LLM Drept internațional și politică

Generalități

Programul de descriere

Acest program inovator examinează interacțiunea complexă dintre lege și politică în afacerile internaționale. Prezentat în comun de către Școala de Drept și Școala de Politică, Filosofie, Relații Internaționale și Mediu (SPIRE), LLM oferă studenților posibilitatea de a dezvolta o înțelegere critică a modului în care politica formează dreptul internațional și cum, în schimb, legea formează comportamentul statelor în relațiile dintre ele și cu alți actori. La fel ca toate programele noastre postuniversitare, LLM încurajează o abordare teoretică și interdisciplinară integrată a guvernării globale, unde legea este studiată în contextul său mai larg filosofic, istoric și social. Această abordare este potrivită în mod special celor care aspiră să lucreze pentru instituții internaționale precum ONU, organizații neguvernamentale, agenții guvernamentale sau firme internaționale de avocatură.

De ce studiați dreptul internațional și afacerea la Keele?

Școala de drept Keele are o lungă tradiție de experiență academică în domeniul dreptului internațional. Aceste subiecte au fost predate la Keele de către experți de renume mondial precum Michael Akehurst și Patrick Thornberry. În ultimii ani, școala de drept Keele a investit foarte mult în domeniul dreptului internațional. Elevii vor fi predați de personal academic dinamic cu o gamă largă de expertiză și interese de cercetare.

Keele este un pionier și lider în educația interdisciplinară. Elevii de la LLM în Dreptul Internațional și Drepturile Omului vor lua module atât la Facultatea de Drept cât și la Școala de Politică, Relații Internaționale și Mediu (SPIRE). Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia limbi moderne, inclusiv limbile ONU cheie, ca parte a gradului lor, sporind gama lor de competențe profesionale. În prezent, Keele oferă cursuri în limbile arabă, chineză, franceză, germană, japoneză, rusă și spaniolă.

Structura cursului

Programul poate fi finalizat în 12 luni cu normă întreagă sau 24 luni cu fracțiune de normă. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua cursul pe bază modulară, răspândind module pe o perioadă de 2 până la 5 ani, permițând flexibilitate maximă.

Cerințe de intrare academică

Ar trebui să aveți o diplomă de diplomă de primă sau de altă clasă (sau un echivalent străin) în drept sau într-o disciplină asemănătoare. Aplicațiile sunt binevenite de la practicienii din domeniu sau de la orice altă persoană cu calificări profesionale și / sau experiență corespunzătoare.

Cerințele de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Solicitanții pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să furnizeze dovezi ale unei calificări în limba engleză. Scorul minim pentru intrarea în LLM este IELTS 6.5 (sau TOEFL 91). Elevii care au obținut o calificare în limba engleză, dar nu au obținut gradul necesar, pot fi admiși la program, cu condiția să studieze un curs de limba pre-sesiune înainte de a-și începe studiile.

Keele University acceptă în prezent testele Tofel iBT care au fost luate în afara Regatului Unit. Toate testele Tofel iBT vor trebui luate nu mai mult de doi ani înainte de data de începere la Keele și trebuie să fie verificabile cu ETS. Dacă ați luat testul Tofel iBT în Marea Britanie, vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe informații.

Cariere

LLM în drept internațional și politică este o poartă de acces la o serie de oportunități de angajare. Acestea includ cariere în ONG-uri internaționale, organizații de caritate, organizații internaționale precum ONU, grupuri de reflecție în domeniul politicilor, grupuri de advocacy, guvern, jurnalism și mediul academic.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin