LLM Drept Internațional și Afaceri

Generalități

Programul de descriere

Într-o economie din ce în ce mai globalizată, aproape toate întreprinderile operează pe plan internațional. Comerțul, investițiile și finanțele se traversează granițele naționale și sunt guvernate de o rețea complexă de legi și reglementări transnaționale. Ca urmare, cererea pentru profesioniști cu o înțelegere bogată a modului în care funcționează legea și afacerile la nivel mondial continuă să crească. Acest LLM în drept internațional și de afaceri oferă studenților cu calificări de licență în drept sau de afaceri oportunitatea de studiu avansat în ambele discipline și le pregătește pentru provocările de consiliere companii, guverne și alte instituții cu privire la aspecte cum ar fi reglementarea comerțului internațional, investitorii străini "drepturi și litigii internaționale.

De ce studiați dreptul internațional și afacerea la Keele?

Școala de drept Keele are o lungă tradiție de experiență academică în domeniul dreptului internațional. Dreptul internațional a fost predat la Keele de experți recunoscuți la nivel mondial, precum Michael Akehurst și Patrick Thornberry. În ultimii ani, școala de drept Keele a investit foarte mult în domeniul dreptului internațional. Elevii vor fi predați de personal academic dinamic cu o gamă largă de expertiză și interese de cercetare.

Keele este, de asemenea, un pionier și lider în educația interdisciplinară. Elevii de la LLM în drept internațional și de afaceri vor lua module în ambele Facultatea de Drept și Business School. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia limbi moderne ca parte a gradului lor, sporind gama lor de competențe profesionale. În prezent, Keele oferă cursuri în limbile arabă, chineză, franceză, germană, japoneză, rusă și spaniolă.

LLM include o excursie de studiu la Geneva, unde studenții vizitează instituții internaționale precum ONU, Organizația Internațională a Muncii și Organizația Mondială a Comerțului.

Structura cursului

Programul poate fi finalizat în 12 luni cu normă întreagă sau 24 luni cu fracțiune de normă. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua cursul pe bază modulară, răspândind module pe o perioadă de 2 până la 5 ani, permițând flexibilitate maximă.

Cerințe de intrare academică

Ar trebui să aveți o diplomă de diplomă de primă sau de altă clasă (sau un echivalent străin) în drept sau într-o disciplină asemănătoare. Aplicațiile sunt binevenite de la practicienii din domeniu sau de la orice altă persoană cu calificări profesionale și / sau experiență corespunzătoare.

Cerințele de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Solicitanții pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să furnizeze dovezi ale unei calificări în limba engleză. Scorul minim pentru intrarea în LLM este IELTS 6.5 (sau TOEFL 91). Elevii care au obținut o calificare în limba engleză, dar nu au obținut gradul necesar, pot fi admiși la program, cu condiția să studieze un curs de limba pre-sesiune înainte de a-și începe studiile.

Keele University acceptă în prezent testele Tofel iBT care au fost luate în afara Regatului Unit. Toate testele Tofel iBT vor trebui luate nu mai mult de doi ani înainte de data de începere la Keele și trebuie să fie verificabile cu ETS. Dacă ați luat testul Tofel iBT în Marea Britanie, vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe informații.

Cariere

LLM în Drept Internațional și Afaceri este o poartă de acces într-o gamă de oportunități de angajare. Acestea includ o carieră cu firme de avocatură internaționale de rang înalt, avocat intern pentru marile companii multinaționale, funcții la instituții internaționale cum ar fi Banca Mondială, Comisia Europeană sau Organizația Mondială a Comerțului, cariere în consultanță în management, servicii juridice guvernamentale sau mediul academic.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin