LLM (general)

Generalități

Programul de descriere

 • Date de început: aporturi lunare
 • Mod de studiu: Învățare online
 • Premiat de: University of East London
 • Finanțare: Burse parțiale disponibile

LLM (General) este proiectat pentru a vă oferi posibilitatea de a:

 • Îmbunătățește-ți capacitatea de a găsi o muncă satisfăcătoare, satisfăcătoare și productivă.
 • Oferă-ți o experiență de învățare relevantă, interesantă și stimulantă.
 • Creează o atitudine de învățare pe tot parcursul vieții care va spori oportunitățile de angajare, dezvoltarea viitoare a carierei și studiile ulterioare.

Angajabilitate

Mai departe perspectivele tale de carieră

Dacă aveți deja o carieră în drept, acest curs vă oferă șansa de a vă specializa cu o pregătire profesională concentrată în domeniile care vă interesează.

De asemenea, puteți studia acest curs dacă sunteți profesionist care lucrează în domenii conexe și veți beneficia de o înțelegere a problemelor juridice contemporane în afaceri, drepturile omului, dreptul internațional și alte domenii.

Educația juridică este extrem de atractivă pentru angajatorii din orice sector, deoarece demonstrează o gamă uriașă de abilități transferabile și inteligență analitică și o înțelegere a cadrelor de reglementare care s-ar aplica oricărei afaceri sau organizații.

De ce să alegi Universitatea din Estul Londrei?

Aplicați pentru o bursă Unicaf pentru a studia online pentru o diplomă foarte respectată a Universității din East London pentru a vă avansa cariera.

Studenti internationali

Suntem mândri internaționali la UEL, cu 19.000 de studenți din peste 120 de țări diferite și toate mediile imaginabile.

Excelenta academica

Șaizeci și două la sută din cercetările noastre sunt clasificate oficial drept „lider mondial” sau „excelent la nivel internațional”.

Alumni Network

Studiile postuniversitare de la UEL devin automat parte a unei rețele globale în expansiune, care vor continua să beneficieze de cariera dvs. pentru anul următor.

Învățarea online

Experiența: învățarea online prin Unicaf este posibilă printr-un sistem avansat de management al învățării, conceput pentru a oferi o experiență de învățare optimă pentru elevi.

Asistență pentru îndrumători: consilieri studenți simpatici, cu experiență Unicaf, îi ghidează pe candidați în fiecare etapă a procesului de depunere a cererii și vă sprijină până la finalizarea programului și veți primi diploma.

Clasa online: Studenții au contact și interacțiune regulată cu facultății și colegii studenți din întreaga lume.

Cerințe de intrare

 • Un titlu de onoare acreditat în Marea Britanie 2.2 sau echivalent internațional.
 • Au participat transcrieri oficiale de la toate universitățile, instituțiile din colegii.
 • Limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent internațional.

Procesul de aplicare

 • Completați și trimiteți formularul de pe această pagină.
 • Un consilier vă va suna pentru a vă ghida în procesul de solicitare.
 • Echipa de admitere vă va contacta pentru a discuta cererea dvs. și pentru a vă ajuta să vă înscrieți.
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The University of East London has been pioneering futures since 1898: from the 2nd Industrial Revolution through to where we are now, the 4th. We are a careers-led university, dedicated to supporting ... Citeste mai mult

The University of East London has been pioneering futures since 1898: from the 2nd Industrial Revolution through to where we are now, the 4th. We are a careers-led university, dedicated to supporting our students to develop the skills, emotional intelligence and creativity needed to thrive in a constantly changing world. Citește mai puţin