LLM: Conformitatea financiară și gestionarea riscurilor

Generalități

Programul de descriere

LLM: Conformitatea financiară și gestionarea riscurilor

Thomas Jefferson School of Law a oferit un LLM în domeniul respectării financiare și al managementului riscurilor din 2009 și este lider în domeniu. Studenții vor câștiga o diplomă LLM cu o concentrare în respectarea financiară și gestionarea riscurilor.

Studenții vor afla despre conformitatea financiară pentru instituțiile financiare, precum și despre atenuarea riscului. Odată cu creșterea reglementărilor guvernamentale în domeniu, aceasta este o zonă în creștere a ocupării forței de muncă și un timp matur pentru a obține cunoștințe în arenă. Programul este oferit în totalitate online și poate fi finalizat într-un an, lucrând cu normă întreagă. Nu există nicio cerință de rezidență.

Opțiunile de ajutor financiar sunt disponibile pentru studenții eligibili. Există admiteri continue, cu date de început 6 date de început pe an. Apasă aici pentru detalii:

http://tjslgraduateprograms.com/masters-degrees/fin-comp-risk-mgmt/financial-aid-3.html

Pentru mai multe informații, trimiteți prin e-mail @ TJSL .edu

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs ... Citeste mai mult

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs is one of the longest standing law school online master's programs in the world. Citește mai puţin