LLM Drept Comercial International

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

LLM Drept Comercial International

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Legea LLM Comercial Internațional

Drept Internațional Comercial LLM reflectă în afaceri internaționale în diversitatea sa, inovația și relevanța contemporană. Spanning o serie de domenii de specialitate, acest lucru LLM vă permite să studieze acele subiecte care fac apel la tine, cum ar fi comerțul internațional, dreptul maritim, dreptul internațional privat, proprietatea intelectuală, achizițiile publice, bancar și financiar, precum și acele regimuri create prin UE și Organizația Mondială a Comerțului.

Școala se mândrește cu o echipă de renume internațional de avocați comerciale internaționale, combinând experți consacrați cu savanți interesante de carieră timpurie. Bursă Publicat este extinsă, cu fiecare membru al personalului academic angajat în cercetarea de înaltă calitate.

fapte cheie

 • Facultatea de Drept este in mod constant printre școlile de avocatura de top din lume, plasând 5 în Ghidul 2017 Times și Times Universitatea duminică bună, iar în top 100 la nivel mondial în clasamentul QS World University de 2017 Subiect
 • De la introducerea sa în 1987, programul nostru LLM a continuat să crească în popularitate și prestigiu și atrage acum aproximativ 140 la 160 de studenți în fiecare an, de la mai mult de 50 de țări, confirmând statutul său ca fiind unul dintre cele mai importante programe disponibile LLM
 • a condus-cercetare de predare înseamnă că va fi expus la probleme actuale, dezbateri avansate și gândire inovatoare și seminarii și cursuri regulate de oaspeți, livrate de către savanți și practicieni distins de complement de predare în școală
 • Resurse dedicate pentru elevi în școală, inclusiv un consilier juridic Talent, care oferă workshop-uri și unu-la-unu sesiuni, o sală de calculatoare Facultatea de Drept, precum și o sală de lectură Legea în Biblioteca Hallward, contribuie la o experiență unică și pozitivă de învățare
 • Școala se bucură de relații profesionale cu instituțiile internaționale, cele mai mari firme de avocatura din Marea Britanie, sectorul privat și de consultanță, departamente guvernamentale, ambele organizații străine și interne, și non-guvernamentale

Detaliile Cursului

Trebuie sa completeze cel puțin 90 de credite în valoare de module din opțiunile de specialitate ale modulului de calificare pentru Drept Comercial Internațional LLM. Cele 30 de credite rămase necesare pentru finalizarea etapei a învățat de gradul poate fi ales din suita completă de module oferite în toate programele noastre LLM.

In plus, trebuie să alegeți un subiect disertație, care intră în domeniul dreptului comercial internațional. Îndrumare și sprijin pentru stabilirea unui subiect disertație și proiectarea proiectului dumneavoastră vor fi furnizate prin intermediul unor ateliere la comandă și unu-la-unu de sprijin.

învățătură

Programul de LLM funcționează mic grup de predare seminar ori de câte ori este posibil, care să permită o experiență de învățare integratoare și interactivă. Sunteți încurajat și de așteptat să se pregătească și să participe la seminarii, astfel încât să obțineți beneficii maxime de la aceste sesiuni de predare.

evaluările de modulare

Toate cursurile predate sunt evaluate prin examen sau eseu, sau o combinație a ambelor. Toate evaluările au loc la sfârșitul termenului de primăvară.

misiuni de practică, ateliere de lucru pe teme cum ar fi tehnica de examen și de gestionare a timpului, precum și sesiuni de unu-la-unu cu Consultantul Abilitățile juridice sunt oferite pe tot parcursul anului universitar pentru a vă pregăti pentru aceste evaluări.

Module

Opțiunile modulului de calificare

 • Avansată și drepturile de autor Drept de proiectare
 • Conflictul comercial de legi
 • Legea concurentei UE
 • Drept internațional și comparată Copyright
 • Drept internațional și comparată de Brevete
 • Drept internațional și comparată Marca comercială
 • Aspecte internaționale ale dreptului corporativ și Insolvență
 • Arbitrajul Comercial Internațional
 • Protecția International Consumer
 • Financiară internațională și Drept monetar
 • Drept internaționale de investiții
 • Dreptul internațional al mării
 • Drept Relații Internaționale al UE
 • Vanzare Internationala de Marfuri
 • Legea de transportul internațional de mărfuri pe mare
 • Legea de Comerț International Finance
 • Legea de Asigurări maritime
 • Legea Maritimă
 • Achiziții publice în dreptul UE și comerțul internațional
 • Legea Achizițiilor Publice
 • Sistemul de World Trading

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și ca rezultat se poate modifica din motive, de exemplu, dezvoltarea de cercetare sau modificări legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Studenții noștri postuniversitare muta într-o gamă extrem de largă de carieră. Mulți absolvenți fie intra în profesia de avocat sau de a reveni la cariera lor juridice anterioare cu experiență și perspective îmbunătățite de experiențele lor pe cursul lor. Un număr mare de asemenea cu ONG-uri, sau să se întoarcă în țările lor cu competențe relevante pentru a ajuta adăuga la dezvoltarea viitoare a acestei țări.

O selecție a absolvenților de progres pe programul nostru de doctorat în fiecare an, pentru a putea progresa cariera lor academice. Acești elevi aleg adesea să rămână la Universitatea din Nottingham, dincolo de doctorat lor, cu un număr de cadre universitare noastre actuale care au absolvit atât LLM sau programe de masterat și doctorat cu noi înainte de a deveni membri ai personalului.

Salarial mediu de pornire și avansare în carieră

În 2015, 93% din postuniversitari în Facultatea de Drept, care au fost disponibile pentru ocuparea forței de muncă a asigurat locul de muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire. Salariul mediu de pornire a fost de £ 27,031, cu cea mai mare fiind £ 40.800. Destinații cunoscute de full-time acasă postuniversitari grad superior 2014/15. Salariile sunt calculate pe baza celor din normă întreagă plătit de muncă în Marea Britanie.

Perspectivele de carieră și potențialul de angajare

Achiziționarea de o diplomă de masterat demonstreaza un nivel ridicat de cunoștințe într-un domeniu specific. Fie că sunteți folosind-o pentru a spori șansele de angajare dumneavoastră, ca pregătire pentru mai multe cercetării academice sau ca un mijloc de formare profesională, s-ar putea beneficia de consiliere cariera ca la modul în care puteți utiliza abilitățile dumneavoastră nouă la potențialul lor maxim.

Carierele noastre și potențialul de angajare Serviciul va ajuta să faceți acest lucru, lucrez cu tine de a explora opțiunile și vă invită să participe la evenimente de recrutare, unde puteți întâlni potențiali angajatori, precum și sugerează noi oportunități de dezvoltare, cum ar fi stagii experiență relevantă de muncă și ateliere de lucru competențe.

Universitatea din Nottingham este cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru ocuparea forței de muncă absolvent, în conformitate cu Ghidul 2017 Times și Times Universitatea duminică Bună.

cerinţe de intrare

 • 2: 1 (sau echivalent internațional) în dreptul
 • IELTS: 7.0 (cu nu mai puțin de 7.0 în scris, 6.5 în citire și 6,0 în vorbire și ascultare); în cazul în care nu sunt îndeplinite aceste clase, cursuri de pregătire în engleză sunt disponibile
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,290 GBP
Taxele internaționale: 15,885 (comisioane: 6,930 GBP HEU) GBP
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala