LLM Arbitraj Internațional și Dreptul Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Arbitrajul Internațional și Dreptul Afacerilor LL.M. oferă absolvenților săi un set unic de abilități internaționale de arbitraj, împreună cu o experiență solidă în dreptul internațional al afacerilor. Programul este adaptat pentru a acoperi atât aspectele de procedură, cât și aspectele de fond ale soluționării litigiului internațional.

Ce aspecte acoperă programul?

Arbitrajul internațional

După încheierea cu succes a modulului de cercetare și abilități de scriere, veți beneficia pe deplin de lumea arbitrajului internațional. În timpul celui de-al doilea bloc al anului universitar, veți fi confruntat nu numai cu aspectele fundamentale ale legii arbitrajului, dar veți fi, de asemenea, contestat să înțelegeți principiile arbitrajului internațional din perspectiva dreptului comparativ. În primăvara anului, veți fi, de asemenea, expuși unor contracte futures distincte ale arbitrajului de investiții. Veți avea, de asemenea, șansa de a participa la una dintre numeroasele instanțe internaționale.

Cursurile sunt predate de cadre universitare și profesioniști care activează în domeniul arbitrajului internațional. Vă puteți aștepta să explorați lumea arbitrajului internațional atât din partea consilierilor juridici, cât și din perspectiva arbitrilor.

Dreptul afacerilor

Programul are, de asemenea, un accent puternic pe aspectul tranzacțional al afacerilor internaționale. Cursul 10 ECTS pentru Dreptul Afacerilor Internaționale oferă o imagine de ansamblu atât a dreptului internațional al societăților comerciale, cât și a dreptului internațional al contractelor. În plus, veți avea șansa de a vă aplica cunoștințele (și de a vă îmbunătăți abilitățile de scriere juridică) în cursul procesului de elaborare a contractului. În plus, prin alegerea uneia dintre elementele (cum ar fi Legea privind proprietatea intelectuală sau Legea navei), veți avea șansa de a dobândi expertiză în domeniul dvs. de interes.

De ce să alegeți acest program?

  • Acest LL.M. programul vă oferă o perspectivă cuprinzătoare despre arbitrajul internațional (inclusiv arbitrajul pentru investiții) și aspectele legale ale tranzacțiilor internaționale;
  • Sunteți educați de un personal didactic excelent. Profesorii din program au atât un cadru academic (internațional) solid, cât și o bogată experiență din practica comercială și juridică. În plus, pe tot parcursul programului, veți afla despre arbitrajul internațional atât din perspectiva consilierilor legali, cât și din perspectiva arbitrilor;
  • Vei studia într-unul dintre centrele comerciale principale și cele mai mari porturi din Europa, ceea ce înseamnă că vei merge adesea „la fața locului” pentru a vedea cum funcționează lucrurile în practică. Aceste ieșiri vor include vizite la principalele instituții de arbitraj, cum ar fi Curtea Permanentă de Arbitraj și Institutul de Arbitraj Olandez.

De ce Școala de Drept Erasmus?

Erasmus School of Law vă oferă educație de înaltă calitate într-un mediu de învățare internațional. Școala noastră de drept aplică o abordare interdisciplinară care combină gândirea juridică, economică, socială și politică.

În plus, Erasmus School of Law este situat în Rotterdam. Cu cel mai mare port din Europa, Rotterdam este unul dintre cei mai importanți factori ai economiei olandeze. Drept urmare, astăzi Rotterdam este un oraș vibrant cosmopolit și multicultural, care găzduiește peste 160 de naționalități și o serie de întreprinderi multinaționale și locale, precum Unilever și Shell.

Mai multe informatii?

Faceți clic aici dacă doriți să aflați mai multe despre acest program!

5431

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine a ... Citeste mai mult

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine academic thinking with practical training. Citește mai puţin