LLM în inovație, tehnologie și drept (ONLINE LEARNING)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program LLM unic și concentrat pe plan internațional explorează modul în care legea răspunde, reglementează și promovează tehnologii noi și emergente.

Tehnologiile inovatoare și convergența în tehnologii determină schimbări societale fără precedent. Există noi probleme juridice și apar noi răspunsuri de reglementare. Legea poate ajuta - sau să împiedice - capacitatea societății de a culege recompensele optime din partea dezvoltării tehnologice.

În cadrul programului, veți studia diferite moduri de reglementare - legea, piețele, tehnologia în sine - și analiza critică avantajele și dezavantajele fiecăruia. Se examinează, de asemenea, potențialul tehnologiei de sprijinire a proceselor juridice și judiciare.

Acest LLM vă va permite să dezvoltați o cunoaștere avansată a domeniilor în care legea se angajează cu tehnologia, conștientizarea problemelor din zonă și înțelegerea diferitelor abordări ale soluției lor.

Structura programului

Pentru a fi acordat LLM Innovation, Technology

Gama largă de cursuri acoperă domeniile dreptului tehnologiei informației, dreptului proprietății intelectuale și dreptului medical. În timpul studiilor, puteți avea, de asemenea, posibilitatea de a studia un curs din gama noastră de cursuri de drept comercial.

Vă rugăm să rețineți că alegerea cursurilor disponibile în orice an poate fi schimbată.

Rezultatele învățării

Până la sfârșitul studiilor, ar fi trebuit să dobândiți un nivel înalt de cunoștințe în domeniul dreptului și tehnologiei, o conștientizare sofisticată a problemelor din zonă și abordările diferite ale soluționării lor.

Oportunități de carieră

Absolvenții programelor noastre de învățământ la distanță online se îndreaptă către o serie de cariere în domeniul dreptului și al domeniilor juridice conexe, inclusiv în cadrul firmelor locale și internaționale, al departamentelor juridice guvernamentale, al altor instituții publice, al organizațiilor internaționale și al mediului academic.

Programele reprezintă, de asemenea, o platformă ideală pentru cercetarea avansată.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă cu diplomă în drept 2: 1 din Marea Britanie, sau echivalentul său internațional.

De asemenea, putem considera un grad de diplomă de diplomă în Marea Britanie, sau echivalentul său internațional, într-un subiect de știință socială.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.5 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 23 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 61 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 176 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Edinburgh Law School Test de limba engleză

Școala de drept din Edinburgh, în colaborare cu departamentul de învățământ lingvistic al Universității, a dezvoltat un test alternativ de limba engleză pentru solicitanții programelor noastre postuniversitare de învățământ la distanță online, pentru intrarea în anul universitar 2017/18.

Testul este o alternativă la testele de limbă engleză acceptate în prezent de către universitate, cum ar fi IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE și CPE.

Vă rugăm să rețineți că acest test poate fi folosit numai pentru a satisface cerințele de limbă engleză pentru a intra într-un program postuniversitar de drept prin învățarea la distanță online la Edinburgh Law School, Universitatea din Edinburgh.

Termene de depunere a cererilor

  • Data de începere a programului: 14 ianuarie 2019
  • Termen limită de depunere a cererilor: 13 noiembrie 2018

Vă recomandăm cu tărie să trimiteți cererea completă cât mai curând posibil, în special dacă solicitați finanțare sau vi se solicită o viză. Putem considera aplicații târzii dacă avem locuri disponibile.

Monitorizăm cu atenție numerele de aplicație pentru a ne asigura că suntem în măsură să acomodăm pe toți cei care primesc oferte. Prin urmare, poate fi necesar să se închidă un program mai devreme decât termenele limită publicate. Dacă este cazul, vom plasa un avertisment de avertizare de patru săptămâni.

Cum să aplicați

Trebuie să trimiteți o referință la cererea dvs.

Ultima actualizare Noiembrie 2018

Despre facultate

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Citește mai puţin
Edinburgh , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin