LLM în inovație, tehnologie și drept

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program își propune să promoveze cunoștințele și înțelegerea avansată a relațiilor dintre drept, tehnologie, comerț și societate în sensul cel mai larg posibil.

Ea explorează rolul legii în reacția, reglementarea și promovarea tehnologiilor noi și emergente și subliniază, de asemenea, rolul tehnologiei în susținerea și ghidarea proceselor juridice și judiciare.

Gradul se concentrează pe natura internațională a disciplinei și fiecare curs oferă o analiză comparativă a evoluțiilor juridice actuale.

Structura programului

Acest program oferă o gamă largă de cursuri din domeniul tehnologiei, comunicațiilor, dreptului medical și a dreptului medical, cu o perspectivă internațională, oferindu-vă posibilitatea de a adapta programul astfel încât să corespundă nevoilor și intereselor dumneavoastră.

Programul este format din 180 de credite, cuprinzând cursuri predate în valoare de 120 de credite (60 de credite pe semestru) și o disertație de 10.000 de cuvinte în valoare de 60 de credite.

Rețineți că, din cauza unor circumstanțe neprevăzute sau a lipsei de cereri pentru anumite cursuri, s-ar putea să nu reușim să conducem toate cursurile, așa cum este anunțat, începând cu anul universitar.

Detalii despre structura și cursurile programului programate pentru 2018/19 pot fi găsite pe site-ul Web al Școlii de Drept.

Rezultatele învățării

După finalizarea programului, studenții vor avea o înțelegere a tehnologiei legate de lege și tehnologia de sprijin pentru procesele juridice, nu numai în lor juridice, dar și în contexte comerciale, sociale, etice și culturale.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă cu diplomă în drept 2: 1 din Marea Britanie, sau echivalentul său internațional.

De asemenea, putem considera un grad de diplomă de diplomă în Marea Britanie, sau echivalentul său internațional, într-un subiect de știință socială.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.5 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 23 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 61 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 176 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Termene de depunere a cererilor

Vă încurajăm să aplicați cu cel puțin o lună înainte de intrare, astfel încât să avem suficient timp pentru a procesa cererea. În cazul în care solicitați o finanțare sau o viză, vă recomandăm să vă adresați cât mai curând posibil. Este posibil să luăm în considerare cererile întârziate dacă avem locuri disponibile, dar trebuie să contactați mai întâi biroul de admitere relevant.

Cum să aplicați

Trebuie să trimiteți o referință la cererea dvs.

Ultima actualizare Aprilie 2018

Despre facultate

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Citește mai puţin
Edinburgh , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin