Arbitrajul Internațional și Dreptul Afacerilor LL.M. oferă absolvenților săi un set unic de abilități internaționale de arbitraj, împreună cu o experiență solidă în dreptul internațional al afacerilor. Programul este adaptat pentru a acoperi atât aspectele de procedură, cât și aspectele de fond ale soluționării litigiului internațional.

Ce aspecte acoperă programul?

Arbitrajul internațional

După încheierea cu succes a modulului de cercetare și abilități de scriere, veți beneficia pe deplin de lumea arbitrajului internațional. În timpul celui de-al doilea bloc al anului universitar, veți fi confruntat nu numai cu aspectele fundamentale ale legii arbitrajului, dar veți fi, de asemenea, contestat să înțelegeți principiile arbitrajului internațional din perspectiva dreptului comparativ. În primăvara anului, veți fi, de asemenea, expuși unor contracte futures distincte ale arbitrajului de investiții. Veți avea, de asemenea, șansa de a participa la una dintre numeroasele instanțe internaționale.

Cursurile sunt predate de cadre universitare și profesioniști care activează în domeniul arbitrajului internațional. Vă puteți aștepta să explorați lumea arbitrajului internațional atât din partea consilierilor juridici, cât și din perspectiva arbitrilor.

Dreptul afacerilor

Programul are, de asemenea, un accent puternic pe aspectul tranzacțional al afacerilor internaționale. Cursul 10 ECTS pentru Dreptul Afacerilor Internaționale oferă o imagine de ansamblu atât a dreptului internațional al societăților comerciale, cât și a dreptului internațional al contractelor. În plus, veți avea șansa de a vă aplica cunoștințele (și de a vă îmbunătăți abilitățile de scriere juridică) în cursul procesului de elaborare a contractului. În plus, prin alegerea uneia dintre elementele (cum ar fi Legea privind proprietatea intelectuală sau Legea navei), veți avea șansa de a dobândi expertiză în domeniul dvs. de interes.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Ultima actualizare November 6, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
12 luni
La zi
Price
2,083 EUR
pentru studenții din UE / SEE. 11.900 de euro pentru studenții din afara UE / SEE.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date