LLM în practică juridică cu LPC

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Combinați-vă pregătirea de avocat cu un LLM. Obține cunoștințe juridice specializate și iese în evidență pe o piață competitivă a locurilor de muncă.

Prezentare generală

LLM-ul nostru în practică juridică cu LPC reunește abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a te antrena ca avocat și abilități de cercetare juridică la nivel de masterat, care te pot ajuta să ieși în evidență pe o piață competitivă a locurilor de muncă.

Gata de munca

Elementul LPC este conceput pentru a vă pregăti pentru viață ca avocat. Este practic, interactiv și livrat de profesioniști din domeniul juridic cu experiență, care înțeleg ce este nevoie pentru a reuși la locul de muncă. Pe măsură ce studiați, veți învăța să gândiți și să vă comportați ca un avocat.

Elementele LPC ale cursului îndeplinesc cerințele academice ale Autorității de reglementare a solicitanților (SRA).

Cunoștințe de specialitate

Între timp, elementul de studiu avansat LLM oferă șansa de a vă specializa într-un domeniu al dreptului care vă interesează, dezvoltând abilități valoroase de cercetare juridică pe parcurs.

Personalul nostru are specialități variate și puteți învăța de la unii dintre cercetătorii de top în domenii precum drepturile omului, legea discriminării și dreptul egalității.

Lungime

 • 1 an: normă întreagă
 • 2 ani: part-time

Caracteristici și Beneficii

 • Finanțare disponibilă - Dacă sunteți un rezident din Marea Britanie sau UE, puteți fi eligibil pentru programul de împrumut postuniversitar.
 • Abilități de cercetare - Dezvoltați abilități valoroase de cercetare juridică și profitați de ocazia de a obține cunoștințe detaliate despre un specialism juridic ales.
 • Hub de servicii juridice - Manchester este al doilea sector juridic ca mărime din Marea Britanie. Studiați în acest mediu legal înfloritor.
 • Facilități specializate - Accesați zonele noastre dedicate de studiu și bibliotecile legale. De asemenea, avem o sală de judecată batjocură în școala noastră modernă de avocatură, bine dotată.
 • Recunoscut la nivel mondial - LLM este recunoscut în întreaga lume, în timp ce LPC vă va permite să exercitați ca avocat în Anglia și Țara Galilor și în alte țări de drept comun.
 • Construiește experiență - Fă voluntariat prin intermediul rețelei noastre extinse de parteneri pentru a-ți dezvolta experiența în timp ce te antrenezi.

Perspectivele de carieră

Acest curs combinat deschide uși către o varietate de cariere în toată sfera juridică. Cu un LPC sub centură, veți fi gata să vă începeți călătoria spre a deveni un avocat calificat. În plus, calificarea dvs. recunoscută pe plan internațional LLM poate duce la oportunități interesante din întreaga lume. Abilitățile de cercetare pe care le veți dezvolta vă pot stimula apelul în mai multe organizații.

Serviciul nostru de carieră și angajabilitate este aici pe tot parcursul timpului dvs. alături de noi, gata să vă ofere sfaturi și îndrumări pentru a vă susține ambițiile profesionale. Puteți, de asemenea, să vă îmbunătățiți CV-ul oferindu-vă voluntariat pentru lucrări pro bono prin intermediul rețelei noastre de parteneri legali.

92% dintre absolvenți pleacă direct la angajare sau studiază în șase luni de la absolvire.

Sondaj DLHE 2017, pentru toți respondenții disponibili pentru angajare sau studii ulterioare și ale căror destinații sunt cunoscute.

Cerințe de intrare

Veți avea o diplomă de drept calificativă sau GDL sau o scutire acordată de Autoritatea de reglementare a solicitorilor (SRA).

Dacă intenționați să practicați ca avocat în Anglia și Țara Galilor, trebuie să consultați site-ul SRA www.sra.org.uk/home pentru cerințele pentru a intra în profesie. Dacă intenționați să practicați într-o altă jurisdicție, va trebui să aflați cerințele pentru a face acest lucru.

Solicitanții de peste mări vor solicita IELTS cu un scor general de 7,0 cu nu mai puțin de 5,5 în orice categorie sau o calificare engleză echivalentă acceptată.

Aplicațiile cu normă întreagă sunt prin intermediul Biroului central de aplicații începând cu 1 octombrie în anul universitar înainte de înscriere.

Întâlniți experții

Detaliile Cursului

Elementul LPC al cursului este conceput pentru a vă pregăti pe deplin pentru viață ca avocat. Este practic, interactiv și livrat de profesioniști din domeniul juridic cu experiență, care înțeleg ce este nevoie pentru a reuși la locul de muncă. Se pune accentul pe scenariile legale din viața reală, astfel încât vei putea încerca totul cu totul, de la intervievarea clienților și scrierea de scrisori de sfaturi, până la pregătirea documentelor legale și prezentarea în instanță. Aceasta înseamnă că veți învăța să gândiți și să vă comportați ca un profesionist pe măsură ce dezvoltați cunoștințele, abilitățile și înțelegerea comercială pentru a prospera în mediul legal de azi.

Cu combina noastră inovatoare de studii, veți completa, de asemenea, studii avansate la nivel de masterat pentru a obține un LLM. LLM vă va permite să vă specializați într-un domeniu al dreptului care vă interesează în mod special, extinzându-vă cunoștințele în conformitate cu obiectivele dvs. profesionale sau academice. De asemenea, veți dezvolta abilități critice și analitice avansate pe măsură ce derulați un proiect extins de cercetare. Vei fi susținut prin acest proces de cercetători specialiști din fruntea domeniului lor, de persoane care conturează mediul legal în domenii precum drepturile omului, discriminarea, etica medicală și libera circulație.

Facilitățile de la Manchester Law School sunt moderne și bine echipate. Veți putea profita la maxim de domeniile de studiu exclusiv și de bibliotecile juridice cuprinzătoare - există chiar și o sală de judecată nebună pe site unde vă puteți perfecționa abilitățile de prezentare orală și de advocacy.

Totul se adaugă la o calificare care poate face o diferență reală în cariera ta. LPC vă va orienta pe calea profesională de a deveni un avocat, în timp ce elementele LLM ale studiului arată că aveți forța intelectuală și dedicația de a reuși în domeniul ales al dreptului dvs., vă îndepărtând de mulțime.

Anul 1

Pentru elementul LPC, veți studia o selecție cuprinzătoare de unități de bază, proiectate în jurul domeniilor cheie stabilite de Autoritatea de reglementare a solicitanților. De acolo, avem o serie de unități de opțiuni relevante din punct de vedere profesional pe care le puteți studia. Veți alege trei - permițându-vă să vă modelați studiile în jurul ambițiilor și intereselor legale ale carierei.

Pentru elementul LLM, veți lucra la o disertație sau proiect de cercetare - dezvoltând metodele de cercetare și lucrați la o propunere de cercetare evaluată, apoi faceți proiectul în sine.

Cursul este format din 180 de credite. Dacă studiați cu fracțiune de normă, acestea vor fi împărțite pe doi ani după cum urmează:

 • 60 de credite obligatorii în primul an
 • 90 de credite obligatorii în anul 2
 • 30 de credite opționale care se iau pe anii 1 și 2

Unități de bază

 • susținere
 • Dreptul și practica afacerilor
 • Litigii civile și penale
 • Elaborarea
 • Intervievarea și consilierea
 • Cercetare juridică practică
 • Conduită și regulament profesional
 • Dreptul și practica proprietății
 • Conturile Solicitorilor
 • impunere
 • Wills și administrarea proprietăților
 • Scris
 • Propunere de cercetare
 • Proiect de disertare / cercetare

Unități opționale

Alegeți trei dintr-o listă, inclusiv:

 • Litigii avansate penale
 • Drept comercial
 • Litigii comerciale
 • Proprietate comerciala
 • Practica corporatistă
 • Dreptul și practica ocupării forței de muncă
 • Dreptul și practica familială
 • Legea privind imigrația
 • Litigii de vătămare corporală

Vă rugăm să rețineți: Fiecare unitate de opțiune va fi disponibilă numai dacă aleg mulți elevi să o studieze.

Ponderarea evaluării și orele de contact

10 credite echivalează cu 100 de ore de studiu, care este o combinație de prelegeri, seminarii și sesiuni practice și studiu independent. O calificare de maste cuprinde, de obicei, 180 de credite, un PGDip 120 credite, un PGCert 60 credite și un MFA 300 credite. Compoziția exactă a timpului dvs. de studiu și evaluările pentru curs vor varia în funcție de opțiunile dvs. de opțiune și de stilul de învățare, dar ar putea fi:

Studiu

 • Full-time: 50% prelegeri, seminarii sau altele similare; Plasament 0%; 50% studiu independent
 • Part-time: 50% prelegeri, seminarii sau altele similare; Plasament 0%; 50% studiu independent

Evaluare

 • Cu normă întreagă: 13% studii; 0% practic; 87% examen
 • Part-time: 13% studii de curs; 0% practic; 87% examen
Opțiuni de plasare

Ca parte a Facultății de Drept din Manchester, studenții noștri LPC au posibilitatea de a se implica în activități voluntare prin intermediul rețelei Pro Bono. A lucra cu unul dintre partenerii noștri pentru a oferi expertiză gratuită persoanelor aflate în nevoie înseamnă a avea șansa de a construi abilități reale și experiență relevantă.

Prin intermediul rețelei Pro Bono, veți avea ocazia să explorați diferite domenii ale dreptului în practică. Îți vei construi rețeaua profesională și, în cele din urmă, ai putea face diferența în viața cuiva chiar înainte de a te califica. te ajută să ieși în evidență de mulțime și îți crește abilitățile, încrederea și angajabilitatea.

Lucrăm cu o varietate de organizații la proiectele noastre bonus, atât locale cât și internaționale. Dacă vă alăturați rețelei noastre, puteți lucra în instanță cu Unitatea de asistență personală, pe o linie de consultanță gratuită la Slater

Taxe

Studenții din Marea Britanie și UE
 • Studenți din Marea Britanie și UE: Taxă cu normă întreagă: 10.500 de lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs., cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
 • Studenți din Marea Britanie și UE: Taxă part-time: 1750 GBP la 30 de credite studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs., cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
Studenți non-UE și Channel Island
 • Studenți non-UE internaționali și Channel Island: Taxă cu normă întreagă: 12.000 lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs., cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
 • Studenți non-UE internaționali și Channel Island: Taxă part-time: 2000 GBP la 30 de credite studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs., cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
informatii suplimentare

În afară de taxele de școlarizare, se plătește o taxă de examinare de 15 GBP.

O calificare de masterat cuprinde în mod obișnuit 180 de credite, un credit PGDip 120, un credit PGCert 60 și un credit MAF 300. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an de studiu, cu condiția ca cursul să fie finalizat în intervalul normal (fără a se mai repeta ani sau pauze în studiu).

Studenții cu frecvență redusă pot lua maximum 90 de credite în fiecare an academic.

Costuri adiționale

Toate cărțile necesare pentru curs sunt disponibile la bibliotecă. Universitatea are, de asemenea, laboratoare de calculatoare și un serviciu de împrumut pentru laptop. Cu toate acestea, mulți studenți aleg să cumpere unele dintre manualele de bază pentru curs și / sau un laptop. Studenții ar putea avea nevoie să-și tipărească sarcinile și alte documente. Costurile de imprimare în campus încep de la 5 pence pe pagină. Costurile estimate sunt de 300 GBP pentru un laptop, până la 100 GBP pentru cărți și tipărire. Costul opțional total: 400 GBP.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Citeste mai mult

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Citește mai puţin