LLM în soluționarea litigiilor internaționale (arbitraj)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Programele online ale Universității Queen Mary din Londra în soluționarea litigiilor internaționale urmăresc să inspire o nouă generație de avocați să regândească abordările tradiționale ale conflictului și rezolvarea acestuia și să le echipeze cu instrumentele necesare pentru a reuși în domeniu. Acestea combină fundamentarea teoretică solidă, formarea largă interdisciplinară și oportunitățile de studiu individual și de dezvoltare a competențelor. Mai mult, programele noastre dinamice sunt concepute astfel încât să vă ofere toate oportunitățile excelente de învățare pe care le-ați obține în campus, fără restricțiile de timp și locații fixe.

Programele on-line în soluționarea litigiilor internaționale pot fi studiate cu frecvență parțială ca Master of Law (LLM), Diploma de studii postuniversitare (PGDip) sau Certificat postuniversitar (PGCert). PGDip și PGCert sunt versiuni mai scurte ale programului LLM. Spre deosebire de LLM, ele nu necesită finalizarea unei disertații, ci vă oferă conținut la nivel de master. Diferența dintre PGDip și PGCert este numărul de module necesare (PGCert este mai scurt decât PGDip).

Structura

LLM în soluționarea litigiilor internaționale este disponibil pentru studiul part-time oferit de peste doi ani universitari. În acest timp, veți realiza patru module predate și o disertație de 20.000 de cuvinte. Pentru fiecare modul, veți primi 30 de credite și veți primi încă 60 de credite pentru disertație. Pentru absolvire, trebuie să fi acumulat totalul de 180 de credite, ceea ce presupune completarea fiecărui aspect al modulelor și trecerea tuturor sarcinilor relevante.

module

Cele două module principale privind arbitrajul comercial oferă studenților o perspectivă detaliată asupra tuturor aspectelor juridice cheie care apar în cursul procedurilor de arbitraj. Acest lucru vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în acest domeniu, fie ca avocați interni, consilieri externi, academicieni sau arbitri.

 • Arbitrajul comercial internațional: teorie și context
 • Arbitrajul comercial internațional: aspecte selectate
 • Tratatul de arbitraj al investițiilor
 • Arbitrajul în materie de investiții: protecția fondului
 • Disertație

Cerințe de intrare

Pentru a fi eligibil pentru a intra în programul LLM, PGDip sau PGCert pentru soluționarea litigiilor internaționale, trebuie să aveți următoarele:

Absolvenții de drept

 • Calificarea obișnuită pentru înscrierea în program este o diplomă în drept sau o diplomă cu un conținut substanțial de drept, de cel puțin 2.1 onoruri (sau echivalent internațional).
 • Absolvenții de drept cu 2.2 diplome care au și alte calificări juridice și / sau experiență juridică profesională substanțială pot, de asemenea, să se califice.

Absolvenții fără drept

 • Persoanele cu drept de absolvire cu diplomă minimă de diplomă de diplomă 2.2, care au obținut, de asemenea, un merit (sau 60%) în examenul de studii profesionale comune (CPE) sau diplomă de licență (GDL) recunoscute de organismele profesionale din Regatul Unit.
 • Absolvenții care nu sunt de drept pot fi, de asemenea, luați în considerare pe baza unei experiențe profesionale substanțiale într-o zonă juridică sau într-o zonă direct legată de programul lor de studiu.

În toate cazurile, este necesară o solicitare completă online pentru o evaluare corectă și o decizie. Fiecare cerere este considerată pe fond și pe baza documentelor cuprinzătoare de aplicare.

Un CV complet și detaliat este necesar pentru toate aplicațiile și este deosebit de relevant în cazul în care experiența profesională trebuie să fie luată în considerare.

Solicitanții internaționali

La Queen Mary, suntem mândri de comunitatea noastră globală și avem o lungă istorie de primire a studenților din întreaga lume. De-a lungul anilor, multe mii de absolvenți internaționali au continuat să urmeze o carieră de succes.

Pentru a putea profita la maximum de modulele și pentru a preda oferta și pentru a ține pasul cu discuțiile online, toți candidații trebuie să îndeplinească un standard minim de limbă engleză pentru admitere. Va trebui să furnizați dovezi de capacitate suficientă de limba engleză, în conformitate cu cerințele noastre standard în limba engleză. Cerința IELTS este de 7,0 în general și de cel puțin 7,0 în componenta de scriere.

Dacă nu ați atins nivelul necesar de limbă engleză, atunci ar trebui să continuați să faceți teste în limba engleză în țara dvs. pentru a ajunge la nivelul necesar.

Cum ești evaluat

Ca student la Queen Mary Online, vă cerem să jucați un rol activ în obținerea de abilități și cunoștințe. Folosim un amestec de forumuri de discuții și de seminarii de grup, concepute pentru a genera discuții informate în jurul temelor stabilite.

Fiecare modul va consta din sarcini evaluate, un eseu de modul și un exercițiu de evaluare finală (examen de primire). Evaluarea continuă va spori relația student-tutore și veți primi feedback regulat de către tutori specialiști. De asemenea, veți putea să adresați întrebări și preocupări direct cursorului și directorului cursului.

Disertația finală cerută pentru LLM va implica un studiu aprofundat și o cercetare independentă, pe un subiect, convenită cu supervizorul dumneavoastră.

Unde te-am putea conduce

Știm din poveștile de succes ale absolvenților noștri de LLM varietatea de cariere care sunt susceptibile de a vă fi deschise la finalizarea cu succes a acestui curs. Așa cum v-ați aștepta ca o mare parte să fi aplicat cunoștințele de gradul direct, lucrând ca avocați, avocați, avocați, asociați legali sau paralegali. Alții au continuat să lucreze în domenii precum reglementarea financiară și energetică, consultanța, brevetele și mărcile comerciale. Mulți studenți care sunt deja pe deplin calificați și au practicat de mai mulți ani s-au aflat în măsură să-și promoveze poziția în cadrul companiei lor existente sau să se specializeze într-un nou domeniu de drept. Un număr semnificativ a continuat să se angajeze în doctorat și a reușit să atragă fonduri pentru aceste proiecte fie la QMUL, fie la alte universități din Marea Britanie sau din străinătate.

Competențele dezvoltate prin programul nostru - combinate cu activitățile extra-curriculare pe care le oferim - au permis absolvenților noștri recenți să se mute în carieră în Marea Britanie și în întreaga lume la companii cum ar fi:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb Asigurări
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • Delegația Uniunii Europene
 • Ofgem
 • Honda
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game.

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game. Citește mai puţin