Citește Descrierea Oficială

Obțineți o calificare de la o Școală de Drept clasată pe locul 3 în Marea Britanie de către Ghidul Universității Guardian 2018

Privire de ansamblu asupra curs

  • Realizarea unei soluții flexibile și alternative de studiu pentru programele tradiționale în campus, adaptate specialiștilor în domeniile descrise mai jos și studiate la 100% online .
  • Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră prin obținerea unei calificări de nivel înalt fără a vă compromite angajamentele de lucru și pentru a obține abilitățile profesionale și experiența practică pe care întreprinderile o caută azi.
  • Beneficiați de predare, care include experiența din industrie și este informată de cercetările de frunte din lume.
  • Alegeți modulele și disertația pentru a adapta programul exact la nevoile dvs. și la nevoile afacerii dvs. și pentru a vă asigura că aveți cele mai bune oportunități în evoluția carierei.

Cu programul fiind livrat la diferite niveluri, nevoile sunt întâmpinate cu un corp de student cu adevărat divers. Competiția înaltă pentru locuri de muncă înseamnă o pregătire suplimentară și educația poate fi un real avantaj, indiferent dacă vă aflați pe piața pentru o nouă carieră sau pur și simplu doriți să progresați în poziția dvs. existentă.

Structura cursului

Acest program unic de învățare la distanță se bazează pe puterea de predare stabilită și pe reputația de conducere a CCLS în domeniile Digital Law Law, Media Law, Telecom Law și IT Law.

Prin studierea fie pentru LLM, Diploma de studii postuniversitare sau Certificat, veți:

  • Obțineți expertiză în regimurile juridice care guvernează furnizarea și utilizarea tehnologiei informatice și de comunicații.
  • Examinați problemele complexe privind legislația și politica națională și internațională referitoare la tehnologia informatică și de comunicații.
  • Analizați modul în care tehnologia informatică și de comunicații a afectat aplicarea principiilor juridice tradiționale.

Program pentru absolvenți fără drept

Am creat o Pathway pentru absolvenții care nu au dreptul de a participa la programul nostru de tehnologie, media și telecomunicații.

Acești absolvenți vor completa modulele pre-sesiune de sisteme juridice, competențe de cercetare și scriere pentru dreptul IT (studiate în perioada ianuarie - mai 2020) modul obligatoriu în principiile și conceptele juridice în domeniul dreptului calculatorului.

Mai multe credite sunt apoi obținute printr-o combinație de module opționale predate online, dizertații (10.000 sau 20.000 de cuvinte) și prezentări de seminar.

Scopul este de a oferi absolvenților de non-lege o bază în scrierea juridică, abilitățile de cercetare și sistemele juridice și să le permită accesul și înțelegerea resurselor legale și aplicarea tuturor acestor cunoștințe în programul de calcul al calculatoarelor și al comunicațiilor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la KNect365 Learning »

Ultima actualizare May 7, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Aug 28, 2019
Duration
Price
14,015 GBP
LLM --- Diploma postuniversitară £ 8.130 --- Certificat postuniversitar £ 5,030
Deadline
Iulie 22, 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug 28, 2019
Termen limită de aplicare
Iulie 22, 2019

Aug 28, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iulie 22, 2019
End Date