Economie digitală LLM

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Anglia Ruskin

Prezentare generală

Stăpânește problemele juridice și de politică ridicate de Economia digitală. Dezvoltați abilități strategice de afaceri de ultimă generație, precum și cunoștințe juridice avansate pentru a deveni un lider strategic sau un practicant juridic.

 • Stăpânește dreptul internațional avansat în limba engleză, alături de practicieni legali din jurisdicții și medii diverse.
 • Beneficiați de clase mici: primiți un sprijin strâns și formați relații de viață întregi.
 • Studiați în centrul cartierului legal din Cambridge, la jumătatea distanței dintre numărul coroanei și curtea județeană.
 • Alăturați-vă unei Facultăți de Drept cu studenți mulțumiți: studenții noștri de drept au fost cei mai mulțumiți din Marea Britanie în 2015 și 2016 *
 • Voluntar pentru Clinica noastră de Drept: punem în practică teoria juridică ajutând membrii publicului
 • Obțineți consiliere și îndrumare de la un profesionist în schema noastră de mentorat
 • Primiți acces la Biblioteca Squire de la Universitatea din Cambridge

* Ghidul complet al universității 2015 și The Times and Sunday Times University League League 2016

Dezvoltați-vă abilitățile legale și de afaceri la un nivel avansat

Pe economia noastră digitală LLM, veți dezvolta abilitățile pentru a deveni un lider strategic de afaceri digital, capabil să ghideze companiile, organizațiile și guvernele să valorifice potențialul economiei digitale, protejând în același timp drepturile lor legale.

Raționamentul dvs. juridic, analiza critică, abilitățile de cercetare și judecata independentă vor fi toate exercitate pe măsură ce veți obține o familiaritate detaliată a principalelor probleme juridice și de politici din centrul Economiei Digitale.

Aflați temele fundamentale și specializați-vă

Concentrându-se pe provocările și oportunitățile epocii moderne, modulele noastre de bază vă vor introduce practica dreptului în domenii precum comunicații, concurență, proprietate intelectuală și date.

Pe modulele noastre opționale, vă puteți specializa în globalizare și comerț mondial, drept internațional al concurenței, guvernanță corporativă sau drept comercial transnațional.

La sfârșitul cursului, veți folosi toate abilitățile și cunoștințele pe care le-ați învățat pentru a cerceta și a finaliza un proiect major în domeniul economiei digitale care vă interesează cel mai mult, sub supraveghere expertă.

Beneficiați de clase mici

Toate modulele noastre implică o lucrare de grup în grupuri mici, completată de un studiu independent, care vă permite să abordați fiecare problemă simultan și oferindu-vă o distincție clară între ele. Micile noastre clase vă vor permite să primiți asistență dedicată din partea lectorilor și să formați relații strânse de relații cu colegii voștri.

Obțineți sprijin de la diverși experți

Pe parcursul cursului, veți primi sprijin și sfaturi din partea personalului dedicat, care este expert în domeniile lor. Acestea includ Leader de curs Tom Serby și Dr. Sarita Patil-Woolhouse (ambii care au practicat ca avocați comerciali în City of London după absolvirea Universității din Cambridge); Dr. Ana Keglević Steffek (autor al textelor de vârf în domeniul dreptului comercial) și profesorul Rohan Kariyawasam (savantul Harvard Fulbright și membru al grupului de consultanță E15 pentru proiectul rutier China China).

Maestru drept internațional în limba engleză

Dreptul englez constituie baza multor tradiții și principii legale la nivel mondial, în special în America și țările Commonwealth, cum ar fi India, Malaezia și Nigeria. Studierea dreptului internațional în limba engleză vă va oferi o perspectivă unică asupra modului în care s-a conturat gramatica dreptului, precum și a abilităților avansate într-o limbă folosită în întreaga lume.

Cariere

Aptitudini transferabile

LLM-ul nostru vă va ajuta să dezvolți abilități profesionale transferabile, inclusiv raționament logic, analiză critică, cercetare și judecată independentă, împreună cu o înțelegere a interacțiunii complexe dintre infrastructură, conținut, concurență, politică socială, pedeapsă și comerț în arena digitală globală și capacitate mai mare de comunicare juridică.

Aceste abilități vă vor pregăti pentru practica internațională și cercetarea academică la cel mai înalt nivel, dar sunt transferabile și altor roluri care se concentrează pe economiile digitale și ale cunoașterii, cum ar fi consilieri juridici / de afaceri sau cercetători cu ONG-uri sau companii private sau consultanță independentă.

Evenimente și oportunități de angajabilitate

Fă voluntariat pentru Clinica noastră de Drept și exersează-ți abilitățile legale într-un cadru real. Lucrați alături de avocații locali, oferind consultanță bonus persoanelor care au acces limitat la resursele legale.

Alătură-te schemei noastre de mentorat: partener cu un profesionist de la o firmă de avocatură regională pentru a primi consiliere și îndrumare de primă mână.

Serviciul nostru de angajare organizează, de asemenea, multe evenimente concentrate, cum ar fi târguri de carieră special pentru studenții la drept.

Module & evaluare

Module de bază

 • Dreptul în contextul global
 • Economia digitală
 • Metode de cercetare juridică
 • Proiect de cercetare majoră (LLMs)
 • Legea proprietății intelectuale și mass-media socială

Module opționale

 • Globalizare și comerț mondial
 • Dreptul concurenței în contextul internațional
 • Guvernanța corporativă
 • Legea comercială transnațională

Evaluare

Îți vei arăta progresul printr-o combinație de eseuri scrise, sarcini de rezolvare a problemelor și prezentări.

Toți studenții iau modulele noastre de bază, dar vă rugăm să rețineți că disponibilitatea modulelor opționale este supusă solicitării.

Taxe de curs

 • Studenți din Marea Britanie și UE, 2019/20 (pe an): 8.500 de lire sterline
 • Studenți internaționali începând cu 2019/20 (pe an): 13.100 GBP

Cerințe de intrare

 • Un prim grad, cu onoruri, la o temă înrudită și la o clasificare finală minimă a secundei inferioare (2: 2) sau echivalent.
 • Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, vă va fi de așteptat să demonstreze un nivel de competență certificat de cel puțin IELTS 6.5 (nivel academic) sau o calificare echivalentă în limba engleză, recunoscută de Universitatea Anglia Ruskin.
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Citeste mai mult

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Citește mai puţin
Hatfield , Mexico City , Bogota , Salford , Baie , Cambridge , Londra , Northampton + 7 Mai mult Mai Puțin