LLM în drepturile omului și drept internațional

Generalități

Programul de descriere

De ce LL.M. în drepturile omului și drept internațional?

 • Studiați cu experți juridici de top în domeniile drepturilor omului și dreptului internațional.
 • Continuă-ți educația juridică cu accent pe globalizare și impactul acesteia.
 • Poziționați-vă pentru o carieră extrem de specializată în drept, guvern sau universități.
 • Dezvoltă abilitățile practice și academice evaluate în economia globală actuală.

Prezentare generală

LL.M. în Drepturile Omului și Drept Internațional este oferit prin Școala Internațională Rothberg (RIS) a Universității Ebraice, în parteneriat cu Facultatea de Drept , considerată de mult timp cea mai prestigioasă școală de drept din țară. Acest program este destinat studenților care au absolvit o diplomă în drept și sunt interesați de cariere în drept, mediul academic și sectoarele guvernamentale și neguvernamentale. Ca participant la acest program, veți învăța de la experți despre cum să creați și să implementați drepturile omului și dreptul internațional.

142208_pexels-photo-4427430.jpeg

Curriculum

În acest program, veți studia tendințele recente în domeniile drepturilor omului și dreptului internațional, cu un accent specific pe globalizare și interconectarea crescândă a lumii noastre.

Structura

Programul se întinde pe două semestre consecutive, din octombrie până în iulie.

credite

LL.M. în drepturile omului și drept internațional este format din 32 de credite.

Cursuri

Furnizat doar ca exemplu și poate fi modificat:

Cursuri introductive (obligatorii)

 • Israel și dreptul internațional
 • Introducere în Legea lui Israel

Cursuri de bază (cel puțin patru necesare)

 • Dreptul internațional al drepturilor omului
 • Terorism, contraterorism și drepturile omului
 • Drept internațional umanitar: provocări contemporane, conflicte contemporane
 • Legea Națiunilor Unite
 • Demnitatea umană în perspectivă comparativă
 • Dreptul penal internațional

Ateliere (cel puțin două necesare)

 • Drept internațional
 • Drept public și drepturile omului
 • Colocviul justiției de tranziție: perspective internaționale, comparative și regionale

Seminarii (cel puțin două necesare)

 • Drepturile omului și democrația
 • Legea constituțională comparativă
 • Imperiul lui Law: colonialism, cultură și drept
 • Narațiuni ale justiției: drept și literatură
 • Istoria dreptului internațional public
 • Rolul dreptului internațional în rezolvarea conflictului din Orientul Mijlociu

Cursuri opționale

Puteți alege dintre mai mult de 10 cursuri suplimentare despre drepturile omului și justiția tranzitorie și aveți opțiunea de a finaliza un LL.M. teză.

teză

Aveți opțiunea de a scrie o teză. Dacă doriți să faceți acest lucru, veți urma unul dintre planurile prezentate aici:

 • a) Scrieți și completați teza în timpul anului de studiu. Veți putea apoi să vă închideți diploma cu teza. Nu există costuri suplimentare pentru redactarea unei teze. Aveți până la sfârșitul anului calendaristic pentru a-l finaliza.
 • b) După finalizarea anului de studiu, vă mențineți diploma deschisă. Aveți apoi un an suplimentar după studii pentru a finaliza teza și trebuie să plătiți 10% din școlarizare (1.600 USD). Dacă ați terminat teza după finalizarea anului, veți primi un LL.M. grad cu o teză.
 • c) Puteți închide diploma după finalizarea cerințelor cursului programului. Veți primi apoi un LL.M. grad. Dacă doriți, puteți scrie teza fără limită de timp. Apoi vi se cere să plătiți 20% din școlarizare (3.200 USD) pentru fiecare an pe care îl petreceți scriind teza. Distincția tezei va fi adăugată la diploma dvs. după finalizare.

Carieră

Destinat absolvenților de drept interesați de specializarea în domeniile drepturilor omului și dreptului internațional, acest program este conceput pentru a vă ajuta să vă avansați cariera în drept sau să începeți o carieră în guvern, organizații neguvernamentale sau mediul academic.

Viață de student

„Pentru mine, trăind în orașul sfânt alături de prieteni palestinieni și israelieni din jur, am avut cu adevărat lecții despre realitatea complexă a acelui ținut”. Haotan Wu din China, MA în studii islamice și din Orientul Mijlociu (2016)

Eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acceptare, trebuie să aveți următoarele:

 • LL.B. sau diplomă JD de la o instituție de învățământ superior acreditată recunoscută de HebrewU; rețineți că solicitanții cu diplome din Franța trebuie să aibă M1 în plus față de un LL.B.
 • Media minimă B (85/100 sau echivalent)
 • Cunoașterea demonstrată a limbii engleze

În plus față de cererea dvs. online, vi se va solicita să prezentați următoarele documente:

 1. Dosare academice: o diplomă de licență de la o instituție de învățământ superior acreditată cu o medie B (85/100 sau echivalent) sau mai mare. Solicitanții trebuie să depună transcrieri și diplome de la toate diplomele academice anterioare. *
 2. Dovadă a cunoașterii limbii engleze: un scor TOEFL de 89 sau mai mult, un scor IELTS de 7 sau mai mare, un examen Amir de 220 sau mai mult sau un examen Amiram de 120 sau mai mult. **
 3. CV și declarație de scop
 4. O recomandare academică
 5. O lucrare academică în limba engleză (poate o lucrare finală trimisă pentru un curs universitar sau o mostră a scrisului dvs. juridic).
 6. Fotocopie a paginii de identificare a pașaportului
 7. Un formular medical și un formular de declinare a responsabilității (numai cetățeni americani) - ambele formulare pot fi descărcate de pe site-ul web al aplicației.

* Studenții care trimit copii scanate ale fișelor lor academice pot fi acceptați la program în mod condiționat, în așteptarea depunerii fișelor academice originale.

** Dacă ați absolvit o diplomă la o universitate la care limba engleză este singura limbă de predare sau dacă ați absolvit o diplomă în limba și literatura engleză, puteți solicita o scutire. Trebuie să trimiteți documentația de la universitatea dvs. care să verifice limba engleză ca limbă de predare. Scutirea nu este automată și se determină de la caz la caz.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... Citeste mai mult

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Citește mai puţin