aplicare și legea dezvoltării durabile în afaceri și societate, care va explora temele principale și va oferi contextul necesar și contextul mai larg al studierii acestui subiect.

În plus, elevii vor trebui să urmeze un număr de 60 de credite de module din următoarele (20 de credite fiecare) care vor oferi cunoștințe specifice și aprofundate în aspectele de specialitate ale drepturilor omului și ale dezvoltării:

 • Drept internațional public
 • Dreptul internațional al drepturilor omului
 • Dreptul internațional umanitar
 • Dreptul de gen
 • Dreptul migrației și azilului
 • Menținerea păcii și construirea păcii
 • Drepturile omului și mediul înconjurător
 • Guvernanța pentru dezvoltare

Modulul final de 20 de credite din LLM în Dreptul Comercial Internațional este o opțiune care poate fi aleasă fie dintr-o listă de mai sus, fie dintr-o gamă mai largă de module postuniversitare de la Facultatea de Drept sau din alte departamente precum Școala de Management.

Rețineți că pentru intrarea în 2020, informațiile modulului pot fi modificate.

module

miez

 • Bazele dreptului și abilităților (LAW7029-R)
 • Legea dezvoltării durabile în societatea și societatea contemporană (LAW7030-B)
 • Teoria și practica reglementării (LAW7035-B)
 • LLM Disertație (LAW7032-E)

Opțiune

 • Drept internațional public (LAW7044-B)
 • Dreptul internațional privind drepturile omului (LAW7043-B)
 • Dreptul umanitar internațional (LAW7019-B)
 • Drept și gen (LAW7038-B)
 • Legea privind imigrația și refugiații (LAW7023-B)
 • Afaceri, drepturile omului și mediu (LAW7041-B)
 • Menținerea păcii și consolidarea păcii (PES7046-B)
 • Guvernanța pentru dezvoltare (DEV7035-B)
 • Drept penal internațional (LAW7046-B)
 • electiv

Învățare și evaluare

Veți fi învățați în grupuri mici într-un mediu de învățare interactiv și atrăgător.

Veți avea ocazia să participați, în unele module, la educația juridică clinică, unde veți obține experiență practică în lucrul cu cazuri reale, în timp ce veți fi sprijinite de cadre universitare.

Cursul este, de asemenea, îmbunătățit prin vizitarea invitat de vorbitori din toate categoriile sociale, inclusiv profesii juridice, academice, și afaceri.

Clinica de Drept

Clinica noastră de drept oferă studenților posibilitatea de a pune teoria în practică. Elevii lucrează în cadrul clinicii noastre de avocatură, consultând membrii publicului împreună cu Biroul de Consiliere pentru Cetățeni și CHAS @ StVincent's.

Elevii sunt instruiți să intervieveze și să consilieze membrii publicului cu privire la orice aspect al legii. Lucrând ca parte a unei echipe, elevii discută cazul și decid dacă clientul are nevoie de consultanță juridică. Sub îndrumarea directorului clinicii, elevii își pregătesc apoi sfaturile pentru clientul lor.

Elevii au, de asemenea, ocazia de a beneficia de formare formală privind legislația în materie de imigrație, ceea ce conduce la acordarea calificărilor de nivel 1 și 2 ale OISC (Oficiul pentru serviciile de imigrare), prin colaborarea cu CHAS @ StVincent's. Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a se implica în acordarea de consiliere în materie de imigrație, în timp ce câștigă calificări recunoscute.

Mooting

Studenții noștri au oportunitatea de a se implica într-o serie de competiții interne și externe.

Mooting completează educația juridică a studenților și este o modalitate excelentă de a învăța cum să folosiți legea pentru a crea argumente juridice convingătoare. Elevii trebuie să analizeze problemele, să studieze legea, să pregătească în scris observații și să-și prezinte argumentele unui avocat sau unui judecător instruit.

Competiția imită procedurile aplicate în instanțele de apel și reprezintă o mare șansă pentru ca elevii să-și pună aptitudinile și cunoștințele în practică.

Suport pentru carieră

Universitatea se angajează să ajute studenții să dezvolte și să sporească capacitatea de angajare și aceasta este o parte integrantă a multor programe. Suportul specializat este disponibil pe tot parcursul cursului de la serviciile de carieră și ocuparea forței de muncă, inclusiv pentru a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă în timpul studiilor, plasamentelor, vacanțelor și posturilor vacante. Elevii sunt încurajați să acceseze acest sprijin într-un stadiu incipient și să utilizeze resursele extinse pe site-ul Cariere.

Discutarea opțiunilor cu consilierii specialiști ajută la clarificarea planurilor prin explorarea opțiunilor și perfecționarea abilităților de vânătoare de locuri de muncă. În majoritatea programelor noastre, există contribuții directe de către consilierii de carieră în curriculum sau prin ateliere special amenajate.

Perspectivele de carieră

Cursurile noastre sunt modelate de Comitetul Consultativ Internațional al Școlii de Drept, alcătuit din personalități de conducere din domeniul justiției și practicilor juridice, din mediul academic și din industrie și din societate, care ne sfătuiesc cu privire la abilitățile și competențele necesare în locul de muncă actual și viitor. Acest lucru contribuie la proiectarea și livrarea cursurilor noastre, asigurându-ne că studenții noștri dobândesc cunoștințe și experiență care nu sunt doar riguroase din punct de vedere academic, ci și evaluate de angajatori.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin